503

Charmed 4ever.

New member
503 ../images/Emo58.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

שולת שולת שולת!! הפרק הזה פשוט אדיר!! Snow White And The Little People! I´m Melting!!!!!! פשוט אהבתי את הפרק הזה כלכך!! גרמס מותק! ופייג´י ממש חמודה.. אבל היא לא יפה בתור שלגייה...ו.. יעלי, צדקת, זה לא גמדים! זה אנשים קטנים!! הנעליים האדומות כלכך חמודות!! שולת!! אני אוהבת את דה וויזארד אוף אוז כלכך!! ואני חייבת לומר שג´וליאן מקמהון מתעלה על עצמו ממש בעונה החמישית! גם בשני בפרקים הראשונים.. הוא פשוט שחקן מעולה! ופייפר מושלמת! ובקשר לפרקים הראשונים... גם כתבתי כמה הערות... ואחת היא הערה של דניאל על זה שכל מה שליאו עושה זה רק לעלות למעלה ולחזור... אבל בפרק הזה הוא גם כן התעלה על עצמו! Where´s My Wife?! אוי, הוא היה כלכך חמוד! אליסה קרעה אותי עם ההליכה שלה!! והיא שיחקה די טוב בפרק הזה... פשוט פרק אדיר!!

Phoebe again

New member
../images/Emo29.gif ^_^

דמט, זה לא גמדים, ולא אנשים קטנים. זה אנשים-מודרנים-קצרי-גזרה
ומה עם הצהרת האופנה? וזכותן של האוגדניות? איך יכלת לשכוח? תתביישי לך! או.קיי, מעכשיו, |ספויילר| 503, אז מי שלא ראה את הפרק, ייאלץ (וזה לטובתו!) לעזוב את ההודעה, ועכשיו.
בטוחים שאתם רוצים להמשיך? זה עלול לקלקל...
טוב, זו החלטה שלכם, רדו רק עוד טיפה.... הגעתם. הפוטנציאל הקסום ביותר של הפרק הזה, לא נוצל לדעתי, ובכלל. קודם כל, עד כמה שידוע לי, סינדרלה לא הייתה נערת ליווי, אז למה לעזאזל פיבי נראתה כמו אחת?
פייג´ יפה בתור שלגייה, פשוט הבעות הפנים שלה משונות.. ולטעמי, גם את פייפר היו צריכים להלביש במשהו יותר אגדתי וקסום.. איפה הקסם שבאגדות? בהחלט לא בפרק הזה
.

buffgirl

New member
נכון, ../images/Emo58.gif ל-503 ../images/Emo80.gif

לדעתי כשהיא שמה את הגלימה הבגדים שלה פתאום היו יכולים להפוך לשימלה והיה מופיע לה סך ביד מלא דברים טובים (זה לא אני, זה הסיפור!) ופייפר כזאתי מאמי! וליאו באמת עולה, וירד. ומילא תעלה ותגיד משהו חשוב, אבל לאאאאאאאאאא, מה פתאום! או שהוא לא יודע כלום (דוגמת מי זאת פייג´? ב-401 ויש עוד מלאאאאא!) או שהוא מספר משהו שהן כבר יודעות (אין לי דוגמא אבל אני זוכרת שהייתה לי!) והבן דוד של ניצני אנטיפט...!

Charmed 4ever.

New member
מה הקשר לבן דוד שלי? ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

504!!
פרק קצת עצוב! מרגש! ויפה! אני חייבת לומר שג´וליאן פשוט משחק בצורה ממש ממש טובה! וגם לליאו היה תפקיד די מבוסס פה.. הייתי אומרת.. ופייפר פשוט שולתת!! כלכך!! ופייג´ מותק! והסירנה... וול... אהבתי את הדמות שלה
והסופגנייה! הסופגנייה!!!! כלכך כלכך שולת!!!!!!!!!! מחר גם את 505-506

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif504../images/Emo1.gif

כן זה שפייעפר פיצצה את סופגי (הסופגניה) היה שולת! מארגטלים היא עברה לסופגניה. מה שגם לי לתהות.. כשמפוצצים משהו הוא לא מתפוצץ ויש שברים? אז מי מנקה את כל השברים מהארגטלים שפייפר פוצצה? פיתגם חדש: "כשתראה סופגניה אל תאכול אותה, תפוצץ אותה"

Woogyman

New member
... ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

לא כל דבר מתפוצץ עם שברים. אגרטלים בדרך כלל כן, אבל לפעמים דברים (במיוחד שדים מכל מיני סוגים) פשוט עולים באש ונעלמים.

למעלה