500 שקל למוצא פתרון

cohea15

New member
500 שקל למוצא פתרון

איך ניתן להוסיף לדאטה גריד כפתור COMMAND BUTTON מה שעשיתי זה בניתי FORM של כניסה למערכת וכאשר יוזר מקיש שם משתמש וסיסמא עם הם קיימים במערכת אז אוטומטית היוזר שלו מועבר לדאטה גרי עכשיו בדאטה גריד יש שני עמודות אחת של היוזרים שמתחברים והשנייה עמודה ריקה שבה אני רוצה שאוטומטית כאשר יוזר מתחבר ומתווספ לדאטה גריד אז בעמודה הריקה לצד היוזר של אותו בן אדם יהיה כפתור לחיצה למי שמכיר כמו ב PLAY65 בששבש באינטרנט אני רציני בקשר לכסף מי שימצא לי פתרון יקבל 500 שקל לא חרטה

אממ

יש קוד פשוט שמוסיף בקרים בזמן ריצה, אני רק לא יודע בדיוק איך לעשות שכל כפתור שנוסף יעשה משו אחר ולא את אותה פעולה. בעצם אולי אני כן יודע, אבל זה יהיה מוגבל לכמות הכפתורים (ואולי בקינון תנאי של IF)

לא בעייה

1.תחשוב "מחוץ לקופסא" ותמצא את הפיתרון בעצמך 2. אם לא התקשר אלי - 0522-784-554 אביב

cohea15

New member
מה הפתרון כי אני עשיתי כך

כי אני עשיתי כך העברתי את מספר השורות שיש בדאטה גריד לטקסטבוקס וע"י הקוד של הוספת פקדים בזמן ריצה ושם הוא לוקח את המספר שיש בטקסט בוקס ומוסיף כפתורים בהתאם האם זה מה שחשבת גם

cohea15

New member
אבל הבעיה שלא רואים את הכפתורים

הדאטה גריד עצמו מסתיר את הכפתורים כלומר הכפתורים מוצגים מאחורי הדאטה גריד ולא על הדאטה גריד עצמו כך שאיאפשר לראות אותם וללחוץ עליהם כמובן ולא עוזר עם BRING TO FRONT או BRING TO BACK יש למישהו רעיון

ארזירון

New member
Data Repeater

תחפש קצת מידע על data repeater, ותיישם בעצמך את מה שאתה רוצה. או שתשקיע כסף בפקד שיאפשר לך לעשות את זה, ולא עם data grid פשוט של MS...

טרמפיסט

New member
נשמע פשוט

תמקם כל כפתור בתוך PictureBox המותאם בדיוק למידותיו של הכפתור. כך תפתור את בעיית ההתחבאות של הכפתור.

veredvy

New member
למה הכפתור צריך להיות מעל ולא ליד..

אם הדאטה גריד יהיה צר יותר ולידו תיצור את הפקד הרצוי ובשביל שזה יראה יפה אתה יכול לצלם את הדטה גריד כך שהוא יהיה בתור תמונה ברקע רעיון למחשבה....

למעלה