500 מטר מהבית שלי

אה...אבל יש אפקט סינרגטי מדהים

לילדים כשהם יותר מאחד, the more the merrier גם החמאס והג'יהאד היו מתנהגים כל אחד יותר יפה, לו היו בנפרד. מבטיחה לך...

גם אצלנו לא שקט

אתמול נפל לא רחוק מאיתנו, לשמחתי לא היינו באיזור. אבל כל הלילה הייתי בלחץ איך אני מצליחה לקחת את שלושתם לממ"ד כאשר הנשוי בעבודה (בבאר שבע). בנתיים שומעים לעיתים את הבומים של באר שבע ואני מרוכזים ליד הממ"ד (קודם התקלחתי כשכל צאצאיי לידי עם דלת פתוחה למסדרון כדי שאשמע אם יש אזעקה) מקווה שייגמר מהר.

אולי זה רמז שתפסיקי להתקלח פעמיים ביום ../images/Emo182.gif

את יודעת יקירה, זה גשם של קסאמים והוא לא ממש עוזר למפלס הכנרת. וחוץ מזה, הבנתי את הרמז, שאין מה שאגיע אלייך למנוחה מהבלאגן.... אגב, אצלינו אפשר להתקלח (גם) בדלת סגורה. כנראה שיש בעיה עם האזעקה ולכן לא שומעים כלום.

עזבי את המקלחת,

כבר 5 ימים לא שטפתי את ביתי באקונומיקה החביבה עלי (ריח אורנים), התכוונתי לעשות זאת היום אבל זה נראה לי כמו ממש התגרות בגורל. וחוץ מזה מאיפה הבנת שאין מה להגיע אלי? סתם בנינו כזו מקלחת גדולה? יש מקום לכ-ו-ל-ם!

אקונומיקה

כשיצאתי מהבית של בת דודה שלי, כל הזמן חשבנו על מה כדאי לי לקחת ממנה, שהסגר הבייתי יהיה יותר קל. רגע לפני שנכנסנו לאוטו היא הציעה לי לקחת בקבוק אקונומיקה. את יודעת, שתהיה לי הרגשה טובה בבית, אחרי שאבריק קצת. הזדעזעתי. גם אני תקועה עם הילדים וגם אני צריכה לשטוף את הבית?? באקונומיקה? אבל מייד הודעתי לה שאני מכירה משהי שממליצה על אקונומיקה בריח אורנים, והיא מוסרת לך שהיא תבדוק במיידית את העניין כי היא לא מכירה את הז'אנר (היא עולה חדשה-ישנה, המסכנה, טרם נחשפה לכל סוגי האקונומיקה הישראליים). ימים נקיים, קרן

נעיתה

New member
יש לי סיוט קל מאקונומיקה

כידוע אמא שלי לא ממש גידלה אותנו תמיד היתה מטפלת בסביבה. המטפלת האהובה עלי ביותר היתה חולת נקיון ברמה קשה, הכלללללללללללללללללללללללל באקונומיקה כולל כילים
אז זהו שיש לי סיוט, עד היום עומד לי בפה טעם של מים בטעם אקונומיקה

כלים עם אקונומיקה זאת באמת סטייה קשה

עוד לא הגעתי לשם. אבל הרצפה, השירותים והאמבטיות חובה. לא הרבה אבל מספיק שאני אחוש כי באמת הכל נקי.

happy

New member
גם אני מאוהבת בריח של אקונומיקה

אם הבית מריח מאקונומיקה סימן שהוא נקי. אני ממלא אקונומיקה בשפריצר ומנקה ככה את כל הבית.

אםדניאל

New member
העוזרת שלי

השתמשה בסקוטש של הכלים עם אקונומיקה ועוד הגדילה לעשות והוסיפה לכלי של סבון הכלים
עד שהבנתי מאיפה הריח....... כשאמרתי לה שתפריד ותשתמש בסקוטש אחר היא אמרה למה? זה דווקא טוב!!!! אני שונאת אקונומיקה ומשתמשת ממש מעט.

ברבי28

New member
איזה יום מטורף ...

מקום העבודה שלי נחשב "מפעל חיוני", ואנחנו מתרגלים את האזעקות, (לא משנה שאני את התרגול התחלתי כבר אתמול כשזה קרא לי באמצע כנס מחלקתי ...)

נאשא

New member
חושבת עליכן כל הזמן

מפה קשה להבין את גודל הזוועה, בעיקר לאור התקשורת הבריטית שהיא מאד... איך אגיד... "בעדנו".

למעלה