50 Cent - Straight to the Bank

dune d

New member
50 Cent - Straight to the Bank

הסינגל החדש והראשון מתוך אלבומו החדש "Curtis" שצפוי לצאת לקראת הקיץ הקרוב ב-19.6. לאחרונה שמענו רק דברים טובים מפידי, אבל לצערנו הסינגל הזה לא אחד מהם כל כך, מקווה שהאלבום הקרוב יהיה טוב יותר מהסינגל הזה.

מי רוצה MP3 של השיר?

קבלו אותו - דר. דרה הפיק "Curtis"? יש לו הרבה על מה להתעלות, יש למייפילד יצירת מופת תחת אותו שם...

TakTik

New member
היא חייבת להמשיך

עם העניין של "אני אקח ראפר אדיר לכל סינגל שלי ונזרוק רימיקס אגדי"
פרעה "דיליברז" כהרגלו...פיצוץ של פלאו, אם למישהו היה ספק. גם האלבום המקורי ענק. קיצר,אחלה של הפתעה האלבום הזה. מארק רונסון גאונסון.... מחכה לאלבומים שלו, ושל פרעה...

חולוני

New member
אגב מארק רונסון, דלף Version!!

אני עכשיו באמצע השמיעה הראשונה - Fucking A. ב-16 לחודש (או מתי שהוא מגיע לארץ) אלבום השנה אצלי על המדף. הסינגל הבא הוא הקאבר ל-Oh My God של הקייזר צ'יפס עם לילי אלן, הגירסה של מארק מתעלה על המקור לדעתי.

TakTik

New member
מארק פאקינג רונסון../images/Emo70.gif

זה כל מה שיש לי להגיד...כבר הרבה זמן לא התלהבתי ככה מאלבום. פצצת Fאנק עם טוויסט רוק ,טאץ היפ הופ ו...עזבו אותכם מהתיאורים המסובכים והמציקים שלי. פשוט תשמעו את אלבום השנה לעתיד.

DJ$upreme

New member
או כמו שמישהו אמר לי היום --

על הנייר זה נשמע מבטיח. ועניתי לו, איזה נייר. זה הדבר הכי מחופף לא קוהרנטי ולא מוזיקלי שאפשר היה לעשות מהשיר הזה. והשיר הזה הוא חבילת בעסה מתגלגלת נמרחת ומציקה שלא לחינם קסמה לגלגלצ. איימי בחורה מוצלחת אבל השיר הזה לא רע כמו שהוא מציק, מציק ושוב מציק. היינו כבר שם עם שר, לפני 15 שנה, לא? איך קראו לזה? שופ-שופ סונג?

למעלה