50,000

pRincEsSa16

New member
חחחחחח אני רוצה!

רותם מה דעתך??? רוצה אני ואת? חצי חצי??? חחחחחחח ואיך נדע שאפשר לסמוך עלייך?

Darkenes sky

New member
מה??????

אני לא מתחלקת בו! ב50,000 שקל סבבה...קחי הכל.. אבל Johnblaze נשאר אצלי!

pRincEsSa16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איןןןןןןן את הורגת אותי!!! יש לי רעיון... נלך נעשה ואני זוכה ב-50,000 ואת בו! עשינו עסק???

Johnblaze

New member
תבואו אלי שניכם

ונעשה את הדבר הזה שעושים בחושך ביחד..עם הכוס שלכם בדרך כלל זה עולה פחות מ 50000........

Darkenes sky

New member
זה אתן!

חוששני שעוד לא עברנו ניתוח לשינוי מין. לך יש קניידלך! לנו אין! אני נקבה! ו...בטח! בטח שאני אעמוד במבחן שלך! אני עומדת בכל מבחן...מקסימום נכשלת..או שלא..

Darkenes sky

New member
אהההההההההה..

הבנתי! אוי... לא! זה לא הולך ככה.. אתה נפגש אותי..אני עושה לך היפנוזה...אתה מתחתן איתי בכאילו... ואז אני שמה לך רעל עכברים ביין...ואז אתה מת...וכל הכסף שלך הולך אליי.. ואני כולי תמימות וחסדים לא יודעת על מה מדובר...אלמנה מסכנה.. חיחי.. ככה זה הולך.. סתם סתם..

pRincEsSa16

New member
חחחחחחח רותם....איזה תיכנונים!

הוא ייבהל בסוף! חחחחחחחחחחח קיצר עכשיו רציני! אתה רציני? שלא נבוא סתםםםםםם!

Darkenes sky

New member
סתם שאלה שולית וקטנה..

למה לעזאזאל אתה חושב שאני אבוא אלייך? לא מכירה אותך בכלל! גמני יכולה להציע לאנשים לבוא אליי הביתה לעשות סיאנס תמורת פלאפל וכשהם יבואו -לכלוע אותם בצינוק! בעע=\ זה לא אמין..

pRincEsSa16

New member
תעשה לי טובה.....!

אין בנאדם שיסכים לשלם סכום כזה....כמה סקרן שהוא יהיה!!!!! לא עשו אותי באצבע....! חוששני שיש לי ספקות לגבייך! ואם אתה סוטה שמחכה שבנות צעירות יבואו אלייך בתקווה לקבל 50,000 ואז תאנוס אותן?!?!? גם אפשרותתת...!

Darkenes sky

New member
אותך עשו באצבע

ואותי עשו מהכף רגל. כן..מלבב...=) יש פה עוד אנשים שעשו אותם מאיברים אחרים בגוף?

Johnblaze

New member
בקיצור אין לכם שמץ של מושג

אין לעשות סיאנס,אתם סתם מתחזות..כדי להיות מגניבות כאלהההההה!!11 אולי אתם עדיין בגיל של המפלצת בארון אני מחפש אנשים רציניים שרוצים להרוויח כסף קל אגב יש עד היום אחד שמגיע מליון דולר על דבר כזה... ואל תדאגו אני לא יאנוס אותכם כי אני אונס רק מגילאי 18 ומעלה

למעלה