50,000

Darkenes sky

New member
נחמד לך..ולו..ולכוווולם!

לעשות סיאנס זה לייק לא מגניב וכזה וכאילו... זה סתם טימטום לעשות דבר כזה. זה לקחת סיכון על החיים הבריאותיים והנפשיים שלך. זה מ-פ-ג-ר! אנחנו מאוד רציניות! בנאדם רציני ומטומטם...כמו כוח הרסני למשל...היה בא...למרות שהוא מודע לסכנות.. אני חושבת לפני זה! כי לי יש מוח! אומנם קטן! אבל הוא פעיל ביותר! לא מכובה! ושלאותו אחד שהגיע למיליון דולר..שיהיה לו על הכיף כיפאק.. אולי במקום לבזבז סכומי עתק כאלו על שטויות שנקראות "סיאנס" עדיף להשתמש לטובה..אם זה לתרום לאגודות או למחסות של בע"ח נטושים. אני ממזמן עברתי את הגיל של המפלצת בארון...למעשה..אף פעם לא הייתי בגיל הזה..עכשיו המפצלות מתחת למיטה. ד"א...אתה אונס גם גברים מעל גיל 18? כי יש לי פה אחד..מה זה נודניק...אני צריכה שיתפלו בו..

Johnblaze

New member
אמממ אני מתפיל רק מים,סורי

את מאמינה שסיאנס עובד ואת אומרת שזה שטותי ?למה את חושבת שזה שטותי אם כך?

Darkenes sky

New member
כי....

סיאנס זה סוג של כישוף! בתורה כתוב שא-ס-ו-ר לעשות כישופים!!! זה להפריע את מנוחתו של המת בשביל שאלות מטוטמות...ורוב הפעמים... התוצאות של הסיאנסים לא הכי נחמדות.. זה למה..

Johnblaze

New member
תשובה טיפשית

כי יש כאלה שגם ככה עושים סיאנס כל שני וחמישי,והם מצהירים על זה אז את אלה,אותם אני מזמין לנסות...

pRincEsSa16

New member
תלוי איזה סיאנס.....

אני עשיתי רק של הספר תנ"ך והמפתח.... בקשר להסיאנס עם הלוח והכוס.....לזה עוד לא הגעתי...ואני לא מעוניינת להגיע....יותר מדי מסוכן לטעמי... ורותם צודקת!!!! תבזבז את כספך על דברים רלוונטים...ולא טיפשיים...

Johnblaze

New member
חבל

אני נותן פה הצעה כספית מעניינית ואין קונים ביקשתי ממכם משהו פשוט שכל אחד שעושה סיאנס יכול לבצע ולהרויח בקלות 50.000 אולם ,לצערי,כנראה שאף אחד פה לא מעוניין בכסף אולי פשוט אתם לא יכולים ?

Blackpanter1י

New member
תפסיק לבלבל לנו תמוח חתיכת אפס

איזה 50 אלף ואיזה נעלים!!!
א ז ה ר ה לכל חברי הפורום
מדובר בעוד נדחף מפורום אתאיזם, ששם הניק שלו זה Prodigal (החליטו לעשות אמבוש הזבלים! כנראה שהם מתחילים לפקפק באי אמונה שלהם) תראו איך הוא מסטלבט עליכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=70845613

pRincEsSa16

New member
אתה מכיר את המשפט

כסף לא קונה הכול? מה אתה חושב? שאם תבוא ותתפאר בכסף שלך אז אנשים יסתנוורו ויסכנו את בריאותם? תקשיב מותק...סיאנס זה לא משחק ילדים! אולי אתה לא מבין את זה...כי לא התעמקת בזה...אבל זה עסק רציני! עכשיו...אל חרא של בנאדם ותהיה מוכן לשחד אנשים ולסכן את חייהם בשביל הרצונות והפנטזיות שלך! אם אתה מעוניין.....תעשה פשוט בעצמך! או שתזמין מדיום אלייך! אל תעשה לבד! מדיום מתמחה בדברים האלה! ותאמין לי שמדיום יגלה לך אפילו 100 מספרים....! ואם תהיה מעוניין תשלם למדיום...
קיצרררר נראה לי חפרתי פה יותר מדי! אז בבעייי ושמור על עצמךךך!

pRincEsSa16

New member
איזה חראא אתהההה!!!!!

חיכת אתאיסט מזדייןןןן!!!!!! לך תמותתתתת!!!! מה הולך פה? פלישה שלך ושל כוח הרסניייי????? בני זונותתתתתת!!!! לכו דחפו ת'ראש לאסלה!!!! זונותתתתת!!!!!

Johnblaze

New member
אין מה להגיד אה...

אני מציע פה 50000 וכל הזמן אתם ממציאיםם סיבות למה לא לקחת את הכסף אני מודיע פה שוב בריש גלי, מי שיצליח לגלות את הקוד בין ה4 ספרות יקבל 50000 שקל,אין פה שום רמאות,אני מוכן שתבואו עם עורך דין ואני יחתום על מסמך התערבות אין לכם מה להפסיד..למה אתם לא מנסים ?? אולי כי אף אחד לא יכול ?חשבתם על זה ? מתחילת הדיון-כולם מנסים להתחמק

Blackpanter1י

New member
הוא פשוט רוצה להוכיח שכאילו

אי על טיבעי, אין רוחני, ובקיצור אין אלוהים! הוא מאמין שהוא נוצר מאמבה! שנוצרה מדומם
אדיוט עלוב...

Johnblaze

New member
חח אני?

אני מציע לך פה כסף חם מהתנור ואתה מתחמק מעניין למה... חחח

pRincEsSa16

New member
חחחחחחחחחחח

פנתר שחוררררר זה היה טובבבבבב אתה שואל את עצמך למה אנחנו מתחמקים? אולי כי אנחנו לא רוצים לסכן את חיינו בשביל אתאיסט מזדיין כמוךךךךך... איך אין לך בושההה לחזור לפהההה אחרי שתפסו אותךךךךך מתבדח עלינוווו יאללההה סע מפה חתיכת אדיוטטטטטטהברחנו את כוח הרסניי יותר נכון כוח מעפןןןןן אז נעיף גם אותךךךךך סתוםםםםם אם לא עושים זה לא בהכרח שזה לא קיים.... ואם אתה חייב שיוכיחו לך אמרתי כבר לך למדיוםםםםםם שלום שלוםםםם ואל תבוא לי בחלוםםםםםם

Darkenes sky

New member
שמע חרא קטן

נשבר לי הזין מהשטויות שלך...סבבה? לא רוצים ת'כסף הדימיוני שלך! חד וחלק! אתה לא עובד עליי.. תספר את החלטורות שלך לפטיים כמו "כוח הרסני" כשמו לא הוא! סתם בננה מדומה. יודע מה? בוא נשחק בנדמה לי! נדמה לי שאני מאמינה לך! נדמה לך שאני מאמינה לך! נדמה לי שאני חונקת אותך נדמה לך שאני באה אלייך הביתה לסיאנס בשתי שקל הזה. אבל זה רק נדמה! =) פנטר שחור...שיחקת אותה! חחח אמבוש על זבלים..=))

Darkenes sky

New member
וד"א מעיין..

בעעע=\ התכוונתי שהטימטום שלו חמוד.. שהוא באמת חושב שמישהו יאמין לסיפור אגדה הזה..

למעלה