50 שניות מהשיר: Costume Makes The Clown להורדה! תהנו!
E El Argentino New member 19/11/05 #2 יש לי במחשב 48 שניות מהשירים: 1. Animal City 2. Costume Makes The Clown 3. Dreams For Plans 4. Hey You 5. Timor אין לי כח לעלות לפה! מי שרוצה אני אשלח לו במסנג'ר!
יש לי במחשב 48 שניות מהשירים: 1. Animal City 2. Costume Makes The Clown 3. Dreams For Plans 4. Hey You 5. Timor אין לי כח לעלות לפה! מי שרוצה אני אשלח לו במסנג'ר!
מ מושיק20 New member 20/11/05 #7 יש כבר את כל האלבום באימיול../images/Emo97.gif עד שהאלבום ייצא אתם יכולים להוריד את האלבום באימיול נראה לי שראיתי אותו שם.
יש כבר את כל האלבום באימיול../images/Emo97.gif עד שהאלבום ייצא אתם יכולים להוריד את האלבום באימיול נראה לי שראיתי אותו שם.
M Moor 87 New member 20/11/05 #9 אתם בטוחים שזה האלבום האמיתי?< בדרך כלל החברות תקליטים שמות זיופים כדי למנוע הפצה...
M Moor 87 New member 20/11/05 #10 בכל מקרה אני מוריד כמה קבצים אני בודק אם זה אמיתי.. אם כן.. אני אספר לכם
E El Argentino New member 20/11/05 #12 חחחח זה לא שווה אומנם יש שם את כל האלבום כבר למעלה מחודש אבל כל הקבצים שם ריקים! מה אני יגיד לך תנסה... בהצלחה!
חחחח זה לא שווה אומנם יש שם את כל האלבום כבר למעלה מחודש אבל כל הקבצים שם ריקים! מה אני יגיד לך תנסה... בהצלחה!