50 שח'!!! ???

מצב
הנושא נעול.

רחל5

New member
../images/Emo41.gifבדקתי את המחירונים

50 שח'!!! ???

עושק ושוד לאור היום, חמישים שח' לאמפולה.. כנראה החליטו לא לקצץ בטיפולים- אבל לחבוט בנו עם התרופות (עלו מאוד מאוד המחירים מאז שעבדתי על תמר..) אבל החומר אצלי בכיס
(נשמע פלילי משהו) הארגסט בלוע למחצה. מישהי שמעה על ארוגלוטרן? סוג של דיכוי?
בדקתי את המחירונים
בתור צוות מידע של "הזכות להורות" בדקתי את מחירי שתי התרופות שהוזכרו בשירשור הזה - מנוגון ופיורגון 150 יחידות, וצר לי לאכזב, המחיר באמת לא עלה. מנוגון תרופה לא יקרה יחסית, כ- 96 ש"ח לאמפולה (מחיר גג שקבע משרד הבריאות). 15% השתתפות עצמית הם בערך 14.5 ש"ח. פיורגון תרופה יקרה מאוד, ומתוך שלוש האופציות שלה - 50, 100, ו- 150 יחידות, ה- 150 היא היקרה ביותר כמובן - 445 ש"ח לאמפולה. 15% השתתפות עצמית הם בערך 67 ש"ח לכל אמפולה(!). קחו בחשבון כשהרופא מציע לכן לבחור את החומר...

עמית@

New member
דווקא לא- זו התרופה היחידה שמגיעה

בדקתי את המחירונים
בתור צוות מידע של "הזכות להורות" בדקתי את מחירי שתי התרופות שהוזכרו בשירשור הזה - מנוגון ופיורגון 150 יחידות, וצר לי לאכזב, המחיר באמת לא עלה. מנוגון תרופה לא יקרה יחסית, כ- 96 ש"ח לאמפולה (מחיר גג שקבע משרד הבריאות). 15% השתתפות עצמית הם בערך 14.5 ש"ח. פיורגון תרופה יקרה מאוד, ומתוך שלוש האופציות שלה - 50, 100, ו- 150 יחידות, ה- 150 היא היקרה ביותר כמובן - 445 ש"ח לאמפולה. 15% השתתפות עצמית הם בערך 67 ש"ח לכל אמפולה(!). קחו בחשבון כשהרופא מציע לכן לבחור את החומר...
בחצאים, ומאחר והתגובות שלי לגמרי לא הגיוניות -אז כדי לא להגיע לגירוי יתר היסטרי מנסים לתת "חצי אמפולה"

עמית@

New member
ושכחתי להגיד תודה ../images/Emo39.gif

בחצאים, ומאחר והתגובות שלי לגמרי לא הגיוניות -אז כדי לא להגיע לגירוי יתר היסטרי מנסים לתת "חצי אמפולה"
ושכחתי להגיד תודה

רחל5

New member
אז עכשיו אני ממש לא מבינה

התרופה הזו מגיעה גם במינונים נמוכים יותר וזולים בהתאם. למה לקנות אמפולה יקרה פחד ולזרוק חצי? לא חראם? כשמשנים את המינון - תעברי לאמפולה של 100 או 50. אמפולה של 50 יחידות עולה, אם אני זוכרת נכון, 170 ש"ח מחיר מלא.

עמית@

New member
לא לא, הוא רוצה לתת לי אמפולה

התרופה הזו מגיעה גם במינונים נמוכים יותר וזולים בהתאם. למה לקנות אמפולה יקרה פחד ולזרוק חצי? לא חראם? כשמשנים את המינון - תעברי לאמפולה של 100 או 50. אמפולה של 50 יחידות עולה, אם אני זוכרת נכון, 170 ש"ח מחיר מלא.
וחצי, ולא חצי אמפולה..

עמית@

New member
../images/Emo41.gif קיבלתי מחזור ../images/Emo2.gif

וחצי, ולא חצי אמפולה..
קיבלתי מחזור

רק אתמול סייתי את הארגסט- בדרך כלל לוקח שבוע...זה אומר שמחרתיים כבר צריך להזריק. מוזר נורא, יכול להיות שהוא היה מגיע לבד? אצלי?? (האמת- בול חודש מהמחזור שעבר) מוזר......

מצב
הנושא נעול.
למעלה