50 שח'!!! ???

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
50 שח'!!! ??? ../images/Emo122.gif ../images/Emo67.gif

50 שח'!!! ???

עושק ושוד לאור היום, חמישים שח' לאמפולה.. כנראה החליטו לא לקצץ בטיפולים- אבל לחבוט בנו עם התרופות (עלו מאוד מאוד המחירים מאז שעבדתי על תמר..) אבל החומר אצלי בכיס
(נשמע פלילי משהו) הארגסט בלוע למחצה. מישהי שמעה על ארוגלוטרן? סוג של דיכוי?

העין ה 3

New member
50 ש"ח??? איזה חומר???

50 שח'!!! ???

עושק ושוד לאור היום, חמישים שח' לאמפולה.. כנראה החליטו לא לקצץ בטיפולים- אבל לחבוט בנו עם התרופות (עלו מאוד מאוד המחירים מאז שעבדתי על תמר..) אבל החומר אצלי בכיס
50 ש"ח??? איזה חומר???
ועל ארוגלוטרן - אפילו אני לא שמעתי (שהספקתי לקבל כבר 5 סוגים שונים של דיכוי....)

באאבו

New member
באמת?? אפילו לא שמתי לב

50 שח'!!! ???

באמת?? אפילו לא שמתי לב
וקיבלתי 10 כאלה לפני שבועיים. (החיוב נעשה דרך הקופה) רק הפיוריגון עלה או כל החמולה?\ אגב, יש אפשרות להחזיר תרופות שהתקבלו ולקבל החזר?

באאבו

New member
למען הדיוק- קיבלתי מנוגון ולא פיורי

באמת?? אפילו לא שמתי לב
וקיבלתי 10 כאלה לפני שבועיים. (החיוב נעשה דרך הקופה) רק הפיוריגון עלה או כל החמולה?\ אגב, יש אפשרות להחזיר תרופות שהתקבלו ולקבל החזר?
למען הדיוק- קיבלתי מנוגון ולא פיורי

anguly

New member
פורמלית לא, בפועל כן!

באמת?? אפילו לא שמתי לב
פורמלית לא, בפועל כן!
לפי חוק הרוקחות אסור להם. בפעם האחרונה שקניתי התלבטתי כמה בדיוק לרכוש - כי לא ידעתי לכמה אני אזדקק תוספת עד סוף הטיפול - מאחר וכל יום כלל 2 מנוגון 3 גונל אף ואורגלוטרן אחד, העלות היומית היא משהו כמו 100 ש"ח. אז עמדתי שם והתלבטתי - והרוקח אמר - אם לא תצטרחי תחזירי - רק תשמרי את הקבלה. גמגמתי משהו - על זה שכתוב בשלט ענק שאסור. אז הוא אמר "אסור, אבל תחזירי". למעשה הקופות מעודדות את זה בניגוד לחוק - מסיבה כספית. תחשבו שעל כל 15 שקל שאתן שמות - הקופה שמה 85 ש"ח (אנחנו משלמות 15%), ולכן לקופה מאד כדאי שנחזיר את התרופה - מאחר והם מרוויחים יותר מאיתנו. אז בנות אתן צריכות להחליט - האם מחזירים לקופה מרוויחים 15% ונותנים להם להרוויח הרבה - או לחלופין, למכור את זה במחיר עלות פה בפורום או בגמ"ח וכד' לכאלה שלא זכאיות (ילד שלישי למשל) - ולתת להן להינות גם.

רק תסבירי לי בבקשה -

50 שח'!!! ???

רק תסבירי לי בבקשה -
מה זה בלוע למחצה? את מסתובבת איתו תקוע לך בגרון?
יכול להיות שרק הפיוריגון כ"כ יקר והוא היה כך גם קודם? כי אני לא הרגשתי שינוי במחירי האמפולות מהפעם הקודמת, אבל מעולם לא השתמשתי בפיוריגון (ואני מקווה שגם לא אצטרך
).

באאבו

New member
כשניסינו להביא לבאאבולי אחים גדולים

רק תסבירי לי בבקשה -
מה זה בלוע למחצה? את מסתובבת איתו תקוע לך בגרון?
יכול להיות שרק הפיוריגון כ"כ יקר והוא היה כך גם קודם? כי אני לא הרגשתי שינוי במחירי האמפולות מהפעם הקודמת, אבל מעולם לא השתמשתי בפיוריגון (ואני מקווה שגם לא אצטרך
).
כלומר - הנסיונות שהיו לפני שהוא נוצר היו עם פיוריגון וזה עלה אז רק 17 ש"ח... באאבולי הוא תוצר הרבה יותר "זול" - סה"כ אסטרופם.

ילד חסכוני ../images/Emo6.gif

כלומר - הנסיונות שהיו לפני שהוא נוצר היו עם פיוריגון וזה עלה אז רק 17 ש"ח... באאבולי הוא תוצר הרבה יותר "זול" - סה"כ אסטרופם.
ילד חסכוני

אבל אם תקחי בחשבון את כל מה שקנית לו מאז האסטרופם תראי שהוא היה הכי יקר מכל העוברים שלך

כמה? מישהו נפל על הראש?

50 שח'!!! ???

כמה? מישהו נפל על הראש?
זה פשוט נשמע מחיר שערורייתי להחריד. למה לא גונלF? זה הרי אותו דבר.

רחל5

New member
בטח קשור לזה

50 שח'!!! ???

בטח קשור לזה
אני רק תוהה למה כתבו שהמחיר עלה ב- 35%. הרי לצרכן זו עליה של בערך 170%...

רחל5

New member
עכשיו שמתי לב שהתייקרות צריכה להכנס

בטח קשור לזה
אני רק תוהה למה כתבו שהמחיר עלה ב- 35%. הרי לצרכן זו עליה של בערך 170%...
רק ב- 1 בפברואר. אבל אם להאמין לדברים שאמר רמון במליאה (כפי ששווערצה ציטטה ב"הזכות להורות"), לקופות החולים אין בעיה להחיל קיצוצים לפני התאריך המיועד. דרך אגב, במסגרת הקיצוצים במשרד הבריאות, משרד האוצר דרש שהקופות לא יממנו כלל תרופות שאינן בסל. יתכן שהכתבה שצרפתי היא הפשרה אליה הגיע האוצר עם משרד הבריאות.

עמית@

New member
ה-כ-ל עלה, ראיתי את המחירים החדשים.

רק ב- 1 בפברואר. אבל אם להאמין לדברים שאמר רמון במליאה (כפי ששווערצה ציטטה ב"הזכות להורות"), לקופות החולים אין בעיה להחיל קיצוצים לפני התאריך המיועד. דרך אגב, במסגרת הקיצוצים במשרד הבריאות, משרד האוצר דרש שהקופות לא יממנו כלל תרופות שאינן בסל. יתכן שהכתבה שצרפתי היא הפשרה אליה הגיע האוצר עם משרד הבריאות.
אין כלום מתחת ל20 שח' והרוב הרבה יותר (כולל כמה שראיתי באלכסון שעלו למעל 100
אבל לא ראיתי מה, בטח צטרוטייד..) פיוריגון כי הוא מכיל 150 וזה אמפולה וחצי, בגלל התגובות הפראיות שלי
(אמפולה אחת לא מזיזה לי, שתי אמפולות ויש לי 30 זקיקים..)

הכל התייקר

אין כלום מתחת ל20 שח' והרוב הרבה יותר (כולל כמה שראיתי באלכסון שעלו למעל 100
אבל לא ראיתי מה, בטח צטרוטייד..) פיוריגון כי הוא מכיל 150 וזה אמפולה וחצי, בגלל התגובות הפראיות שלי
(אמפולה אחת לא מזיזה לי, שתי אמפולות ויש לי 30 זקיקים..)
הכל התייקר
היום קניתי 4 אמפולות כהשלמה- יצא לי איזה 50 ומשהו שקל. שאלתי אם זה אחרי ההנחה... ואז גיליתי שזה במקור 370 ומשהו ש"ח. שוד!!!

יש מולי את הקבלות מהטיפול האחרון

50 שח'!!! ???

יש מולי את הקבלות מהטיפול האחרון
עבור 6 אמפולות של פיוריגון שילמתי 130.33 ש"ח, כלומר 21.7 ש"ח לאמפולה (אני חברת קופ"ח כללית). א-ב-ל, בתחתית הקבלה רשום שקיבלתי הנחה של 1173 ש"ח (90 אחוזים). ואני חשבתי שגם 21 שקלים לאמפולה זה הרבה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה