50 שאלות על עצמכם

50 שאלות על עצמכם ../images/Emo13.gif

אנחנו כבר די הרבה זמן ביחד בפורום, והגיע הזמן שנתחיל להכיר אחד את השני קצת מעבר לשא"ק. אז הנה שאלון "קצר" על עצמכם. תהנו! שאלות על עצמכם 1.הזמן שהתחלתם לענות: 2.שם: 3.משפחה: 4.צבע אהוב: 5.צבע שנוא: 6.סמיילי אהוב: 7.סמיילי שנוא: 8.מאכל אהוב: 9.מאכל שנוא: 10.חבר הכי טוב מהפורום: 11.חבר הכי טוב לא מהפורום: 12.גיל: 13.תאריך לידה: 14.ימים אהובים: 15.למה: 16.משפט המחץ: 17.איש שנוא: 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו: 19.למה: 20.אייסיקיו: 21.מסנג'ר: 22.אתר פרטי: 23.מקצוע אהוב: 24.למה: 25.מקצוע שנוא: 26.למה: 27.ימני או שמאלי: 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה: 30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון): 31. דמות אהובה משא"ק: 32.דמות שנואה משא"ק: 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה: 34.השאלון מעצבן: 35.כמה אחים: 36.שמות האחים: 37.שמות ההורים: 38.טוב או רע: 39.דתי או לא: 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן: 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן: 42.סתם משהו שאתם רוצים להגיד: 43.מה חשוב בחיים: 44.מה לא חשוב בחיים: 45.כיתה: 46.בי"ס: 47.תוכנית אהובה: 48.סרט אהוב: 49.תחביבים: 50.שעת סיום: מקווה שתשתפו פעולה, אור

Jon Targaryen

New member
הנה אני.

1.הזמן שהתחלתם לענות: 5:45. 2.שם:סרגיי 3.משפחה:********************. 4.צבע אהוב:אדום. . 5.צבע שנוא:אין לי . 6.סמיילי אהוב: . 7.סמיילי שנוא: . 8.מאכל אהוב:אני אוהב אוכל סיני וכמעט הכל שם אז קצת קשה לי לבחור אז בחרתי סוג. 9.מאכל שנוא: יוגורטים בטעם דפוק כמו יוגורט בטעם מלפפון,כזה גועל! 10.חבר הכי טוב מהפורום: אין לי פה ממש חברים. 11.חבר הכי טוב לא מהפורום:יש לי כמה טובים. 12.גיל: 17. 13.תאריך לידה: מספיק הגיל לא? 14.ימים אהובים: 31 בדצמבר יש הרבה וודקאה ובנות. 15.למה: בנות וודקאה לא מספיק? 16.משפט המחץ: אם לא תתני לי תמצצי לי. 17.איש שנוא:אוו יש הרבה כמעט כל הכושים בשכבה(זונות גזעניות) וכל שאר גזענים בשכבה שלי. 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו:צרפת . 19.למה: מקום שכל דבר בו עולה פי כמה על כל דבר בישראל. 20.אייסיקיו: אין לי. 21.מסנג'ר: [email protected]. 22.אתר פרטי: מתחיל בWWW ואחרי זה אני לא זוכר. 23.מקצוע אהוב:בלימודים?תנ''ך את האמת. 24.למה: כי המורה פוחדת ממני(חכו ותראו אותי במציאות)וכשאני שואג עליה היא מתקפלת מתחת לשולחן(בשיא הרצינות). 25.מקצוע שנוא: גם תנ''ך הוא כזה משעמם השנה. וגם ביולוגיה עם המורה השעירה הזאת. 26.למה: תחשוב אתה יושב 45 דקות (ועוד שעת אפס) ואתה רואה גב שעיר של מורה (זאת אישה לא גבר! למרות שקשה קצת להבדיל) ושמתחילה לזיין לך את השכל בלי סוף על סובסטראטים והאמא של האנזימים מה אומר על המקצוע? 27.ימני או שמאלי: ימני בכתיבה ובכל השאר כמעט שמאלי. 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: הייתי פותח פורום פרטי כי שיר של קרח ושל אש שווה יותר מפורום של תפוז. 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה: 30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון): לא רע. 31. דמות אהובה משא"ק: רוברט אבל עכשיו ג'ון את האמת. 32.דמות שנואה משא"ק: ליסה !! וגם סרסי. 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה:משחקי כס כי רוברט נוכח שם. 34.השאלון מעצבן:יש כמה שאלות מיותרות. 35.כמה אחים: אחות חורגת(23) ואח חורג(8). 36.שמות האחים: מרק וליקה(אבל עכשיו היא שינת את השם למשהוא אחר שאני לא זוכר). 37.שמות ההורים: באמא שלך?אולי גם לספר על צבע תחתונים שלי?*בודק* משבצות כחול -לבן(ציונות לשלטון). 38.טוב או רע: אני? רק טוב. 39.דתי או לא:נ נח נחמ נחמן מאומן לגנוב כסף מאנשים חילונים כמוני (הבנת עכשיו אם אני דתי או לא?) 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן: שאני ירזה. 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן: שמשהו מהקרובים ימות(כולל אותי)? הערבים יזכו בישראל? 42.סתם משהו שאתם רוצים להגיד: סנייפ הורג את דמבלדור בחלק השישי של הארי פוטר (אני יודע אני פסיכי). 43.מה חשוב בחיים: משפחה וחברים. 44.מה לא חשוב בחיים: אנשים מעצבנים?סיגריות? 45.כיתה: י'. 46.בי"ס: מקיף ה' 47.תוכנית אהובה: קונאן אוברין(לא מקורי אבל אני אוהב את זה אין מה לעשות). 48.סרט אהוב: יש הרבה אבל מה שעולה לי עכשיו לראש זה המקצוען. 49.תחביבים: בעיקר בנות אבל מחשבים וספרים גם אבל לא באותה דרגה כמו הבנות. 50.שעת סיום:5:56.

Jon Targaryen

New member
כושים זאת מילה עברית

תנ''ך שפרושה בני כוש(מכיר את הסיפור עם שלמה ומלכת כוש?) וזה מין כינוי לשחורי עור.עכשיו למשהו זה נחשב לכינוי גנאי כמו Negro.

לא המונח עצמו הוא זה שמטריד אותי

אלא העובדה שאתה משתמש בו כדי להכליל ולכנות קבוצה של אנשים כגזענים. ולא רק זה, אתה גם מתייחס אליהם כ"זונות" ומבזה אותם על, עד כמה שאני רואה, צבע העור שלהם, מה שהופך את האשמת הגזענות שאתה מטיח בהם לנלעגת ומכוערת עוד יותר. ובלי שום קשר, התנ"ך כולל גם את רוב מילות הגנאי העבריות בהם אנו משתמשים היום. רק בגלל שמילה כלשהי מופיעה שם לא הופכת אותה לחיובית.

כריכרכה

New member
לא הייתי ממהר לשפוט

יכול להיות שבשכבה שלו כל העולים מאתיופיה הם אכן "זונות גזעניות".

Jon Targaryen

New member
היה נעים לך אם...

כהאיתיופים בשכבה שלך היו צועקים לעברך :"בו לא לפה רוסי מסריח נוודקאה" כל פעם מחדש? עכשיו אנחנו (כמה חברה מהשכבה) עלינו עליהם ועכשיו הכל ססבה בשבילנו אבל ממש חרא בשבילהם(כשהם מנסים לעלות על אחד {הם פחדנים תמיד באים בקבוצה}אנחנו באים כולנו ומתחילים להשיב אותם במקומם)זה שהם איתיופים לא אומר שום דבר עליון שאם כבר הם מתחתינו תמיד היו(העבדות וכו) ועכשיו כשהם שווים משחקים אותה יותר מאיתנו. וד''א כוש זאת ניגריה של ימינו(שבעבר תפס את רוב השטח באפריקה) ואין שום מילת גנאי בזה. כמו יש יהודים יש גם כושים.

תשמע, אני לא אתווכח איתך על חוויות

בית-ספר טראומטיות: יש לי מספיק משל עצמי. אני מצטער שרע לך שם ושקוראים לך בשמות גנאי גזעניים. ושוב, אין לי בעיה עם המילה "כושים", אלא עם רק שימושים מסוימים שלה. אבל מה שעובר עליך לא מצדיק, לעניות דעתי, נקיטת עמדות גזעניות משלך, כי ככה אתה רק מתדרדר לרמה של האפסים מהשכבה שלך, ולא משנה מאיזה מוצא הם, ומאיזה מוצא אתה. העובדה ששחורים נוצלו בידי לבנים כעבדים וכוח עבודה זול לא הופכת אותם לפחות טובים מאתנו (או יותר טובים). לא להשמע "ניו-אייג'י", אבל בסופו של דבר כולנו בני אדם וכולנו אותו זבל. והערה אחרונה - אפשר להיות גם כושי וגם יהודי. למעשה, אני מתאר לעצמי שרוב או כל האתיופים בשכבה שלך הם כאלו.

כריכרכה

New member
הדרך להתמודד עם כנופיית גזענים

אתיופים אלימים היא לא ע"י הקמה של כנופיית גזענים רוסים אלימים, לפחות כך אני רוצה לחשוב.

Jon Targaryen

New member
אנחנו לא עולים על אף אחד בלי שיגעו

בנו. ואנחנו לא רק רוסים יש הרבה גרוזינים, קווקזים , וגם בני עדות המזרח אבל מעט יותר ואיפלו יש כמה איתיופים. ושלא תחשבו שאני גזעני יש לי די הרבה ידידים איתיופים פשוט כל המפגרים לומדים אצלי בבה''ס. תבין זה לא בא מכיוון גזענות לא, ממש לא אני לא סובל גזענים ובגלל זה אנחנו נגדם שהם אומרים בגלל שהם היו עבדים כאילו עכשיו יש להם יותר זכויות. משחקים אותה אפרו אמריקאים ושומעים ראפ(גם אני שומע ואין לי שום דבר נגד האפרו אמרקאים) ואומרים שהם יותר טובים מאיתנו בכל וכו זה. ועוד דבר אחרון אולי אתם חושבים שאני נשמע מסכן שכולם מרביצים לו אבל זה ממש לא כך, תאמינו לי עד שתראו אותי.

כריכרכה

New member
תשובות חלקיות

1.הזמן שהתחלתם לענות: 9:52 4.צבע אהוב: כחול 5.צבע שנוא: אפור 6.סמיילי אהוב:
7.סמיילי שנוא:
8.מאכל אהוב: תפו"א מוקרמים 9.מאכל שנוא: שזיף 14.ימים אהובים: אין 15.למה: אין הבדל מבחינתי 16.משפט המחץ: "רק כשבן-אדם פוחד הוא יכול להיות אמיץ", אדארד סטארק 17.איש שנוא: ג'ררם 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו: דמשק 19.למה: החומוס 23.מקצוע אהוב: רפואה 24.למה: הצלת חיים 25.מקצוע שנוא: רוצח שכיר 26.למה: נטילת חיים 27.ימני או שמאלי: שמאלי 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: לא יודע, אולי ניהול קצת יותר פוזיטיבי. 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה: טוב יותר? 31. דמות אהובה משא"ק: ג'ון 32.דמות שנואה משא"ק: טיריון 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה: משחקי הכס, כמובן 34.השאלון מעצבן: מיותר 38.טוב או רע: טוב 39.דתי או לא: לא 43.מה חשוב בחיים: מוסר? 47.תוכנית אהובה: העתיד כבר כאן, ערוץ 8 48.סרט אהוב: גירסת בראונינג 49.תחביבים: קריאה, רדיו, אינטרנט, טלוויזיה 50.שעת סיום: 10:04

ofirule

New member
דיי חדש פה

אבל עדיין רוצה להיות חלק מהפורום 1.הזמן שהתחלתם לענות: 11:01 2.שם: אופיר 3.משפחה:מרקוס 4.צבע אהוב: כחול 5.צבע שנוא: אין 6.סמיילי אהוב: סימן קריאה 7.סמיילי שנוא: 3 נקודות 8.מאכל אהוב: הרבה נגיד פיצה 9.מאכל שנוא: חציל 10.חבר הכי טוב מהפורום: יש כמה 11.חבר הכי טוב לא מהפורום: יש כמה 12.גיל: 16 13.תאריך לידה: 21.9 14.ימים אהובים: שישי שבת וחופשים 15.למה: חופשים 16.משפט המחץ:
מחצתי אותך 17.איש שנוא: יש כמה לא קשורים לפורום 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו: ארה"ב 19.למה: מקום גדול ומעניין 20.אייסיקיו: 320158919 21.מסנג'ר: [email protected] 22.אתר פרטי: אין 23.מקצוע אהוב: אנגלית 24.למה: אני יודע את כל החומר עושה מה שאני רוצה בשיעורים ורק פעם במתכונן למיבחן 25.מקצוע שנוא: פיסיקה 26.למה: מורה נוראי 27.ימני או שמאלי: ימני 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: לא יודע 30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון): בסדר 31. דמות אהובה משא"ק: דאבוס 32.דמות שנואה משא"ק: אריה רק בעימות מלכים היא נקמנית מידי ולא שקולת דעת 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה: לא יודע 34.השאלון מעצבן: סביר 35.כמה אחים: 2 36.שמות האחים: תמיר (14) ספיר (8) 37.שמות ההורים: אפרים אתי 38.טוב או רע: אפילו בטוב יש קצת רע 39.דתי או לא: מסורתי 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן: אזכה בלוטו 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן: הרבה 43.מה חשוב בחיים: מעות, חברים, השכלה וכו' 44.מה לא חשוב בחיים: קשה 45.כיתה: י"א 46.בי"ס: מיקווה ישראל 47.תוכנית אהובה: אבודים 48.סרט אהוב: הרבה 49.תחביבים: לצאת אם חברים קולנוע באולינג טלויזיה מחשב 50.שעת סיום: 11:15

גררר

1.הזמן שהתחלתם לענות:11:51 2.שם:מיכאל 3.משפחה:אודינצוב (הקצר) 4.צבע אהוב:שחור,כחול כהה,סלעים למינהם 5.צבע שנוא:וורד 6.סמיילי אהוב:?? 7.סמיילי שנוא:?? 8.מאכל אהוב:שורפה (מאכל מרכז אסיאתי) 9.מאכל שנוא:חצילים-בכל מצב 10.חבר הכי טוב מהפורום:לא מכיר-סורי 11.חבר הכי טוב לא מהפורום:יש כמה 12.גיל:17 13.תאריך לידה12\5 14.ימים אהובים:ראשון 15.למה:סופסוף רוכבים 16.משפט המחץ:מה שלא הורג,מחשל.ומה שהורג מחשל את אימא. (וגם האמרה של המארטלים לאחרונה) 17.איש שנוא:כמה חברה בשכבה 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו:גרינלנד 19.למה:כי קר שם 20.אייסיקיו: ניי 21.מסנג'ר:ניי 22.אתר פרטי: ניי 23.מקצוע אהוב:בביה"ס?-ספרות 24.למה:לא צריך אפילו לכתוב 25.מקצוע שנוא: מתמטיקה 26.למה:המקצוע היחיד שממש צריך להתאמץ בו 27.ימני או שמאלי:ימני בידיים,שמאלי ברגליים 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה:??? 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה:??? 30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון):סבבה 31. דמות אהובה משא"ק:אוברין מארטל,דוראן מארטל והספינקס ככל הנראה מצטרף. 32.דמות שנואה משא"ק:סאנסה,קייטלין,דאני 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה:סופת החרבות 34.השאלון מעצבן: סבבה 35.כמה אחים:1 36.שמות האחים:לריסה 37.שמות ההורים:ולדימיר ,סופיה 38.טוב או רע:סבבה 39.דתי או לא:רוסי 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן:הרבה דברים 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן:ללבוש וורד 42.סתם משהו שאתם רוצים להגיד:גרררר 43.מה חשוב בחיים:אני 44.מה לא חשוב בחיים:אתה (סתם בצחוק) 45.כיתה:י"ב 46.בי"ס:רבין 47.תוכנית אהובה:??? 48.סרט אהוב:יש כמה 49.תחביבים:שחיה,עבודה עם כלבים וסוסים,קריאת ספרים והסתובבות בפורום הזה. 50.שעת סיום:11:58

כריכרכה

New member
'רוסי' זו לא מידת דתיות

כל בן דת יכול להיות חילונית, מסורתי או דתי. אתה יכול להיות גם אתאיסט או חסר דת.

deathstar

New member
שלי

1.הזמן שהתחלתם לענות: 14:04 2.שם: רן 3.משפחה: כהן 4.צבע אהוב: כחול 5.צבע שנוא: אין ממש 6.סמיילי אהוב:
7.סמיילי שנוא:
8.מאכל אהוב: ספגטי בנקניקיות 9.מאכל שנוא: דגים 10.חבר הכי טוב מהפורום: אהוד, למרות שאני לא מכיר כמעט אך אחד חוץ ממנו 11.חבר הכי טוב לא מהפורום: יש כל מני 12.גיל: עוד חודש 18 13.תאריך לידה: 26.1.88 14.ימים אהובים: שבת 15.למה: חופש 16.משפט המחץ: ישנם שני דברים אינסופיים - היקום, ועומק הטמטום האנושי, ואני לא בטוח לגבי הראשון. 17.איש שנוא: שלי יחימוביץ' - היא ממש מעצבנת 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו: תאילנד 19.למה: הארץ הכי כיפית בעולם 20.אייסיקיו: 679975 21.מסנג'ר: 22.אתר פרטי: 23.מקצוע אהוב: מחשבים 24.למה: אני טוב בזה 25.מקצוע שנוא: ספרות 26.למה: זה משעמם 27.ימני או שמאלי: ימני 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: אין ממש 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה: מרפא את הרעב בעולם
30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון): בסדר 31. דמות אהובה משא"ק: טיריון 32.דמות שנואה משא"ק: קייטלין 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה: הראשון 34.השאלון מעצבן: די 35.כמה אחים: 0 36.שמות האחים: 37.שמות ההורים: 38.טוב או רע: טוב 39.דתי או לא: אגוניסט 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן: זכייה בלוטו תעזור 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן: פגיעה כלשהי בבריאות 42.סתם משהו שאתם רוצים להגיד: בלאט 43.מה חשוב בחיים: העיקר הבריאות 44.מה לא חשוב בחיים: יש המון 45.כיתה: י"ב 46.בי"ס: 47.תוכנית אהובה: המגן 48.סרט אהוב: שר הטבעות 49.תחביבים: יש הרבה 50.שעת סיום: 14:11

תשובות חלקיות שלי

2.שם: עידו 3.משפחה: רייף 4.צבע אהוב: אפור 5.צבע שנוא: צהוב נזלת 6.סמיילי אהוב: אין 7.סמיילי שנוא: אין 8.מאכל אהוב: ספגטי רגו\סטייק מדיום 9.מאכל שנוא: קישואים ודומיהם 10.חבר הכי טוב מהפורום: gali_k, החברה שלי 11.חבר הכי טוב לא מהפורום: אתם לא מכירים אותו 12.גיל: 25 13.תאריך לידה: חסוי 14.ימים אהובים: ימי חופש 15.למה: אני באמת צריך להסביר? 16.משפט המחץ: ראו חתימה 17.איש שנוא: 99 אחוז מהפוליטיקאים הישראלים + נסראללה 18.מקום בחול שאני רוצה לבקר בו: ארה"ב, או מאצ'ו פיצ'ו 19.למה: אני אוהב הסטוריה 20.אייסיקיו: אין 21.מסנג'ר: חסוי 22.אתר פרטי: אין 23.מקצוע אהוב: בלימודים? הסטוריה, ספרות, אנגלית 24.למה: כי אני טוב בזה 25.מקצוע שנוא: מתימטיקה, פיזיקה, כל דבר ריאלי 26.למה: כי אני רע בזה 27.ימני או שמאלי: ימני (בהנחה שלא מדובר כאן בנטייה פוליטית) 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: הייתי רוצה שלא ייכנסו אנשים שלא קראו עדיין את הספרים המתורגמים, ואם כן אז שלא יתלוננו כשמספיילרים להם 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה: הייתי אוסר על פרסומות 30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון): חוויה מדהימה, קתרזיס שאין כדוגמתו 31. דמות אהובה משא"ק: טיריון (לא מקורי, אני יודע, מה לעשות) 32.דמות שנואה משא"ק: תיאון 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה: A Storm of Swords 34.השאלון מעצבן: קצת 35.כמה אחים: 4 36.שמות האחים: חסוי 37.שמות ההורים: חסוי 38.טוב או רע: מרושע קלות ביום סגריר 39.דתי או לא: לא 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן: שאהפוך למליונר ולא אצטרך לעבוד עוד 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן: לראות סיוט מתגשם 42.סתם משהו שאתם רוצים להגיד: בלה 43.מה חשוב בחיים: אהבת אמת, מלווה בחיי מין סוערים 44.מה לא חשוב בחיים: כל מה שאנשים מנסים למכור לכם בטענה שזה מה שיעשה אתכם מאושרים 45.כיתה: שנה אחרונה באוניברסיטה 46.בי"ס: אוניברסיטת ת"א 47.תוכנית אהובה: באפי קוטלת הערפדים, אני קלאודיוס, רומא, Lost, South Park 48.סרט אהוב: שר הטבעות הוא מועמד רציני 49.תחביבים: הצתה מכוונת, משיכת כנפי זבובים... אה, אני מתכוון קריאה, כתיבה, ויכוח, סרקאזם, וכו'.

לגוטל

New member
טוב

1. 16:06 2. טל 3. כץ 4. 5. 6.
7.
8. פיצה, אני חושב 9. שעועית 10. wtf 11. wtf 2 12. 21 13. אפריל 84 14. ?! 15. !? 16. In Dorne of old it was said that all flowers bow before the sun 17. מנהל הפורום (סתם...) 18. ניו-זילנד 19. באמת צריך לשאול ?... 20. 254166711 21. 22. www.donthaveone.co.il 23. 24. 25. 26. 27. ימני (אבל לא בפוליטיקה, חלילה וחס!) 28. 29. מעלים את כל כלי הנשק הקיימים 30. מתחיל להתייאש 31. טיריון, ג'ון, טיווין 32. פריי, ג'יים לניסטר 33. השני 34. פה ושם 35. 36. 37. 38. 39. לא דתי 40. לרכוב על דרקון! 41. להיות ארוחת הצהריים של דרקון! 42. לזכור לצחצח שיניים לפחות פעמיים ביום :) 43. להנות 44. להיות בתחרות עם שאר האנשים 45. כבר היסטוריה... 46. באוק' 06 אונ' ת"א 47. ניקיטה, נשואים פלוס 48. אקסליבר 49. כל מיני... 50. 16:21 יום טוב

מנמוסין

New member
הרי תשובותי

1.הזמן שהתחלתם לענות: 16:59 2.שם: נועה^^ 3.משפחה: בריאה. תודה ששאלתם.
4.צבע אהוב: אדום!!! 5.צבע שנוא: אפור. 6.סמיילי אהוב:
7.סמיילי שנוא:
איכ 8.מאכל אהוב: גלידה 9.מאכל שנוא: שוקולד מריר, וכל מיסטרי פוד באשר הוא. 10.חבר הכי טוב מהפורום: אין
11.חבר הכי טוב לא מהפורום: המ. מצונזר משום מה. 12.גיל: 17 13.תאריך לידה: 01.04.1988 ואני דובקת בגרסה הזו. 14.ימים אהובים: כל יום בו אני נהנהת 15.למה: כי להנות זה כיף. 16.משפט המחץ: לא רוצה. 17.איש שנוא: כל מי שטיפש במובן הרע וצר המוחין של המילה. 18.מקום בחו"ל שאני רוצה לבקר בו: ארצות הברית 19.למה: כי אני רוצה ללכת לדיסניוורלד. אה, ויש לי משפחה שם.. 20.אייסיקיו: אני שונאת את התוכנה הזו. 21.מסנג'ר: לא היה לי אף פעם אז אין לי דעה. 22.אתר פרטי: לא בניתי, אבל יש לי את הידע. 23.מקצוע אהוב: אין לי מורים טיפשים שחטו לי הכל. נניח פיזיקה. 24.למה: כי זה המקצוע הכי מעניין כרגע. 25.מקצוע שנוא: ספורט. 26.למה: כי המורה טיפש. 27.ימני או שמאלי: ימנית^^ 28.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בפורום,מה הוא היה: הפרסומת בצד. 29.אם הייתה לכם/לכן הזדמנות לשנות משהו בעולם,מה הוא היה: השחיטות 30.איך הולך עד עכשיו (בשאלון): יופי 31. דמות אהובה משא"ק: ג'ון סנואו 32.דמות שנואה משא"ק: סרסיי 33.ספר אהוב מבין הארבעה הנוכחיים בסדרה: משחקי הכס 34.השאלון מעצבן: לא. 35.כמה אחים: 1 36.שמות האחים: מצונזר משום מה. 37.שמות ההורים: כנ"ל 38.טוב או רע: טוב. 39.דתי או לא: לא דתייה. 40.משהו שאתם/ן מקווים שייקרה לכם/לכן: שירות צבאי תורם ומהנה. 41.משהו שאתם/ן לא רוצים שייקרה לכם/ן: מחלות. 42.סתם משהו שאתם רוצים להגיד: לא קורה כלום בספר הרביעי. 43.מה חשוב בחיים: משפחה וחברים. 44.מה לא חשוב בחיים: קטנוניות. 45.כיתה: י"ב 46.בי"ס: תיכון ומכללה 47.תוכנית אהובה: פרוטס באסקט 48.סרט אהוב: פול מטאל אלכימיסט(למרות שעדיין לא ראיתי אותו) 49.תחביבים: כל הדברים הרגילים פלוס עוד כמה. 50.שעת סיום: 17:15

למעלה