50 סנט

50 סנט

באתרים ופורומים של מוזיקה שחורה אני רואה "הייפ" אדיר סביבו. יש לי שתי שאלות: 1.מאיפה הוא הגיע ומה מקור ה"הייפ"?רק זה שאמינם החתים אותו? 2.יש לו אלבום במצעד הבילבורד באזור המקום ה40.זה אמור להיות האלבום החדש שלו?או שזה משהו מהעבר הרחוק? כי אם לא זה קצת מאכזב יחסית להייפ.

Mc Bang

New member
לפי מה שאני יודע

הוא מניו יורק אמינם החתים אותו ולדעתי הוא לא משהו...

hhheeelllooo

New member
הוא מ-queens הנה כמה שירים...

in da club wanksta get out the club ואם תחפש בקאזה יש לו הרבה freestyle

bboy tb

New member
גם אני שמעתי עליו כאן מלא

ונתקלתי בוונקסטה ששלחו לי ואני חייב להגיד שדי השתעממתי למרות שעדיין לא הקשבתי לזה כמעט בכלל... בכל מקרה...הבנתי שבקליפ יש גם ילד שמשחק בבובה של ג'רול ואז אחד בא ואומר לו לא לשחק בוונקסטה ואז זורקים את הבובה לזבל
*DJ Rectangle -Battle On Mars*

DJ JuVi

New member
טוב זה נדרש

עד כמה שידוע לי..... פיפטי סנט הוא ראפר שחיפש הרבה זמן לייבל שיחתים אותו. לאחרונה הוא הוחתם אצל אמינם בשיידי רקורדס. לפני שהוא הוחתם הוא הקליט ה-ר-ב-ה חומר מחתרתי, עם הקרו שלו, חומר שלא שוחרר באופן רשמי. ושוב - מדובר במספר לא קטן של אלבומים, בד"כ עם הקרו שלו. הוא מופיע בלא מעט מיקסטייפים, והלהיט החדש שלו בארה"ב (וזה רץ שם כמו משוגעעע) זה השיר עם ביגי, ומסתבר שהאקאפלה של ביגי למעשה נגנבה וכך הגיעה לדי ג´יי שמיקסס את השיר יחד עם פיפטי (כמובן שהקטע של פיפטי הוא מקורי). כרגע יוצא לו סוף סוף אלבום רשמי בחברת תקליטים אמיתית. עד עכשיו מסתובבים ה-מ-ו-ן בוטלגים (יעני אוספים של דברים שהוא הקליט), חומר מחתרתי, דיסקים שלמים ומיקסטייפים בהשתתפות פיפטי סנט. אה כן - חצי שונאים אותו וחצי אוהבים אותו - כמעט ואין באמצע. הוא אויים ברצח לאחר רצח JMJ ולכן נלקח מחוץ לניו יורק, מבחינה בטיחותית. הוא מצליח מאוד כרגע בארה"ב, ותצחקו תצחקו אבל משווים אותו בשיא הרצינות לטופאק שאקור.... מטורף, לא? אה כן... בקרוב, שיר נוסף שיהיה להיט ענק בהשתתפות פיפטי סנט. ולא, זה לא יהיה באלבום ובשום אוסף רשמי. חכו חכו.

HaWk34

New member
לפי מה שאני זוכר

הוא לא אנדרגאונדי כבר מספר שנים הוא עבד עם באד בוי בזמנו ועבד עם המאד ראפר של שיר הדיסים שלו בקיצור, ה"ההייפ" סביבו זה בגלל אמינם, נקודה. הוא לא חדש בשטח, הוא לא שווה את ההייפ הזה... הכל בגלל אמינם

DJ JuVi

New member
אממממ....

אני לא בטוח. בסופו של דבר, ה"הייפ" נמשך כבר הרבה זמן סביבו, והוא לא הוחתם אצל אמינם כי לאמינם היה משעמם. הקהל ייקבע אם הוא שווה את זה - ובינתיים קובעים שכן. והגימיק שלו זה אמינם? אז הגימיק של אמינם זה שהוא לבן... אז מה, הוא לא ראפר או אמ.סי טוב?! ומאחורי השירים של פיפטי עומדים דרה, אמינם ועוד מספר לא קטן של מפיקים ודי ג'יים, בדיוק כמו אצל כל הראפרים הנחשבים. הוא לא עוד "הייפ".

HaWk34

New member
שמע

ההייפ בא לפני הדיסק... אז ברור שההייפ הוא בגלל אמינם, פיפטי לא הוכיח כלום עדיין וזהו.. אם הוא נהנה מהגימיק ששמו אמינם אז זה רע... הגימיק של אמינם שהוא לבן, אבל אל תשכח שדרה זה שעזר לו. בקיצור, לפי החומרים עד עכשיו של פיפטי, אין ממ להתרגש וממש אין מה להשוות אותו לאמינם שגם באנדרגראונד היה מעולה

Blood

New member
גימיק או לא גימיק...

פיפטי סנט הוא ראפר שהמון זמן מוכר אך לא מצליח, בעיקר בגלל מוסיקה מאוד בוטה וקשה (הארדקורררררררר), ולכן החליט לעבור לעשות ראפ MTV.

לדעתי הוא די טוב ו- wanksta שיר

מעולה שצריך להתרגל אליו... ובקרוב יצא לו שיר עם טופאק בהפקת דאז דילינג´ר עדיין לו יודעים אם זה בית של טופאק שלא נשמע או בית מאחד משיריו... זה יצא רק במיקסטייפ

למעלה