50 סמ'ק

ixmix

New member
נא להרגיע.

אמנם הפורום משמש רוכבים בכל הרמות ומכל הגילאים - אבל מכאן ועד לומר שDT "זאת חיה" ושאי אפשר להשוות בינה לבין קטנוע?!? WTF?... בקיצור - הודעתך פשוט לא נכונה, וזאת אם אני משתמש בשפה עדינה מאד. (נא לחשוב לפני הלחיצה על "שלח").

S A T L A N

New member
בקיצר אני יעשה בשביל מיקס את...

העבודה ויגיד שאתה זיין שכל!!! קודם כל מה שאמרת מקודם על האירוקס שהוא עגלה (וזה בעצם קטנוע תותח כמעט כמו שלי!!!) ועכשיו הביקורת המוגזמת על הדיטי... אז קח לתשוומת ליבך את הערות של חבריי הפורום ותמתן את הודעותיך (או שלפחות תחשוב לפניי!!!) או שאל תלחץ בכלל על הכפתור "שלח"!!!

כולכם מזיינים תשכל

מה הקשר מנוע נועד בשביל לבצע סוג של פעולה מסוימת לא משנה באיזה נפח הוא גם אם זה 50 וגם אם זה 250 הם יעשו את אותה הפעולה רק שלמנוע גדול יותר יהיה יותר כח ולקטן פחות זה הכל וסתם דוגמא פיאט 127 לא תוכל ליסוע מחיפה עד למטולה בגלל שיש לה מנוע 1000 סמק???????????היא תוכל להגיע לכל חור פשוט יקח לה יותר זמן זה הכל. אני אישית נוסע חיפה זכרון כל שבוע לפחות 4 -5 פעמים שזה 35 ק"מ כל פעם ועוצר רק פעם אחת ל5 דקות סתם בשביל להיתמתח קצת....

ixmix

New member
טעות בידך.

מנוע 2 פעימות עובד באופן שונה ממנוע 4 פעימות. מנוע 2 פעימות קטן נוטה לעבוד קשה יותר ולהחזיק פחות זמן (ב50 אתה נוסע בפול גז רב הזמן, להבדיל מקטנוע 650, נאמר), אם כי דו"פ קל יותר לטיפול ולהחלפה (פחות חלקים / אין שסתומים). דברים נוספים המשפיעים על היכולת לעמוד בעומסים הם מערכת השימון השונה במנועים שונים (בדו"פ השמן מהווה גם חלק מהתערובת) ומערכת הקירור (אוויר, נוזל, רדיאטור שמן או שילוב של אלה). להבא נא היה פחות נחרץ כשאתה כותב הודעות.

למעלה