50 סופרלטיבים

אילן די

New member
50 סופרלטיבים

שחוזרים על עצמם מהווי הפורום: . לא צריך מנוע חזק. נהג טוב יעשה את העבודה. 2. מה זה חשוב 0 ל-100 ? 3. לא חשובה המהירות בקו ישר, חשוב המהירות בסיבובים. 4. הדבר היחידי שחשוב באוטו הוא הנאה מנהיגה. 5. מתי יהיה ספורט מוטורי חוקי ? 6. נחש מה המכונית שבתמונה. 7. מה יותר טוב ? 205 או 106 ? 8. יש לאוטו שתי דלתות מיותרות. 9. מישהו מכיר קורס נהיגה מתקדמת טוב ? 10. גיר אוטומטי ? אתה נכה ? 11. "לא להתקרב לפיאט". 12. אין תרבות נהיגה בארץ. 13. מתי הולכים לקארטינג ? 14. מתי נפגשים במנחת ? 15. אני סטודנט. איזה אוטו לקנות ב-100 שקל,שיסע אחלה ושלא יראה מוסך ? 16. מכוניות אמריקאיות הן ספינות מתנדנדות. 17. המכוניות האירופאיות הן הטובות ביותר. במיוחד אם הן פיזו´ או אלפא. 18. דרור ! מחקת לי את ההודעה ? 19. מתי תגיע האימפרזה STi לארץ ? (לא רלוונטי יותר). 20. מהן ראשי התיבות BMW ? 21. פיז´ו 205 1100 עוקפת כל יפנית בסיבובים. 22. אחח, הייתי בתערוכת פרנפורט/ג´נבה/טוקיו... מי שלא היה פיספס. 23. דרור,יש לי פרארי 355 למכירה.אפשר חד פעמי לשים מודעה בפורום ? 24. והנה עוד תמונה של דודג´ וייפר ! 25. בשום אופן לא לקנות מכונית עם פגיעות בשילדה ! 26. המוסכניק ביקש ממני 3000 שקל כדי להחליף וישר. האם הוא עובד עלי ? 27. אלמרה היא המשפחתית הטובה ביותר. 28. אימפרזה WRX זה האוטו. 29. יש רייסים ברידינג ? 30. האם כדאי לי לקנות אוטו מחברה ? 31. מה יותר טוב ? הקארטינג בנחשונים או בנתניה ? 32. נהגי דו"ג טובים יותר מנהגי א"ג על א"ג ? 33. האם שווה לעשות יבוא אישי ? 34. "אוטו" או "הגה" ? 35. למה לא מיבאים את ____ לארץ (השלם את החסר). 36. אתה אידיוט, מדבר שטויות ומזיין את השכל. בידידות, שמואל (שם בדוי). 37. יש פרארי בארץ ? 38. נא לשרשר הודעות. 39. יאריס או 206 ? 40. רוני אהרנוביץ מחק לי את ההודעה ! 41. פרומצ´נקו דפק את אהרנוביץ. 42. מביאים את הסמארט לארץ ? 43. הקולט גוזרת את ה-306 ברוורס. 44. מה יותר טוב ? סינטטי או חצי סינטטי ? 45. איך ? איך עוד פעם קוראים ללמבורגיני החדשה ? 46. מה אתם אומרים על משפחתית גדולה X. תשובה : מונדיאו. 47. איך מקלידים בעברית ?!?!? 48. אחחח... צליל של אלפא. 49. מרצדס או במוו ? 50. למה אתה לא משרשר ?

אילן די

New member
טוב, תיכננתי רק על איזה 10

אבל פתאום קפצו לראש עוד ועוד דברים שאומרים/שואלים כאן כל הזמן....

רונןz

New member
תשכח מהם... אתה פשוט גדול

מה שמפחיד הוא שכניראה שאני בתחום יותר מדי זמן... אני לא ניכנסתי עד עכשיו לפורום... ואני יודע את כל הניואנסים

© DrorZi

New member
ואתה בטח חושב שתקבל כותרת על זה הא ../images/Emo35.gif

אז זהו שקיבלת
דרור זי, חושב שלאילן באמת משעמם אבל אנחנו מרוויחים מזה

rigi

New member
וואלה גדול !

אילן הטעות היחידה שעשיתי.... שלא באתי לומר שלום ...כי הייתי יומיים בשכונה שלך ... (חבר שלי עבר לגור שם לאחרונה !) טעות טעות טעות....

גרמי

New member
רק דבר אחד פספסת....

51. אלוהים........אגוזים.........שיניים.......

למעלה