50 מיליון?

deena

New member
50 מיליון?

מה עושים בזה? (חוץ מאילן שמתכנן חתונה) ניסיתי לעשות רשימה בראש מה הייתי רוכשת, למי תורמת, איפה משקיעה, מה אני צריכה, על מה מבזבזת... מי עוד מפנטז ועל מה ולמה?

deena

New member
פנטזיות על הזכיה בלוטו

לא על משהו אחר.......

deena

New member
את תשיארי עם ההסבר

של מה עומד ואיך עושים ילדים.

אל דן

New member
12500000

זה המס בשקלים שייאלץ/תיאלץ לשלם הגולשת מפורום גרושים דרושות של תפוז, אם תהיה לו/ה הזכייה......

ת י א ה

New member
מיליון יותר מיליון פחות

למה אתה יורד לקטנות ? תגיד, יש לך 300 שקל לתת לי במתנה ?

magic40

New member
רוכשת

בתים תורמת ללתת ועולה על המטוס הראשון ונעלמת לתקופה בלתי מוגבלת!

טוב, אז לפחות לחלום בקול רם

אז הפנטזיות שלי קודם כל לוקחת חופש מהעבודה, נוסעת לחודש ליוון, ונזרקת באיזה כפר יווני ליד הים, בבוקר מתחרדנת בשמש (כאילו שאני בהירה)ובלילה טברנות עם מוזיקה יוונית כבדה. חוזרת לארץ, ויוצאת במסע הסברה ענקי על נפגעי הנפש בישראל, במטרה לקרב אותם לקהילה,ושהקהילה תקבל אותם. פותחת בית קפה קטן, עם 7-8 שולחנות עגולים קטנים,ועל כל שולחן מפה משובצת באדום לבן, עם אגרטל קטן ובו פרח אחד. בבית הקפה שלי יהיו עוגות טעימות שאני אכין וקפה ואולי עוד משהו לארוחת בוקר, מקום בשביל הסייסטה. קונה לילדים שלי בתים, מסדרת אותם אותם בחיים. קונה את המושב בו גרתי, ומשנה סידרי עולם (אייקון של צחוק מרושע) המושב יהפוך לחילוני!!!!!!!!! (חלום חיי חחחחחחחחחחחחחחח) וממשיכה לעבוד בבית הקפה. זהו, לא חלום מסובך, נכון?????

אני יודעת../images/Emo70.gif

מביאה את להקת ALPHAVILLE אליי הביתה לביצוע שני שירים... את הראשון הם יודעים לבצע במדוייק... את השני הם ילמדו בדרך לכאן... כמובן שאזמין כמה חברים מאד ספצפים אליי הביתה... להנות יחד איתי כשהם ישירו את "נסיך החלומות-ולנטינו". בנתיים זהו...זה מה שבא לי! ישאר לי עודף?

vered 37

New member
../images/Emo124.gif במיוחד בשבילך יה נודניקית

כרגע נשמע הגונג ..והחברים שלך ברדיוס 100FM...

vered 37

New member
הידעת שירון הוא ......./images/Emo89.gifשמתחבר ל-

... ככה לחשו לי ... אז בכל זאת הוא מביא לך אותם ברטט ???

אני...

מה ידועה שחיבתי הגדולה ללחשושיות... לאאאאאאאאאאאאא כ'פתתתתתתתתתתתת לייייייייייייי
כל עוד הוא מביא לי כמעט כל יום ת'גונג שלי

vered 37

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תתענגי מהגונג של ירון.... מחר אני מתקשרת אליו ומבקשת הקדשה במיוחד בשבילך עם קידה והשמעת ה....יהההה שלו.

YES...YES...YES ../images/Emo6.gif

שרק יגיד לי באיזו שעה להיות עליו בהאזנה. אין על ה...יההההההההההההההההה שלו
מותקקקקקקקקקקקקקקק

vered 37

New member
אז ככה...

שוכרת את שירותיו של טרקטוריסט מאד נחמד שעוסק בעבודות עפר...משלמת לו 50,000$ עבור _______
סיבוב מסביב לעולם בשמונים יום עם פיליאס פוג ופספרטו...מגיעה למקום הקסום שתמיד רציתי ניו זינלד..קפיצת בנג'י קלילה וממשיכה הלאה...
כמובן שמסדרת את הילדודס...בהכללללללל !
תורמת ללתת ולבתי חולים ולכל מי שצריך !
עוברת לראש פינה קונה לי בית קטן במושבה...מארגנת לי גינת חמד. עם המון פרחים ועצי הדר..ועץ זית יפה באמצע. פותחת בית קפה כפרי שעשוי מבקתת עץ ...בו יהיו ארוחות בוקר ומאפים ולחמים הכי שווים !!! וחיה חיה חיה !!!!

vered 37

New member
נילי תקני לי ...תקשיבי !

נשמה אני לא אעמוד בדרישות שלך... תוך ימים ספורים אני אפשוט את הרגל , את היד ומי יודע מה עוד !!! לא שאני יותר טובה כן ..אבל.... בתור התחלה.. אקנה לך ורד...

למעלה