50 מיליון בלוטו--כנסו

אפרסק 28

New member
50 מיליון בלוטו--כנסו

איש אחד זכה בפרס הראשון בלוטו ומרוב שמחה הוא רץ הביתה לספר לאישתו. אשתו המופתעת, הייתה כל כך מאושרת עד שמרוב אושר היא קיבלה דום לב ומתה במקום. האיש חשב לעצמו: "כשהמזל בא, אז הוא בא בצרורות..."

אפרסק 28

New member
ועכשיו מעט פוליטיקה

"ואל תשכח משה את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי." משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד." "לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה דבר אכזרי." אל תבשל גדי בחלב אימו "אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן." "משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!" "או אלוהי בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי, מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ." אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה..."

אפרסק 28

New member
גם זה קשור לפוליטיקה של היהודים

בעולם יש שלוש סוגי מטומטמים: כהן בודהיסטי - ששר בהלוויה כשכולם בוכים. כומר כתולי - שמחתן את כולם ובעצמו נשאר רווק. מוהל יהודי - שמקצץ היכן שצריך להאריך.

אפרסק 28

New member
ברשית ברא אלוהים את...

יום אחד בגן עדן, חווה קראה לאלוהים, "אלוהים יש לי בעיה!" "מה הבעיה חווה?" "אלוהים אני יודעת שיצרת אותי וסיפקת לי את הגן הנפלא הזה ואת החיות המדהימות האלה, ואת הנחש המצחיק בטרוף, אבל אני פשוט לא מאושרת." "אבל מדוע, חווה?", הדהד קול אלוהים. "אלוהים אני בודדה, ובא לי להקיא מתפוחים", סיפרה חווה. "טוב חווה, אם זה ככה, יש לי פתרון בשבילך - אני אברא אדם רק בשבילך." "אבל מה זה אדם?", שאלה חווה את אלוהים. "האדם יהיה יצור עם חסרונות, והרבה תכונות רעות - הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן, והוא יעשה לך צרות. אבל, הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר, ויאהב לצוד ולהרוג דברים. כשהוא יהיה חרמן, הוא יראה מטופש, אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא יספק את תאוותיך וצרכייך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת, ויתעסק בדברים ילדותיים כמו לריב ולבעוט בכדור. הוא לא יהיה נבון, כך שהוא יצטרך את עצתך בשביל לחשוב כמו שצריך." "נשמע נהדר", אומרת חווה תוך הרמת גבה אירונית ושואלת, "אז איפה הקטצ´ פה, אלוהים?" "טוב נו, את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד." "מה הוא התנאי, אלוהים?" "כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן ויעריך את עצמו. כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין שבראתי אותו קודם... אז רק תזכרי, זה הסוד שלנו... אישה לאישה!!!"

גם הכומר קשור לפוליטיקה?

כומר מלמד נזירה לשחות. תוך כדי השחעור שואלת הנזירה: "אבי, באמת אטבע אם תוציא ת´אצבע?"

למעלה