שולחת לך את ברכת החג ועפה לי לפזר עוד טיפ טיפת אבקת כוכבים לשנה החדשה שא ברכה ורק טוב!! ודרך אגב... אפשר גם דרך הבטן... מה מסמלות הספרות?? אף פעם לא הבנתי בני אדם....
כן... הייתה כבר ב 23.9.... תודה לאל .. טפו טפו טפו...
.. כן.. גיחלולית.. הבעיה עם האנשים האלה (וזה לא כל בני האדם, רק אלה עם הסמרטוטים על ה....)
.. שכל האנרגיות אצלם מתבזבזות בכיוונים הלא נכונים... טוב נו.... מזל שאני בצד של הנורמלים... אז איך אצלך.. יא חיית לילה קטנה ולא מזיקה..?.. חושבת שתצאי אי פעם ממעגל הקסמים הזה? שנה טובה לכולם (חוץ מאלה שלא צריכה להיות להם שנה כזאת...).. ד"ש לילה לבן
ואצלי.... אממממ לא רע בהחלט לא רע... עסוקה בצייד כוכבים בעשיית עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים... בהפרחת בלונים צבעונים מלאי תקוות לכל מיני ילדים קטנים וגדולים... ועוד ועוד ועוד.... ומה הכוונה מעגל הקסמים?? משהו כמו שיר הילדים המפורסם ההוא עוגה עוגה עוגה?? אף פעם לא הבנתי למה שרים על העוגה במקום לטעום ממנה... לך תבין בני אדם
את ליצנית??? ממ.. טוב.. לא משנה.. התכוונתילמעגל החיים הזה.. שכל אחד מאיתנו נמצא בו... ולפעמים.. מרוב שאנחו לא מרוצים ממנו, אנחנו מתעלמים ממנו.. ובלי שמרגישים, הופכים אותו למלכודת מוות... תחשבי על זה...
נו... זה שאני גחלילית ויש לי כנפים ומשושים זה לא אומר שאין בינה בראשי
בוודאי שהבנתי לאיזה מעגל התכוונת... ואני דרך רגב לא מתעלמת אף פעם מהקשה הלא נוח וגם מהטוב... בוחנת הכל תחת ציצית האור!!! ו.... אני לא אוהבת מלכודות ובוודאי שלא מלכודת מוות טפו לא עלינו... ו... אני חושבת כל הזמן גם כשאני עפה לי, גם כשאני יושבת על איזה ענף.. וגם כשאני כותבת עכשיו... רק טוב!!!
איזה מזל שלי לי יש לי כנפיים.... מחפשת לי עץ נחמד עם עלים גדולים שיכסו טוב טוב מפשילה כנפיים ו....עפה לי.... מקווה ששנתך הייתה נפלאה ומופלאה.... חטאים הא?!
רק טוב!!! ואפרופו ספורט.... אז אנחנו משתמשים רק באבק כוכבים... יש לו השפעה.... ואללה..... משהו משהו....