5 PAHLAVI

• פותח הנושא RO555
  • פורסם בתאריך

RO555

New member
5 PAHLAVI

ערב טוב לכל חברי הפורום וסליחה על הפלישה אני מחפס לקנות מטבעה זהב בערך של 5 או 10 PAHLAVI במצב טוב ובמחיר סבי לתת מתנה לאדם יקר אשמח לקבל עזרה בבקשה ושוב סליחה על הפלישה

פרויז1

New member
אתה רצוי פה תמיד תמיד !!!!

מה זה "סליחה" ? ברוך הבא
בטח gamari ישלח אותך לאיזה חנות טובה. תמתין. בוקר טוב,

gamari

New member
איך ידעת שאני מכיר ?

הבט ידידי אתה מגיע ליפו העתיקה, ברגל ! ! ! בחור בשם רוברט דויטש, רח' מזל דגים 7 אתה גם יכול להתקשר 03-6826243 מומחה לעתיקות ואיסוף מטבעות\ מדליונים וכו'... אין לי היכרות אישית איתו, פשוט הכרתי אותו דרך חבר אספן מטבעות שמתעסק בזה. לפני המון שנים. מקווה שהוא יוכל לעזור

niya

New member
מדהים../images/Emo2.gif

הידע שיש לך על כל סדר ועניין
כבר אמרתי שאתה איש אשכולות?

פרויז1

New member
איך ידעתי? פשוט מאוד !

ממרומי גילי, אני יודע להבחין באדם אחרי 1/2 מאמר אינטרנטי. ואותך קראתי בעשרות. שנית : פגשתי אותך קודם. שלישית : אין לי קשרים ולא כישורים - אני פה בשביל ליצור קשרים. ולגבי כישורים : אני מומחה להפעלת מומחים. כך זה במשלח ידי - אתה יודע! חג שמח !!!

gamari

New member
תודה

נשמח לדעת כמה עלה לך פהלבי 5 טומן ו-10 טומן... אגב, מטבע בין המבוקשים בעולם, בעיקר בגלל שהוא לא קיים יותר, ומטבעות זהב זה בערך כמו מניה, הערך שלהם רק עולה עם השנים.

RO555

New member
תודה על הקבלה החמה

אצור קשד אם האיש אבל מטבע הדברים מחיר פריט שאתה נותן במתנה לעולם לא מגלים אתכם נכבדיובטח לא בפורום כל כך פעיל אבל בו נמצה את הפריט במחיר סבי ונראה נגיע לגשר נעבור ונמשיך , אבל ללא קשר אני שמח על התגובות של כולם והערכתי ליוצאי פרס רק התחזקה. הם היו שכני שנים רבות מבלי לגלות איפו אבל רמז אני בכל מקרה אתן אחת הערים המכובדות במרכז הארץ שוב תודה לכל אנשי הפורום

פרויז1

New member
העיר המכובדת במרכז הארץ היא

פעמיים גבעה ? בשל פוטנציאת סיכון נמוך מאוד יחסית של באי הפורום, אנחנו נפתחים יותר פה.יותר מבפורומים אחרים. לדוגמה : היה שרשור ארוך מאוד בו כל אחד סיפר על עצמו. שמות מלאים והמקורות הפרסיים. אם תיזום שרשור דומה - אשוב ואספר על עצמי - אני משוכנע שחברים רבים יצטרפו. מעניין ומרתק להתוודע לאנשים אחרים. ערב טוב ומבורך !!!

RO555

New member
מכובדי שלום

מצתער אני לא יוצא פרס אבל גרתי בילדותי במקום בו הינו כולם עולים חדשים שכני היו יוצאי פרס.אני אומנם כבר לא גר שם אבל הם עדיין שם בינהם בני 80 ומעלה.בעיני הם לא השתנו אני זה שהזדקן אם הזמן .מספרם הולך וקטן לצערי ובני גילי לא גרים יותר באזור והקשר איתם עבד בשלב זה תודה על הראיון אני מאד צנוע ומעדיף עם כל הכבוד לא לחשף שוב תודה פרויז ותודה לכולם

פרויז1

New member
מקבל ומכבד.

והכל בסדר. יש לך אי אלו ציפיות/בקשות שניתן למלא במסגרת שלנו? אם יש כזה - לרשותך וברצון רב!

RO555

New member
תודה

יצרתי קשר אם מר רוברט ולצערי זה לא התחום שלו מכוון שהוא עוסק בעתיקות ולא במטבעות מודרניים תודה בכל זאת אמשיך לחפש אני מאוד מענין במטבעה וא רק בגלל היותו יקר זה מסמל איזה שהיא הערכה למקבל מצדי

gamari

New member
יש משהו אחר

אני שמח שפנית אליו, צר לי שלא קיבלת מענה. תצטרך לחפש משהו. בירושלים יש בחור ארמני, לא יודע את שמו, הוא מתעסק במכירה וקניה של כל מיני עתיקות, בעיקר מתרבות פרס. כל מיני חרבות, שריונים, קורנלים, מדליונים, מטבעות, אריגים וכו'.. מכל מיני תקופות. הוא בעניין של מכירות פומביות, חלק מהן אפילו דרך האתר EBAY. אולי קצה חוט זה יכול לעזור לך ברגע שאדע את שמו או כתובת, אפנה אליך, מסתובב באזור מחנה יהודה תנסה אצל כמאל פנחסי, הוא כותב ועורך את עיתון שהיאד, יש לו קשר לכל התחומים בקהילה הפרסית בארץ, 03-5038503 או בנייד 050-9208850 ברח' דב הז בחולון, לא זוכר את המספר. חג שמח

RO555

New member
שוב תודה גמרי

צילצלתי למר פינחסי הוא כוון אותי לאדם שפירסם אצלו איזו מודעה וקיבלתי פלפון אמשיך לעדכן אותך תודה

gamari

New member
שיהיה בהצלחה

עיתון שהיאד, זה הדבר הכי תרבותי שיכול להיות לקהילה האיראנית. בנוסף גם ריכוז של המון מידע שיכול לעזור בכל מיני תחומים.

niya

New member
מה פירוש המילה שהיאד?

יכול להיות שהפירוש של המילה הוא "אולי"? ואז, איזה מין שם זה לעיתון???

פרויז1

New member
לא.

אולי = שָׁיַד שהיד יכול להיות : שָׁה + יָד = מלך + זכרון שפירושו זכרון המלך. נזכור את תקופתו של המלך. את הטוב של אז ... אני משער שזה לא שַׁהיד, אם כי כדי לפסול סופית את הפירוש הזה, אפשר לבדוק מי עומד מאחורי האתר. בוקר טוב!

למעלה