5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע. שיהיה לכם שבוע מקסים.
I inbal287 New member 11/2/07 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שיהיה לכם שבוע מקסים .
5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שיהיה לכם שבוע מקסים .
I inbal287 New member 11/2/07 #2 אני../images/Emo9.gif 1. ההפקה של תרצה ברביעי 2. שיעור צילום 3. ערב כייפ בשני 4. פיתוח קול 5. ת"א
L lidor love lee New member 11/2/07 #3 את עושה פיתוח קול../images/Emo35.gifאימאא איזה כיףף לךך אני גם רוצההה!
B Black Balloon New member 11/2/07 #4 נראה אם אמצא.. ../images/Emo122.gif 1. "יד ושם" ברביעי 2. תוצאות של המבחן בהסטוריה [אחרת אני מוציאה את דורה להורג ] 3. אממ... קניות לפולין, אני מקווה וזהו, לא יודעת
נראה אם אמצא.. ../images/Emo122.gif 1. "יד ושם" ברביעי 2. תוצאות של המבחן בהסטוריה [אחרת אני מוציאה את דורה להורג ] 3. אממ... קניות לפולין, אני מקווה וזהו, לא יודעת
B Black Balloon New member 12/2/07 #10 רואה מה זה ../images/Emo7.gif ב-14.3 [סעמק אני חייבת להתחיל לקנות דברים. אין לי כלום ]
L LeeR4Ever New member 11/2/07 #9 ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif 1. ידיד שגר בצפון בא לבקר 2.כנס ט!! סמינר ממש כייפי בחמישי-שבת 3. אמ.. יום שלישי יומפעילות בקן 4.יומרביעי אני עושה את המבחן האחרון שלי! 5. מתקנים לנו סופסוף את הדוד שבוע טוב כולם!!
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif 1. ידיד שגר בצפון בא לבקר 2.כנס ט!! סמינר ממש כייפי בחמישי-שבת 3. אמ.. יום שלישי יומפעילות בקן 4.יומרביעי אני עושה את המבחן האחרון שלי! 5. מתקנים לנו סופסוף את הדוד שבוע טוב כולם!!