1. יש לי יום הולדת ביום שלישי. אני זקנה, אבל זה עדיין מרגש. 2. יש לידיד הכי טוב שלי גם יום הולדת ביום שלישי. 2. יש אורנג' דיי ביום רביעי (-: 3. יש יום האהבה ביום רביעי 4. זהו, אין לי חיים
... והכל יהיה בסדר, באמת שכן... על בשרי למדתי ששומדבר לא יכול להיות כ"כ גרוע ושבסוף כל ירידה יש עליה מאוד ארוכה... ואממ אני לפני שבועיים וחצי עשיתי משהו שאני חושבת שהוא אחד הדברים הכי מביכים ומשפילים שיצא לי לעשות ואח"כ כ"כ רציתי להחזיר את הזמן אחורה או לחילופין שהאדמה תקבור אותי כמה שיותר עמוק למשך כמה שנים טובות. אבל תכל'ס, אחרי שהיה לי זמן לחשוב על זה הבנתי שבעצם עשיתי את המעשה הכי חכם שאפשר לעשות ושהורדתי לעצמי אבן ממש, אבל ממש גדולה מהלב. תמיד דברים נראים נוראיים יותר כשהם עוד "טריים", אבל עוד חודש-חודשיים את תסתכלי אחורה ותגידי לעצמך "מה?! מזה עשיתי סיפור לפני חודש? גאד... עכשיו יש לי דברים הרבה יותר נוראיים להתמודד איתם".
1.ממ שיש השבוע חתונת הרפאים בטלוויזיה(?) XD 2. אולי יוצאת יום שישי לגאלה [מועדון רוק] ויש שם הופעות של 3 להקות ובניהם אלת'ריה/הולכת לסרט. 3. אם אני יוצאת למועדון הזה, אז כנראה גם קשת תבוא איתי ועם מור
4. מגרש ביתי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו לא נראה לי שיש יותר חח
1. פורים מתקרב ובא לחפש תחפושות 2. הכרתי בן אדם מדהים 3> 3. בזמן האחרון אני מקבלת מלא מלא חיבוקים 4. ביצפר זה הפך להיות שכונה 5. יש יום האהבה ביום רביעי?