5

inbal287

New member
5../images/Emo88.gif

כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע
.
שיהיה לכם שבוע מקסים
.

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

1. ההפקה של תרצה ברביעי 2. שיעור צילום 3. ערב כייפ בשני 4. פיתוח קול 5. ת"א

Rose131

New member
אומ.

הופעה של מגמת מוזיקה י' בצוללת היום הופעה של מגמת מוזיקה י"א' בצוללת מחר אמ... סמולוויל?

^____^ ../images/Emo163.gif

כי ברביעי אני בב"ש
כי בסופ"ש אני -שוב- במרכז, ויש הופעה בת זונה
כי היום לא הלכתי לבצפר
כי יש לי הרחבות (?!?!
)
כי אני במצב רוח אופטימי

sacrament

New member
שלי../images/Emo9.gif

1. יש לי יום הולדת ביום שלישי. אני זקנה, אבל זה עדיין מרגש. 2. יש לידיד הכי טוב שלי גם יום הולדת ביום שלישי. 2. יש אורנג' דיי ביום רביעי (-: 3. יש יום האהבה ביום רביעי 4. זהו, אין לי חיים

little WhiSper

New member
תראי יש כמה אפשרויות:

-להרוג אותי -לעצור את הזמן -להריץ את הזמן -להחזיר את הזמן תבחרי
סתם, תודה בובה

inbal287

New member
אממ אני חושבת שאני אבחר

לתת לך פשוט עוד חיבוק
... והכל יהיה בסדר, באמת שכן... על בשרי למדתי ששומדבר לא יכול להיות כ"כ גרוע ושבסוף כל ירידה יש עליה מאוד ארוכה... ואממ אני לפני שבועיים וחצי עשיתי משהו שאני חושבת שהוא אחד הדברים הכי מביכים ומשפילים שיצא לי לעשות ואח"כ כ"כ רציתי להחזיר את הזמן אחורה או לחילופין שהאדמה תקבור אותי כמה שיותר עמוק למשך כמה שנים טובות. אבל תכל'ס, אחרי שהיה לי זמן לחשוב על זה הבנתי שבעצם עשיתי את המעשה הכי חכם שאפשר לעשות ושהורדתי לעצמי אבן ממש, אבל ממש גדולה מהלב. תמיד דברים נראים נוראיים יותר כשהם עוד "טריים", אבל עוד חודש-חודשיים את תסתכלי אחורה ותגידי לעצמך "מה?! מזה עשיתי סיפור לפני חודש? גאד... עכשיו יש לי דברים הרבה יותר נוראיים להתמודד איתם".
.

little WhiSper

New member
תראי...

זה לא מקרה ספציפי של עכשיו, זה הצטברות, וזו תקופה כזאת, וזאת שנה כזאת, וזאת פשוט אני
אבל תודה בובה, אני באמת באמת מעריכה אתזה!

danduuu

New member
מממ לא נראה לי שיש לי ממש

1.ממ שיש השבוע חתונת הרפאים בטלוויזיה(?) XD 2. אולי יוצאת יום שישי לגאלה [מועדון רוק] ויש שם הופעות של 3 להקות ובניהם אלת'ריה/הולכת לסרט. 3. אם אני יוצאת למועדון הזה, אז כנראה גם קשת תבוא איתי ועם מור
4. מגרש ביתי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו לא נראה לי שיש יותר חח

Moonlight Lady

New member
:)

1. פורים מתקרב ובא לחפש תחפושות 2. הכרתי בן אדם מדהים 3> 3. בזמן האחרון אני מקבלת מלא מלא חיבוקים 4. ביצפר זה הפך להיות שכונה 5. יש יום האהבה ביום רביעי?

under the rose

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo203.gif

1.חברות 2.ת"א 3.חברות+ ת"א 4. שבוע בלי מבחנים (טוב, חוץ מאנגלית
) 5. אולי מקס ברנר בשישי

למעלה