5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע. שבוע מעולה.
I inbal287 New member 14/1/07 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע . שבוע מעולה .
B Black Balloon New member 14/1/07 #2 אני מצוננת ../images/Emo7.gif יום הולדת לאורטלי שלי! יום הולדת לחברה הכי טובה שלי. ^^ מפגש שני של פולין. כי יש אומנות. ^^ ולא יודעת :X שבוע מקסים!
אני מצוננת ../images/Emo7.gif יום הולדת לאורטלי שלי! יום הולדת לחברה הכי טובה שלי. ^^ מפגש שני של פולין. כי יש אומנות. ^^ ולא יודעת :X שבוע מקסים!
D Dutty girl New member 15/1/07 #4 אני חולה בשפעת.../images/Emo7.gif - יומולדת לטלטל. - אני מדברת עם ידיד מגרמניה. - אין מבחנים, סופסוף. - התפנה לי זמן לעשות פילאטיס כל יום. - אני אקבל את התוצאות של המבחן במת'. שבוע קסום בננות
אני חולה בשפעת.../images/Emo7.gif - יומולדת לטלטל. - אני מדברת עם ידיד מגרמניה. - אין מבחנים, סופסוף. - התפנה לי זמן לעשות פילאטיס כל יום. - אני אקבל את התוצאות של המבחן במת'. שבוע קסום בננות
M made in love New member 16/1/07 #8 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif 1. יומולדת לטלטל. 2. קבלתי מאחותי מתנה ליומולדת מעיל קורדרוי מחמם ויפה כל כך . 3. השבוע אני מרוויחה עוד כסף משיעורים פרטיים . 4. יש מחר שביתה כנראה 5. בשישי יש מסיבת פיג'מות 6. לסנופקה יומולדת
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif 1. יומולדת לטלטל. 2. קבלתי מאחותי מתנה ליומולדת מעיל קורדרוי מחמם ויפה כל כך . 3. השבוע אני מרוויחה עוד כסף משיעורים פרטיים . 4. יש מחר שביתה כנראה 5. בשישי יש מסיבת פיג'מות 6. לסנופקה יומולדת