5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע. שבוע מעולה לכולם.
I inbal287 New member 7/1/07 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שבוע מעולה לכולם .
5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שבוע מעולה לכולם .
B Bells Of Freedom New member 7/1/07 #2 אין לי שומדבר מעניין השבוע.../images/Emo4.gif שבוע שעבר היה כיף, הייתי כל השבוע בבית כי הייתי חולה. היום היתה לי מתכונת במתמטיקה.. וזהו.. אין כלום..
אין לי שומדבר מעניין השבוע.../images/Emo4.gif שבוע שעבר היה כיף, הייתי כל השבוע בבית כי הייתי חולה. היום היתה לי מתכונת במתמטיקה.. וזהו.. אין כלום..
B Bells Of Freedom New member 8/1/07 #4 O_O כרגע ידעו אותי שמחר יש לי מבחן בספרדית [נא לא לצחקק, הדבר הזה הוא 5 יחידות...] וביום שישי מבחן באזרחות. איזה שבוע מסריח!!!!!!!!!!
O_O כרגע ידעו אותי שמחר יש לי מבחן בספרדית [נא לא לצחקק, הדבר הזה הוא 5 יחידות...] וביום שישי מבחן באזרחות. איזה שבוע מסריח!!!!!!!!!!
G gal y kike New member 9/1/07 #5 ../images/Emo41.gifאממ אני הולכת לראות סטאפ אפ..אני מקווה שזה באמת יהיה שווה את זה.. וואלה חוץ מזה כלום כל השבוע הזה יש לי לחץ..2 מבחנים..עוד עבודה גדולה+ללכת ליד ושם.. אין לי כוח !!
../images/Emo41.gifאממ אני הולכת לראות סטאפ אפ..אני מקווה שזה באמת יהיה שווה את זה.. וואלה חוץ מזה כלום כל השבוע הזה יש לי לחץ..2 מבחנים..עוד עבודה גדולה+ללכת ליד ושם.. אין לי כוח !!
M mikeys barking New member 10/1/07 #6 אני [באיחור ממש לא אופנתי ../images/Emo122.gif] ראשון היה לי קורס דיבוב (נשארו רק עוד שני מפגשים ) שני מבחן במטמטיקה, מה שממש לא טוב S: כנראה שבסוף השבוע אני יתפור המון, שזה מאוד טוב שבוע טוב לכולם
אני [באיחור ממש לא אופנתי ../images/Emo122.gif] ראשון היה לי קורס דיבוב (נשארו רק עוד שני מפגשים ) שני מבחן במטמטיקה, מה שממש לא טוב S: כנראה שבסוף השבוע אני יתפור המון, שזה מאוד טוב שבוע טוב לכולם