5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע. שבוע טוב לכולם.
I inbal287 New member 31/12/06 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע . שבוע טוב לכולם .
M mikeys barking New member 31/12/06 #2 אין כלום ../images/Emo7.gif דלק גרון וכאבי ראש, מבחן במתמטיקה שאני נכשלת בו בטוח, ובטח יש עוד משהו רע שאני לא זוכרת
אין כלום ../images/Emo7.gif דלק גרון וכאבי ראש, מבחן במתמטיקה שאני נכשלת בו בטוח, ובטח יש עוד משהו רע שאני לא זוכרת
B Black Balloon New member 31/12/06 #3 !!!!! בוחן באומנות P: אני מסיימת עם כמה מבחנים מעיקים :X ימי הולדת לכל מיני אנשים ^^ יהיה יום רביעי!!!!11 לא יודעת
!!!!! בוחן באומנות P: אני מסיימת עם כמה מבחנים מעיקים :X ימי הולדת לכל מיני אנשים ^^ יהיה יום רביעי!!!!11 לא יודעת
B Bells Of Freedom New member 31/12/06 #4 יאללה!../images/Emo88.gif 1. יום שני, מתכונת בהבעה. 2. יום רביעי, לפי המערכת מסיימים ב-10 וחצי. 3. יום חמישי, חופשת מתכונת [מתמטיקה]. 4. יום שישי, חופשת מתכונת [מתמטיקה]. 5. מחר אני לא אלך לבצפר. [לא, לא בגלל השנה החדשה, אלא בגלל שאני חולה. ]
יאללה!../images/Emo88.gif 1. יום שני, מתכונת בהבעה. 2. יום רביעי, לפי המערכת מסיימים ב-10 וחצי. 3. יום חמישי, חופשת מתכונת [מתמטיקה]. 4. יום שישי, חופשת מתכונת [מתמטיקה]. 5. מחר אני לא אלך לבצפר. [לא, לא בגלל השנה החדשה, אלא בגלל שאני חולה. ]