5

inbal287

New member
הו. זה ליד הבית שלי.

אבל אם כבר אלך זה בגלל שבצפר מופיעים יחד איתם.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif גם בצפר מופיעים!?@$?!@$

טוב עכשיו אני ממש רוצה. ;-; לא פיר. למה זה כל כך רחוק? ל מ ה ?

Rose131

New member
נמ.

יש בת"א ביום שלישי אם אני לא טועה, ובחיפה ביום שבת^^

milkshakit

New member
מממממ

1. עבודה בדואר
|פרוטקציה| 2. לחבר שלי יש מומולדת
3. אראה את חברות שלי 4. לא יודעת 5. לא יודעת

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif בדיוק משהו אחד. >.>

הDVD של AFI יוצא ב12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111 אמג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 [טוב, מה אני מתלהבת? עד שזה יגיע לארץ יעברו 92809487 שנים בערך. >.>]

אניאניאני../images/Emo9.gif

1}פיסול (היה היום
) 2} ציור 3} מציגים את אול מיי סאנס באינגליש (אני כ"כ הולכת להבריז מזה!..
) 4} אממ ב"ש אולייי האייריבר שלי אמור לחזור מתיקון (אני מתגעגעת אליו כ"כ!! אני לא רגילה לשמוע כ"כ מעט מוזיקה ביום
) 5} ת"א וקניות עם אמא בנוקס, מה יכול להיות יותר טוב מזה?
אה אוי וכמובן חופש.. סופסוףףףףףףף!!
אגב חופש, אני לא בטוחה שאול לבוא למפגש בכל תאריך שלא יהיה יש לי המון תגבורים.

bitter end

New member
=[

מכסחי המיתוסים
מתמטיקה איסוף פחיות
ביולוגיה אחי |כפרעליו|

lintu1

New member
מנמנמננ

1.כי מחר יש לי יומולדת 13^^ 2.כי מחר ידיד שלי שואל את מי שאני אוהבת אם הוא אוהב אותי.. 3.כי מחר לכבוד היומולדת אני מזמינה כמה ילדים.ורואים סרט וכאלה.ויהיה כיף^^^(מקווה)#@$#$#@ 4.כי מחר עוד יום עם מאי!:] אין לי 5...

HimXAndXHer

New member
ממ.

חע, כבר יום רביעי ויש לי חמש סיבות לסופש! 1. כי מחר יש לי פסיכולוגית, סוףסוף. 2. כי מחר אני מקבלת את המבחן במתמטיקה בחזרה. 3. כי יש פעולה של נוערמרצ ביום חמישי. 4. כי עשיתי היום קניון עם אחותי בקניון רמת-אביב (סתמו. אנלא טחונה) והיה שאוווה (וראינו המון בנים שאוווים ;;) 5. כי ביום שישי אשתמש שוב בפאבל~ (AKA הנגרילה המושית שלי)

Girl In The Box

New member
אני..

1.כי כל יום שעובר חנוכה מתקרב 2.כי גם השבוע אולי אני ימצא עבודה 3.כי נידחו לי מלא מבחנים שהיו אמורים להיות השבוע ויש לי מלא זמן פנוי

black lady XP

New member
באיחורר:\../images/Emo80.gif

1.יום ראשון-שבוע לי ולחבר שליDD: 2.היה לאביב יומהולדת 3.אבא ואימא הולכים לצימר[למרות שאין לי מה לעשות 4,חנוכה מתקרב 5.אמ...כי..אממ...לא יודעת...

למעלה