5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע. שבוע טוב לכולם
I inbal287 New member 10/12/06 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה להתחיל את השבוע . שבוע טוב לכולם
B bumbam New member 10/12/06 #2 ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif לשמוע את בונג' שיעור מסיבה בסופשבוע לראות את סטפ אפ ואינלי
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif לשמוע את בונג' שיעור מסיבה בסופשבוע לראות את סטפ אפ ואינלי
C Conviction New member 10/12/06 #4 ../images/Emo9.gif 1. מישהו :$. 2. שיעור עיתונאות עם המורה שלי . 3. ההורים בים המלח אז יש בית לבד. 4. לסיים סופסוףףף כמה פרוייקטים.. 5. סוף השבוע.
../images/Emo9.gif 1. מישהו :$. 2. שיעור עיתונאות עם המורה שלי . 3. ההורים בים המלח אז יש בית לבד. 4. לסיים סופסוףףף כמה פרוייקטים.. 5. סוף השבוע.
M mikeys barking New member 11/12/06 #6 ^_________^ קורס דיבוב [שהיה אתמול] חמישי- בת"א עם חברה (נחלת בנימין! בדים! בדים! ) HAPPY FEET- הסרט המקסים עם הפינגווינים (ולראות אותו עם האחים שלי זה אפילו עוד יותר טוב ) דבר שלא כאי להתחיל איתו את השבוע (בכלל ): מבחן בטימטומטיקה
^_________^ קורס דיבוב [שהיה אתמול] חמישי- בת"א עם חברה (נחלת בנימין! בדים! בדים! ) HAPPY FEET- הסרט המקסים עם הפינגווינים (ולראות אותו עם האחים שלי זה אפילו עוד יותר טוב ) דבר שלא כאי להתחיל איתו את השבוע (בכלל ): מבחן בטימטומטיקה
B Black Balloon New member 12/12/06 #7 אז מה אם כבר יום שלישי ../images/Emo3.gif מוזיאון מחר הפרק האחרון של "מי רוצה להיות גיבור על" מסיבת יומולדת לחברה ואהה... לא יודעת.
אז מה אם כבר יום שלישי ../images/Emo3.gif מוזיאון מחר הפרק האחרון של "מי רוצה להיות גיבור על" מסיבת יומולדת לחברה ואהה... לא יודעת.