איכ, שונאת טיולים שנתיים. יותר נכון, שונאת נסיעות ארוכות באוטובוס.
C corala New member 5/12/06 #40 ../images/Emo103.gifאיכ, שונאת טיולים שנתיים. יותר נכון, שונאת נסיעות ארוכות באוטובוס.
E Elpar New member 4/12/06 #29 טוב נראה P: 1. מחווה לדיימבג דארל בשישי - מקווה ללכת 2. לא יודע 3. לא יודע 4. לא יודע 5. לא יודע
L little WhiSper New member 4/12/06 #36 ... 1. חוג צילום 2. נוסעים לראות "המלט"!! 3. ערב בנות בפנימיה [ספק אם זה טוב] זהו.
D danduuu New member 5/12/06 #41 אתם הולכים להמלט בקאמרי? גם אנחנו אמורים לנסוע לשם [זה עם כסאות מסתובבים וכאלו זה מזה מגניב אמור להיות] אבל אמרו לנו שתהיה הצגה של זה שוב רק באפריל!!! זונות! עד אז לחכות תגידי לי איך היה בובה
אתם הולכים להמלט בקאמרי? גם אנחנו אמורים לנסוע לשם [זה עם כסאות מסתובבים וכאלו זה מזה מגניב אמור להיות] אבל אמרו לנו שתהיה הצגה של זה שוב רק באפריל!!! זונות! עד אז לחכות תגידי לי איך היה בובה
L LucyMeow New member 5/12/06 #43 ../images/Emo55.gif אוווו, המלט זה מדהים. אבכא לקח אותי. היה כל כך טוב. אני כנראה אלך עם מגמת תיאטרון השנה מתישהו גם לקאמרי, להיות מאוחרי הקלעים וכזה, להתרועע עם הסלבריטאים. סתםנו. לכי להמלט, זה מדהים.
../images/Emo55.gif אוווו, המלט זה מדהים. אבכא לקח אותי. היה כל כך טוב. אני כנראה אלך עם מגמת תיאטרון השנה מתישהו גם לקאמרי, להיות מאוחרי הקלעים וכזה, להתרועע עם הסלבריטאים. סתםנו. לכי להמלט, זה מדהים.
L little WhiSper New member 5/12/06 #45 אכן זה זה כן ישלזה ממש ביקוש אני ממש שמחה שאנחנו הולכים... שמעתי שזה ממש טוב והפקה רצינית וזה... אני אספר לך בובה |
אכן זה זה כן ישלזה ממש ביקוש אני ממש שמחה שאנחנו הולכים... שמעתי שזה ממש טוב והפקה רצינית וזה... אני אספר לך בובה |