5

inbal287

New member
את בכיתה י'?

כי יש בתי ספר שהם לא לומדים ספרות בכיתה י' רק בי"א-י"ב. אצלי זה היה ככה. במקום זה מבזבזים את השעות שלנו על שיעורים חסרי חשיבות כמו של"ח
.

danduuu

New member
גם לנו זה היה ככה..רק משנה שעברה

התחלנו ספרות..אבל אני שונאת את המקצוע הזה הוא כ"כ משעמם.. אולי זה בגלל שנותנים לנו ללמוד חומר ממש ממש משעמם [חוץ מאנטיגונה
]

AliceQueen

New member
כן

אבל דיברתי עם אחד מי"א שלומד ספרות, אז הוא אמר שגם בכיתה י' הם למדו ספרות :S

inbal287

New member
יש מצב שזה חדש...

אל תדאגי. מספיקים את החומר אחלה בשנתיים [מה שחבל הוא ההפסד של מקצוע כ"כ כיפי].

danduuu

New member
למה רק אנחנו לומדים קקה בספרות?../images/Emo7.gif

הלוואי והייתי לומדת דברים כאלו..ביצפר חרא ואיך זה שיש לך שיעור מיתולוגיה?
מזה אני עוברת לביצפר שלך!!! ובהצלחה בצו הראשון מותק..זה סתם שטויות פשוט כאב ראש..אבל את חכמה את בטח תעשי את זה בשנייה [הכוונה למבחנים הפסיכוטכנים האלו] אל תשכחי תעודת זהות!! הם עושים מזה סיפור מזה! אה ובמבחנים הפיסכוטכנים יש שאלות במתמטיקה חחחח את מתה אם את רואה אותם ועוד אנשים בשלוש יחידות כמונו..גאד זה לא בשבילנו הדבר הזה
לאיזה לשכה את הולכת? פה בחיפה? או במקום אחר? אני לאהוב את נועה

תודה מותק../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ממ בספרות כל מורה בוחרת מה ללמד.... שמעתי שיש מקומות שמלמדים בהם את "מישהו לרוץ איתו"
גם אני רוצה!!! כל כך נמאס לי מביאליק. ומיתולוגיה זה חלק מהמגמה שלי של ספרות מורחב... זה באמת כמעט ורק אצלנו (יש עוד בצפר אחד שהתחיל בעקבותינו וזהו אאל"ט) וזה השיעור הכי שולט בעולם :] אבל זה גם נורא נורא קשה. 0.0 כן.. אני יודעת שזה סתם בולשיט, אבל זה עדיין מלחיץ. :X עשו לנו מבחן דמה והלך לי כל כך חרא במת'
הספקתי לענות רק על 10 מתוך 26 והיו לי 4 טעויות+- >< לגמרי לא בשבילנו. ממ תל השומר. אני לאהוב את דנה אישתי המונים

danduuu

New member
אז אצלנו המורה [זכר] בטח בחר כי הוא

זקן כזה בן 64 [אני רצינית לגמרי] אני אעלה תמונה לאוף אם את רוצה
וכל הסיפורים שלנו זה של ש"י עגנון וכל הדברים האלו שזה בייחוד על הדת ועל אלוהים ואנשים מוזרים עם שמות מוזרים כמו בלומה,הירשל חחח כאילו פאק מה אני בביצפר חרדי או משהו? אני לאהוב אותך יותר
חדל מושי!!

inbal287

New member
ש"י עגנון../images/Emo122.gif

אני לא סובלת את הכתיבה שלו, את הסיפורים שלו... שומדבר קיצר. שנה שעברה למדנו ארבעה סיפורים שלו. דמט!!!!1 מה שכן, במגמה אנחנו לומדים את שייקספיר [
], הגאונות! וגםוגםוגם כנראה שהשנה נלמד יונה וולך, שזה מטורף
.

danduuu

New member
אז אני לא היחידה שזה משעמם אותה!

זה כזה סיוט! אנחנו לא לומדים שומדבר מעניין וזה מעצבן
אני אוהבת לקרוא והכל אבל אני לא אוהבת דברים משעממים ולנו אין מגמת ספרות לצערי

danduuu

New member
../images/Emo45.gifצודקת..יותר מדי

כבר עוד מעט שנה מאז שלי
איזה מהר אלוהים

לי היה שבוע שעבר!../images/Emo122.gif

אני מקווה שיעבור לך מהר וכאלה.. עצה (שקיבלתי מאנשים שכן התעקבו ולקח להם כמה שעות טובות) קחי איתך אמ פי וספר טוב, ואוכל ומים כמובן..
חח אני לא השתמשתי בעצה הזאת..למזלי הייתי שם רק שעה.. אני כניראה משתחררת ועושה שירות לאומי

xXxHIMCRxXx

New member
המ.

1. מבחן בתנ"ך. 2. עבודה בספרות. 3. יומולדת לאנשים שאני שונאת. 4. חולה. 5. מוטשת. ייאי.

Girl In The Box

New member
../images/Emo98.gif

1.מחר טיול שנתי 2.אולי אני ימצא עבודה 3.יום שישי חופש(בגלל הטיול =]]) 4.כי עוד מעט חנוכההההההההה

למעלה