את יודעת מה יקרה לך מהר מאוד בקצב
הזה... לא חסר סיפורים עצובים ומצבות של אלפי בנות כמוך. אני ממש לא מנסה להפחיד או להישמע מוזרה, אבל זה מסוכן מאוד ואני מבטיחה לך שחוץ מרזון- שבחיים לא תהני ממנו מהסיבה שתהיי בטוחה שאת בערך פיל במיקרה הטוב, יהיו לו מיליון ואחד דברים לבכות עליהם, אם לא תקבלי התקף לב לפני זה כי ללב אין כוח לעבוד יותר כמו כל החלקים בגוף שלך שמפסיקים לתפקד לאט לאט גם הם. רזיתי 2 קילו השבוע ואכלתי 3 ארוחות ביום.. (מצאתי דיאטה מעולה!!
) תעשי טובה, בקצב הזה את בהחלט (לא ראיתי תמונות עדכניות שלך אבל אם את כבר שם אז לא אתפלא..) תהיי עור ועצמות, אבל גם תמצאי את עצמך במיקרה הטוב קשורה למיטה עם זונדה באף ובמיקרה הפחות טוב בתוך הקבר. אע כן ומהרעבה לא נהיים רזים, זה מניסיון אישי אני יכולה להגיד לך, ההסבר הר]פואי לכך הוא שאת דופקת לעצמך את החילוף חומרים+ הגוף שלך מתרגל לזה שאת לא אוכלת הרבה שעות\ימים רצוף, אז הוא נכנס ל"מצב חירום" ואוגר יותר את השומנים ואת המזון עצמו ולא ממהר לפרק ולשרוף אותו, תחשבי גם על זה. את בטח מגלגלת את העיניים כאן- זה מה שאני עשיתי בכל פעם שטחנו לי את הנאום הזה בצורה כזאת או פחות נעימה אבל אני מבטיחה לך שזה נכון. ולאאא אני לא מאיימת אני פשוט דואגת.
ומצטערת שאני כותבת לך את זה ככה כאן פשוט שזה ממש מציק לי בעין כאןעכשיו וכרגע את לא מחוברת.