5

../images/Emo6.gif

בהחלט איזה קיבוץ נידח בדרום אבל למה לחזור לחור הזה כ"כ מהר כשיש סבתא בחולון..
זה חוסך המון ותמיד כיף לבקר אותה כי היא מפנקת כזה ומכינה את האוכל שאני הכי אוהבת בגלל שלפעמים לא יוצא לראות אותי ממש הרבה זמן..
אה ונואה יכולה להעיד בקשר לאוכל (האמ סלט חסה של תהתא= סגידה!
)

אמממ אממ יאמייייי ../images/Emo163.gif

סלט חסה אף פעם לא היה טעים כ"כ
סלט חסה לא היה טעים אף פעם, למעשה

HimXAndXHer

New member
מווווווווותייייייייי.

(אז ככה, הה? באה לתלאביב ולא אומרת לי? *נעלבת. ממש.*

../images/Emo128.gif נידחה לשבוע הבאאאא...../images/Emo122.gif

(אמא אומרת שהיא תיכננה את זה לשבוע הבא בכוונה כדי שהיא תוכל להוציא יותר כסף ל\על קניית בגדים בשבילי.. גם בנוקס
) ד"א אין לי כבר את הפלפון שלך(לא מחקתי!נגנב לי הפלפון אז הביאו לי חדש, אבל עם אותו מספר אז ככה שנאלצתי לשחזר את כל מה שהיה בו)... וגם לא את של אדווה תדאגו שיהיה לי אותן עד שבוע הבא כדי שאוכל ליצור קשר..

lintu1

New member
^.^

1.מחר טיול לירושלים 2.כנראה שיעור גיטרה השבוע,כי הוא אמור להיות מחר אבל מחר יש לי טיול. ואין לי יותר:p

xXx Galia xXx

New member
להלה../images/Emo11.gif

1. כי זה מקרב אותי בעוד שבוע ליום שבו אמות. 2. כי אני חייבת 3. כי אני חייבת לדעת כמה קיבלתי בהכתבה באנגלית. 4. בגללו...
המנייאק הזה
5. כי זה עוד 7 ימים לחרוש על הליריקס של הדיסק החדש של מיי כמיקל רומאנס.

HimXAndXHer

New member
הממפף.

1. כי יש פעולה של נוער מרצ, ובחירות ליו"ר הסניף. 2. כי יש לי שבוע שלם להרזות בו *מתה מפחד* (חהחה, מטלות שהצבתי לעצמי. פיכס) 3. כי זה שבוע שלם להמשיך לראות Tactics, בזמן שאני מקווה שיהיה לי המממ. אוקיי, אז החיים שלי לא משהו לאחרונה. ביג-דיל.

את יודעת מה יקרה לך מהר מאוד בקצב

הזה... לא חסר סיפורים עצובים ומצבות של אלפי בנות כמוך. אני ממש לא מנסה להפחיד או להישמע מוזרה, אבל זה מסוכן מאוד ואני מבטיחה לך שחוץ מרזון- שבחיים לא תהני ממנו מהסיבה שתהיי בטוחה שאת בערך פיל במיקרה הטוב, יהיו לו מיליון ואחד דברים לבכות עליהם, אם לא תקבלי התקף לב לפני זה כי ללב אין כוח לעבוד יותר כמו כל החלקים בגוף שלך שמפסיקים לתפקד לאט לאט גם הם. רזיתי 2 קילו השבוע ואכלתי 3 ארוחות ביום.. (מצאתי דיאטה מעולה!!
) תעשי טובה, בקצב הזה את בהחלט (לא ראיתי תמונות עדכניות שלך אבל אם את כבר שם אז לא אתפלא..) תהיי עור ועצמות, אבל גם תמצאי את עצמך במיקרה הטוב קשורה למיטה עם זונדה באף ובמיקרה הפחות טוב בתוך הקבר. אע כן ומהרעבה לא נהיים רזים, זה מניסיון אישי אני יכולה להגיד לך, ההסבר הר]פואי לכך הוא שאת דופקת לעצמך את החילוף חומרים+ הגוף שלך מתרגל לזה שאת לא אוכלת הרבה שעות\ימים רצוף, אז הוא נכנס ל"מצב חירום" ואוגר יותר את השומנים ואת המזון עצמו ולא ממהר לפרק ולשרוף אותו, תחשבי גם על זה. את בטח מגלגלת את העיניים כאן- זה מה שאני עשיתי בכל פעם שטחנו לי את הנאום הזה בצורה כזאת או פחות נעימה אבל אני מבטיחה לך שזה נכון. ולאאא אני לא מאיימת אני פשוט דואגת.
ומצטערת שאני כותבת לך את זה ככה כאן פשוט שזה ממש מציק לי בעין כאןעכשיו וכרגע את לא מחוברת.

danduuu

New member
נכון אני מסכימה עם מור בכל מילה

ואם את צריכה תפריטים לאכילה נכונה [שמרזים איתם ממש ממש טוב ובצורה בריאה] אז תבקשי
יש לי מלא אני יכולה להעתיק לך הכל ואת יכולה לאכול המון ועדיין לרזות ולהיות בריאה וככה לא לאמא שלך ולא לפסיכולוגית וכל זה לא יהיה מה להגיד כי הם יראו שאת מרזה אבל שומרת על עצמך :] אם תרצי רק תגידי למרותש אני לא חושבת שאת צריכה להרזות אבל אם כבר-עדיף בצורה בריאה

pureK

New member
../images/Emo221.gif

1. המסיבת עובדים בגהה + שוטי הנבואה 2. יום הולדת עם אלכוהול והמווון אנשושים שיוצא לי לראות את כולם ביחד רק פעם בשנה, אהה... והסקרנות לגבי מתנה אחת עקרית *משתגעת מסקנות* 3. לקבל תג עובד!! אההההה!! 4. כי זה השבוע שיקבע את עתידי לשנה הקרובה 5. כי במקום שבו אני מבלה את ההפסקות יש נוף על בית קפה עם אנשים שממהרים לפגישות ותמיד כותבים משהו במחברות ויש שם עץ עם צ'ופצ'יקים כאלה וזה נראה כמו ניטים.

החמישיה הפותחת../images/Emo111.gif../images/Emo163.gif

1.כי יש ציור (בעצם אין השבוע, אבל המחשבה על זה עושה לי טוב) 2.כי טוב לי באמת בבצפר 3.כי ת"א בשלישי ורביעי!!! 4.כי דנה [בשלישי] ונמשה, נימי ודפנה [ברביעי] 5.כי אולי אני עושה משהו בורוד בשיער השבוע (הפתעה.. טדם טדם) להלה

under the rose

New member
5 דברים שבגללם שווה לסיים את השבוע

1. מבחן באזרחות
2. מבח במתמטיקה
3. יום הורים 4. מבחן בכימיה 5. רגע... יש לי משהו טוב... ביטלו לי 4 שעות אחרונות של מחר
שבוע מגעיל

למעלה