5.6% רייטינג לאסף הראל!

5.6% רייטינג לאסף הראל!

כך נמסר מהועדה למדרוג. חשוב לציין שהתוכנית ששודרה לפני "כל לילה", "אהבה זה כואב" עם דנה מודן ואסי כהן זכתה ל- 12% רייטינג.

zelinger

New member
דווקא בשיא הרייטינג

דפק את הבדיחה על אילן רמון שאותי הצחיקה אבל הרבה מהצופים מחקו את התוכנית.

../images/Emo4.gif...

הבדיחה הייתה מטופשת. נקווה שלא כולם הבינו, ומי שהבין - לא לקח אותה קשה מדי... אין ספק שהבדיחה הזאת תכנס ל"הוצא מהקשרו" הבא... אבל תודו שהבדיחה על רמלה ("לא שמעתי על שום דבר ששוקל יותר משני גרמים שיוצא מרמלה, עד שאתם באתם...") הייתה קורעת!

Y e d i d

New member
תסלח לי שאני ממש לא מתלהב

תכונית עלובה ונמוכה עם מנחה שנוותר לו על כינויי התואר, כדי שמנהל הפורום לא יאלץ למחוק.

ובכן...

בראש ובראשונה, אין סיבה למחוק אף הודעה. אני בעד חופש ביטוי מלא, וככזה, אנחנו מקבלים כל ביקורת שתוצג בפורום הזה.
להגיד על תוכנית שהיא "נמוכה", זאת לא חכמה. כל ערוץ 2 "נמוך". כל ערוץ ביפ "נמוך". הטלוויזיה בישראל רדודה. דווקא אסף הראל מנסה להאיר נקודת אור שכזאת על הטלוויזיה עם הומור נמוך, אבל אינטליגנטי. לא כל הבדיחות יוצאות בצורה אופטימלית, אבל אני מאמין שהוא וכותביו משתדלים.

Y e d i d

New member
על זה שערוצי הבידור נמוכים מים המלח

אין לי ויכוח איתך. הויכוח הוא עד כמה תוכניתו של אסף הראל "אינטלגנטית". כאן אנחנו חלוקים ובגדול.

אינטליגנציה תמצא בערוץ 8....

ברצינות. האם יצפאן יותר אינטליגנטי, או יותר נכון - האם התוכנית של יצפאן יותר אינטליגנטית מהתוכנית של אסף הראל?! אני לא חושב... תוכניות איכות ניתן למצוא בערוץ 8, ב- ARTE ובשאר ערוצי נישה לא-מסחריים. קשה לצפות מערוץ 10 ליצור תוכנית איכות של ממש, אחרת, הערוץ לחלוטין לא ישרוד במתכונתו הנוכחית. האם אודטה או EXIT יותר אינטליגנטיים מאסף הראל? ערוץ 10 לא יכול לשרוד רק עם תוכניות סטייל רינו צרור. צר לי, אבל זה המצב כיום.

Y e d i d

New member
עזוב את אודטה בצד

ואכן, אם EXIT היא התוכנית להשוואה אז אסף הראל הוא באמת תוכנית "לגבוהי מצח".

ובכל זאת...

קשה ליצור תוכנית שגם תפנה לקהל רחב (שהרי זאת כל המטרה של הערוץ המסחרי), גם תהיה מצחיקה וגם תהיה איכותית. קשה מאוד. אז עדיף להתפשר על המתכונת הנוכחית של אסף הראל ולקוות שהיא תשרוד למרות הכל. אחרת, אנחנו נשאר רק עם אדיר מילר ואלי יצפאן. ואני לא חושב שזה מה שאנחנו רוצים...

shanyzilber

New member
נכון...

עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע חברה שלי לראות את התוכנית, היא סיפרה לי שברגע שהיא שמעה את הבדיחה הזו היא העבירה הערוץ...לא רוצה לראות דברים כאלה יותר.

morank

New member
זה היה די מטומטם וחסר טקט.

זה היה די מטומטם וחסר טקט. גם האזכור של אריק שרון כ"רה"מ הנרצח הבא", עם הסטיקר ועליו התאריך --/--/2005, מצאתי את זה לחלוטין מרגיז ומקומם. או אקט גריסת הניירות של תגובות הצופים... לא כורתים את הענף עליו יושבים. דווקא ניסיתי, בעקבות המלצות משונות, לתת עוד צ'אנס לתוכנית, אבל אז הגיעה הבדיחה על ה"ילדים" של רחבעם זאבי. את מי לעזאזל הוא חושב שהוא מצחיק? אין סיכוי שאצפה שוב בתוכנית שלו. אני דווקא משועשעת לרוב מהומור שחור,. אבל לאסף הראל אין חוש הומור או בדיחות מצחיקות, סתם טעם רע במטרה ליצור פרובוקציה שתוביל לאחוזי רייטינג גבוהים יותר. אני מקווה שלא יצליח. תוכנית רדודה, שטחית,פוגעת ומעליבה. בזבוז זמן.

זונע

New member
יש כאלה שאוהבים

לא מתאים לך? אל תראה. אני אישית אגיע לאחת התוכניות הקרובות ואני ממליץ לכם לעשות כן.

sweetdreams

New member
הגריסת ניירות היתה מצחיקה ../images/Emo6.gif

בכלל, אני מאוד אוהבת את התכנית של אסף הראל. אני חושבת שיש לו את זה, ושהתוכנית הזאת בהחלט משתפרת, ואני מקווה שהיא תשאר איתנו לעוד זמן רב. אני מסכימה שהבדיחה על אילן רמון היתה נפילה, אני גם מאוד לא אהבתי אותה. אבל לגבי כל השאר- זו סאטירה לשמה, ואחת עם ביצים! כל הכבוד לו!

flymy

New member
נתונים לגבי תוכניות מאתמול

קשה למצוא נתונים, חוץ מהבולטים שבהם (שיאים וכו'). אני מקבל כל יום את נתוני הרייטינג מהערוץ ובמקרים מיוחדים גם overall ספציפי (פיקים וכו').

סתם נתי

New member
הרייטינג של אהבה זה כואב - מגיע להם

תשמעו , אני חושב שערוץ 10 משתפר מרגע לרגע . יותר תוכניות מקור , תוכניות רכש מקצועניות ומעניינות , ועוד . הרי בואו נודה באמת - ערוץ 10 התחיל ברגל שמאל , והפסיד לערוצים אחרים אך ורק בגלל שיש לו 2 ספרות . 1-0 . רק בגלל זה . עכשיו אנשים מתחילים להבין שהעובדה שאפשר לזפזפ לערוץ 2 בלחיצה אחת , לא בהכרח אומרת שהערוץ טוב יותר . אנשים פשוט אמרו...'יופי! נחמד הערוץ 10 הזה...עוד ערוץ חמוד לטלויזיה הישראלית - כשלא יהיה מה לראות , נציץ שם מדי פעם...' לא עוד! העם מתחיל להבין שערוץ 10 הוא ערוץ רציני , ויריב ראוי ביותר לערוץ 2 . לגבי הרייטינג של 'אהבה זה כואב' , 12 אחוז - אני ממש ממש שמח . ממש . הסידרה מדהימה , ודנה מודן ואסי כהן שולטים , מגיע להם , במיוחד לדנה , היא כתבה את הסידרה במשך 4 שנים - ומגיע לה תוצאות כאלה .

הבדיחה עסקה ב...

אל"מ אילן רמון ז"ל. האסטרונאוט הישראלי הראשון. פרטים נוספים על הבדיחה - פה.

למעלה