5 שנים...

5 שנים...

5 שנים שאני לוקח ת'ילד וכל פעם מחד אני נקרע שאני מחזיר אותו לאמא שלו. שמישהו יגיד לי שזה נורמלי.. או מה?...

r o n i t 3 7

New member
כשקורעים מאיתנו משהו שאנו אוהבים...

זה מאוד קשה, ונורמאלי לחלוטין... גאה בכך על שאתה, אוהב ולא מפחד להגיד את מה שחושב ומרגיש... ישנם גם אבות שבוחרים לא להיות בקשר עם הילדים... הם אלא הלא נורמאלים...

destiny36

New member
מאוד אנושי

מראה שאינך לוקח אותו כי צריך אלא כי אתה אוהב ורוצה.

הפרוד שלי היה צריך לקרוא את זה עכשו

אני צריכה להתקשר אליו, להזכיר לו שכבר שבוע הילדים לא ראו אותו.

אלף ב ג

New member
לתה מלא ריחות

מה שאת מתארת הוא האבסורד במדינתנו - לפגוש ילדים זהו פרס לאבא, זכות כזו שהוא לא ממש חייב, לעומת זאת אם את לא תראי אותם יום יעצרו אותך על הזנחת קטין.....

נורמלי, אבל לא כל כך טוב ../images/Emo141.gif

כאילו, זה נורא מתוק ומאמי לקרוא על זה בפורום, אבל זה חתיכת תיק בשביל הילד. ואל תחשוב שהוא לא מרגיש, רק משום שאתה לא אומר לו את זה.

יערית

New member
שוששששששששששש../images/Emo25.gif

"זה נורא מתוק ומאמי לקרוא על זה בפורום" {מה אתה אומר?רמת הרייטינג עולה כך יותר?}

כן, אבל ../images/Emo25.gif

רק בפלחי אוכלוסיה מאד מסוימים. אלה ש"מתוק ומאמי" עושה להן את זה. ש. פרא ייעוץ תדמית

יערית

New member
כיועץ תדמית

הייתי מצפה ממך ליותר מוצי פוצי בתשובך אלי, בכל זאת זה עושה לי את זה

אלף ב ג

New member
בתור אב - זה מאוד לא נורמלי ש...

אתה בכלל מסכים להחזיר אותו במצב כזה, אני רק תמה מה מרגיש הילד ? ובמאמר מוסגר : ועזוב את מה אתה מרגיש, אז ישלחו אותך לםפסיכולוג ויעזרו לך להתמודד ויקחו ממך כסך ויזיינו לך את המוח עם השטות הזו שאמא זקוקה לילד כי היא אמא ואבא רק נלחם על הזכויות שלו בגלל האגו, וגם אחרי שטיפת מוח ומסע לדכוי כל מחשבה חופשית ואהבה הורית גם תשכתכהע שאתה.. אתה הוא הלא בסדר. מה המרגיש הילד ? האם אתה באמת מודע לקריעה הנפשית של הילד שלך ? הריי אם אתה מרגיש שאתה לא מיצית את האבהות שלך איתו בכל פגישה ופגישה, סביר כי גם הוא מרגיש שהוא לא מיצה את אבא שלו, הילד הזה זקוק לאבא בדיוק כמו שהוא זקוק לאמא, אבא שיהיה איתו . . . האם יש משהו בדבריי ? האם זה מתחבר אצלך למציאות ? או שבאמת אתה לא יכול אפילו לילה אחד לישון בלי שהילד בסביבה ?

אז ככה...

קצת ארחיב.. אני אישית בן אדם חיובי שמצריך סיבות לכך> שנקלעתי לסיטואצייה מורכבת... במילה או 2 אינני יכול להצטייר בכל התמונה...! אני חושב שהייתי די ברור שאני לא רוצה להחזיר ילד שבוכה בגלל סיבה אחרת שלא לחזור לאמא, כשאני עמוק בפנים יודע את הסיבה האמיתית! לכן שאלתי הייתכן שמשהו פא לא נורמלי?!!! מדוע הילד אינו מתרגל בנאלית? השאלה היא:מה עושים שאני נקרע מבפנים כשמחזירו, (ולא צריך פסיכולוג ממש לא..). והילד נקרע... תשובת הלראות אותו יותר התנסתה ולא צלחה רק הולידה געגועים יותר... מה עושים?

אלף ב ג

New member
כמה יותר ?

האם הילד ישן אצלך 3 עד 4 פעמים בשבוע , ועדיין ? מה קורה בחופשות ? סופי שבוע ? מה קורה לילד אצל אמא ?

במשך השבוע..

אני לא יכול לקחת אותו בגלל העבודה ,מרחק,זמן,... כל שבת (כולל חגים) הוא אצלי לפעמים מיום חמישי. אני יודע שזה לא מספיק וגם שוקל לעבור דירה לעיר של הילד... הערה קטנה: עד לפני שבועיים לערך הילד היה קם מתוך שינה בצרחות איומות שסיבתם היו פחד מהחושך,הבעייה נפתרה ע"י טיפול שעשיתי לילד שחלקו מלווה ב"הידברות" פשוטו כמשמעו,פשוט דברתי והסברתי לו שברגע שהוא מפחד מהחושך או צועק עליו אז החושך נרתע... תתפלא לשמוע אך הילד קיבל את זה והחדיר לתת מודע ואפילו קראנו שם חיבה לחושך
. נשמע לכאורה אבסורד אני יודע אבל זה עזר!!! הבעייה היא כמו שאתה אומר אצל האמא אינני יכול לתקשר איתה כבר 5 שנים ופא קבור הכלב... היא רק אמרה לי שאכן הטיפול שנתתי לו עזר. מה הלאה? "גאד נואוז..."

יערית

New member
זזה אתה שמחפש נורמליות בכל עיניין?

היום זה IN להיות לא נורמלי-בדוק!!!

פברואר68

New member
נורמאלי ...לזכותו של בעלי לשעבר....

שמשתדל מאוד .... אבל לא מתוך ניסיון שלי אני כותבת כי בעצם הילדים במשמורת שלי אנו חיים בדירות נפרדות 4 חודשים ואבא שלהם (בעלי לשעבר) לוקח אותם בדרך כלל לפי הסיכום די הרבה ,פעמיים בשבוע לכל אחה"צ וכל סוף שבוע שני ארוך... חמישי שישי שבת אנחנו כעת בתקשורת ממש טובה יחסית לנשואין ועל הקושי שכתבת גם הוא מספר ומדבר ולכן החלטנו להגמיש עוד יותר את ההתראות עם הילדים כדי שהמעברים יהיו רכים הוא מתעדכן לגבי משחקי הכדור סל של הבן ובא לצפות והם לא בימים של ההסדר .וכנ"ל לגבי ההופעות של הילדה בריקוד....כשיש יותר רצון וגעגוע (הרי הוא לא גר איתם והכל טרי )אז הם אצלו מספר סופי שבוע ברציפות .....ספונטנית מציע לילדים להצטרף להליכה ספורטיבית בערב לשעה קלה בחוץ כשזה יום שאינו משמורת אח"כ שותים שוקו בבית קפה ומחזיר אותם . הרצון והיצירתיית של כולנו המבוגרים והילדים יכולים עם גמישות לחיות בבתים נפרדים ועדיין לשמור מערכות יחסים טובות של אבא עם ילדים תודה למי שקרא עד הסוף מקווה שתרמתי מעצמי בהצלחה לך אבא טוב ורגיש .....

למעלה