5 שנים....

• פותח הנושא seall
  • פורסם בתאריך

seall

New member
5 שנים....

שאני מפנטז עליה. לא רצוף אבל עם עליות וירידות. אני נשוי והיא נשואה. מידי פעם יוצא לנו להפגש בקבוצות עם חברים (אף פעם לא לבד). ולאחר פגישות אלו אני מאונן כמו מטורף ומגיע לאורגזמות יותר מהנות ממה שיש לי בזיונים. טוב לי עם אשתי ולא מוכן לוותר עליה רק שהזמן...... תתכוננו לפיצוץ השבוע נודע לי ולא מצד שלישי אלא ממנה שהיא נמשכת אלי ומפנטזת עליי כמוני ואפילו יותר. ובאותו היום התנשקנו והתחרמננו כמו מטורפים עוד לא הזדייננו ולא יודע איך לעשות את זה. אמנם אני לא אוהב את בעלה אבל..... הוא גיסי HELP!!!!

אומרים שיהללך זר ולא פיך- אבל ../images/Emo41.gif

חפש פה או בפורום סקס - את "הפנטזיה על ערן
" היא תעשה פשוט טוב...
באחריות

seall

New member
למען הסר ספק.

הסיפור הוא אמיתי לחלוטין כל הקטע של הדמיון הפסיק ברגע שבו חשפנו את המשיכה שלנו . אני די פוחד להתקדם קדימה אך מרגיש שאין לי שליטה והייתי רוצה לשמוע תגובות

בוא הנה לוחם נינג´טסו.

הכוונה במשפט היא שיש הרבה יותר ערך לדברים כאשר הם נאמרים מפי אחר . מישהו נטול אינטרסים שאינו מעיד על עיסתו שלו . והינה אני אומרת את זה : הסיפורים שלה הם אכן מעוררים מינית . או בעברית צחה : מחרמנים אחושרמוטה !!! אתה מצליח להבין מדוע ההילולים שלי הם בעלי תוקף יותר גורף ןמדוע המשפט אחרי הכל או לא טפשי? הכוונה בו היא לאו דווקא ללמד ענווה ( שגם היא מידה די חשובה)

איך הוא בדיוק גיסך

בעלה הוא גיסך זה אומר שהוא נשוי לאחות של אישתך או ממש לאחותך ... במיקרה ה"טוב" התמזמת עם האחות של אישתך ? לרמה הזו אפילו אני לא הגעתי.... תגיד זה כמו בשיר של אריק לביא " למה לא אמרת.... שהאחותך יפה ממך" בהצלחה...לדעתי כדאי שתשיג שחפ"ץ של היחידה לסילוק פצצות כי שיהיה פיצוץ הוא יהיה גדול.

למעלה