5 שנים

טטי22

New member
5 שנים

בתקופה האחרונה אני לא כותבת הרבה אבל אני קוראת וחושבת עליכם ורציתי לשתף אתכם-- אתמול בלילה חלמתי על בעלי. מזמן לא ראיתי אותו בחלום. עברו 5 שנים מאז שנפטר. כבר היתה אזכרה אבל השבוע זה התאריך הלועזי ולתאריך הזה שלא משתנה כל שנה יש יותר משמעות בשבילי. אז ראיתי אותו בחלום וזה היה טוב אבל גם מאוד קשה. זה היה קצר מדי וקמתי עם דמעות בעיניים וידעתי שהחלום נגמר וצריך לקום למציאות שבלעדיו. עברו 5 שנים אבל יש רגעים שהגעגועים הם כל כך חזקים. כנראה שכבר התרגלתי להתמודדות לבד אבל הוא כל כך חסר לי. מתגעגעת לחיבוק שלו. מתגעגעת לקול שלו....

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אכן, אנחנו מתמודדות עם החיים, ומחייכות וחיות אבל תמיד נשארת הפינה עם הזיכרון הכאב שלעתים מבצבץ יותר ולפעמים פחות .וזה חלק מחיינו,
טלי.

טטי22 יקרה לא אדע כיצד להביע את תמיכתי בך

אני עדין בתחילת ההתמודדויות ולא אוכל להשיא לך עיצות אך קבלי ממני חיבוק חם ומנחם.

em0854

New member
טטי היקרה

כיף לך שהצלחת לחלום עליו, זה לא תמיד יוצא. וכמו שאת יודעת יש ימים כאלו ויש ימיםא אחרים וצריך לתת מקום לכל הימים. קבלי חיבוק עדנה

../images/Emo24.gif

ואוו חלפו להם 5 שנים , אני לאחרונה חשבתי עליך המון לאין נעלמת ומה קורה איתך לפעמים עוד ראינו אותך בצט , אני יודעת שאת עובדת קשה מאד והגעגוע מתחזק עם השנים טטי , האהבה נשארת חזקה ועמוק בלב אני שמחה שכתבת , ומתגעגעת אליך מאד , שולחת לך חיבוק ענק עם ים של כוחות

טטי22

New member
תודה לכולם על התגובות והחיבוקים

בפורום הזה יש אנשים מקסימים! מאחלת לכולנו המון כוחות.

טטי אהובה

הדרך שאת עוברת ראויה להערצה. אוהבת אותך, מתי אנחנו נפגשות?

למעלה