5 שנים,11 טסטים !!!

aviv1003

New member
5 שנים,11 טסטים !!!

שלום!אני אספר לכם את הסיפור שלי! אני התחלתי ללמוד נהיגה לפני 5 שנים בתחילת 2002 ,הייתי אז בן 17 כיום אני בן 22! למדתי על הילוכים והייתי תלמיד טוב,אך ברגע שהתחילו הטסטים פשוט נתקפתי חרדה איומה,רגליים שרעדו פירפורים בלב עד כדי כך שהטסטר כבר בחצי דקה הראשונה אמר לי ,"מה קורה לך? תעבור אחורה" ככה זה המשיך 7 טסטים,כל פעם בעיה אחרת בעקבות הרעידות והחרדה!!! 7 טסטים של חרדות והתקפי פאניקה למרות שנהגתי טוב! בסוף 2003 התגייסתי לצבא,ופשוט הפסקתי עם השיעורים והטסטים בעיקר בגלל שלא יכולתי לעמוד בכישלון החוזר ובחרדות האלה!! ביולי 2006 חזרתי שוב ללמוד אחרי שיכנועים עצמיים והבנה שאני חייב רישיון אבל על אוטומט,כי פשוט רציתי להקל עלי ושיהיה לי פחות לחץ! תודה לאל שקיבלתי את האומץ לחזור,עשיתי שני טסטים מאז על אוטומט וממש לא הייתי בחרדה אך נכשלתי על דברים קטנים! שמחתי שאין לי יותר חרדותתתתתתתתתת!! לפני יומיים ניגשתי לטסט נוסף ועברתי!!!! אחרי 5 שנים,חרדות גדולות ואיבוד תקווה סוף סוף עברתי!!! יש לציין שכל ה5 שנים האלו הייתי בחוסר ביטחון וערך עצמי נמוך בגלל הכישלון וחוסר הרישיון! ממש הייתי בדיכאון לא האמנתי שיום אחד יהיה לי רשיון! סוף סוף עברתי,אז אל תתייאשו לעולם אם רוצים בסוף מצליחים,אני יודע שזה קשה ,באמת 5 שנים של סבל שהסתיימו!!

100vardit

New member
תעריץ ו...

להמשיך\שאתה יודע מה המשך המשפט?!

Nicolush

New member
יקיר מותק רואה בסוף כולם עוברים

שיהיה לך בהצלחה במשך הדרך אני ממש מקווה שירד לך הרעיון להפסיק עם זה יאללה תמשיך ותראה טסט הבא הולך להיות שלך

Yakird12

New member
חח תודה

לשתיכן..מתוקות :] אני החלטתי להמשיך בנהיגה .

100vardit

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד! היה לנו פעם כישלון חופף-לכן אני זוכרת אותך.

Nicolush

New member
יופי אני מאוד מאוד שמחה שהחלטת

תראה שטסט הבא שלך יש כאלה שלוקח להם יותר זמן יש כאלה שפחות ללבסוף כולם עוברים ואני אומרת לך מניסיוני בחיים לא האמנתי שיהיה לי רישיון לקח לי שנתיים וחצי להוציא אותו הרבה צער ויגון והמון הפסקות שלא תרמו לכלום וחמישה טסטים כידי להגיד שגם אני נהגת חדשה

DinamoHaifa

New member
כל הכבוד שלא ויתרת

אני במקומך הייתי מוותר כבר מזמן. לא יודע למה אבל כל פעם עולה לי בראש תסריט דומה למה שהיה לך. מקווה שלא יקרה לי גם:S

aviv1003

New member
תודה,וגם אם לוקחים הפסקה לנשום

קצת זה לא נורא,העיקר שחוזרים

Nicolush

New member
מזל"ט מאמי כל הכבוד

זאת הגישה שצריכה להיות לכולם כולם בסוף עוברים לא משנה כמה זמן עבר העיקר התוצאה

100vardit

New member
כל הכבוד../images/Emo106.gif

זאת הרגשה נפלאה,הקלה לא נורמלית
שיהיה המון המון מזל-טוב, והכי חשוב-עכשיו שיש רשיון,תשמור עליו-ותסע בזהירות

100vardit

New member
../images/Emo46.gif

אז נכון-אני לא מושלמת,ולא עברתי טסט ראשון.(גם אתה לא-אבל לא משנה) אבל זה לא אומר שאני פחות טובה ממך או מאנשים אחרים כאן!! אה..ותודה על ה"מחמאה"!

100vardit

New member
....

יכולת לשאול ישר... תכלס-מתחת לכל השחצנות,אתה בחור מקסים. כן,כן-אתה!
ו..הכול טוב(למקרה שתהית)

למעלה