5 שנים עם החייל :)

5 שנים עם החייל :)

אתמול אני והחייל חגגנו יחד 5 שנים מדהימות. היינו בסופ"ש בשישי-שבת בטבריה עם כל החברים ליומולדת של מישהי, והייתי בטוחה שכשנחזור בשבת בערב נצא לאיזו מסעדה וזהו, לא ציפיתי למשהו מעבר.. אני פיתחתי לו כמתנה את האלבום הדיגיטלי של הטיסה שלנו מתאילנד והבאתי לו אותו כבר לפני שבוע כשהוא סגר, והוא זרק לי איזה משהו על שרשרת שהוא קונה לי בסביבות 11 וחצי-רבע ל12 בלילה בין שישי שבת (בכינרת) החייל אומר לי שבן דוד שלו התקשר אליו והוא הולך לצד לדבר איתו ויחזור בקרוב.. אחרי איזה 20 דקות חברה שלי שהיתה מבואסת כל הערב לוקחת אותי ואומרת לי שהיא צריכה לדבר איתי אבל היא קצת שיכורה אז היא מעדיפה שנעשה באותה הזדמנות גם טיול על החוף כדי שזה יעבור לה קצת אנחנו הולכות הולכות מדברות, פתאום אני רואה מרחוק את חבר שלי יושב כשלפניו שביל של נרות כאלה בתוך שקיות נייר עם חול, בסוף השביל יש לב ענק מנרות והוא יושב באמצע על שמיכה.. ישר אמרתי לחברה שלי "נראה לי הרסתי לו את ההפתעה!" אז היא אמרה לי שזאת היתה המטרה שלה - להביא אותי לפה, ושיהיה במזל טוב והסתובבה והכלה.. מהצד היא וכל החברות שלי צועקות "אוווו" בזמן שאני הולכת אליו וקופוצת עליו בנשיקה ע-נ-ק-י-ת ישבנו שם עם בקבוק ייגר דבש שהוא שומר בבית כבר חצי שנה וכל הזמן אומר לי שזה לאירוע מיוחד בלבד ושהוא יפתח אותו כשיגיע הזמן, הביא לי שרשרת מ-ד-ה-י-מ-ה עם האבן האהובה עליי ועגילים ופשוט ישבנו שם שעות ובהינו בכוכבים ודיברנו ואז הוא אמר את המשפט הכי מדהים בעולם- אם לא הייתי בצבא, עכשיו הייתי שם לך טבעת! ברגע שאנ ייוכל לממן אותך ולעשות לך חיים מאושרים, אני ואת נתחתן.. בשבת בערב אחרי שחזרנו הבית ההלכנו למסעדה האהובה עליי, והיה סופ"ש מושלם! רק רציתי לשתף אתכן :)

11זואי11

New member
אתם זוג יפה!!!!

מזל טוב

sl92

New member
וואווווווווו פשוט מ ד ה י ם !../images/Emo23.gif

זה נשמע כל כך מרגש, רומנטי, כיףףףףףףףף.. סחפת וריגשת אותי עם הסיפור שלך (:) פשוט מקסיםםםםםםםםםםםםם!!! מאחלת לכםמזל טוב, ועוד הרבה שניםםםם מאושרת ביחד !!! בני כמה אתם?איפה החייל משרת?

TanTanIM

New member
איזה חמוד ורומנטי הוא ^^

ואתם ממש מתוקים :) שיהיה המוןהמון מזל טוב ^^

GrowingMadness

New member
וואו איזה יופייי! ../images/Emo24.gif

מזלטוב מקסימיםD: ד"א, מצטערת שלא הייתי פה כל הסופ"ש, סגרתי שבת בלשכה למי שלא ידעה

מדהימים מדהימים מדהימים !!!!!

איזה חמודדדדדדדדד!!!! חחחחחחחחחחחחחח תמיד אני שואלת את עצמיי למה חבר שלי לא כזה רומנטיי D: כנראה זה לא הטבע שלו

חחחחחחחחח אני כל הזמן מנסה לרמוז לוו ..

שחבר שלו וחברה שלי ככה וככה [ הם ביחד בזכותי ] אז הוא אומר .. את רומזת לי משהו ? ואני תמיד עונה .. מפתאום אני לא רומזת כלוםם

מזל טוב!!

איזה זוג יפה אתם! תמשיכו ככה! נהנתי לקרוא את מה שכתבת, הוא בהחלט רומנטי :)

סתם שתדעו שגם הוא לא כזה בדרך כלל :)

תודה לכולן קודם כל, ותאמינו לי שני איתו 5 שנים וזאת הפעם הראשונה שהוא הרים משהו כזה... אנ יחושבת שלכל אחד יש את היציאה שלו, גם הוא לא רומנטי ברוב הזמן :)

למעלה