5 שנים עברו...

ליגה76

New member
5 שנים עברו...

שעה מצטרפת לשעה יום מצטרף ליום חודש לחודש ושנה לשנה... הגיע יום השנה 5 שנים עברו להן 5 שנים של סבל וגעגוע 5 שנים של כאב פיזי ונפשי 5 שנים של עליות וירידות. 5 שנים עברו להן 5 שנים של לידה מחדש 5 שנים של היכרות העולם מחדש 5 שנים של היכרות עם אנשים מדהימים 5 שנים של לימוד על הכוחות והיכולות שהוא נתן לנו מלמעלה הגיע היום בו זה קרה, לקחנו את המכונית אחרי ארוחת צהריים דשנה במסעדה יוקרתית לסיום החופשה המדהימה. עלינו על הרכב ולא ידענו שמכאן דרכינו נפרדות התפוצץ הגלגל והתפוצצו החיים חיים נעלמו חיים נעלם. ואני בין חיים למוות, האם יחליטו שם למעלה להשאיר יתומים מאב ואם או רק מאב?? הרופאים לא נותנים סיכוי, מכינים את המשפחה לנורא מכל אבל שם למעלה החליטו אחרת בניסי ניסים חזרו החיים, חיים חדשים נולדתי מחדש למציאות נוראית. היקר מכל נעלם ולא מגיע לבקר, לא מתקשר לא יכולה לקום מהמיטה, לא יכולה לאכול ולא אומרים מה קרה כי פוחדים אם יאמרו מה קרה ומה קרה לאהוב ליבי לא אתאושש, המצב יתדרדר... והינה הגיע היום בו נאמר מה קרה. הוא נעלם ולא יחזור יותר. את אמא ואבא לילדים. ואז מתחיל הלימוד, ללמוד לאכול, ללמוד לקום, ללמוד ללכת... לידה מחדש. חייבים להתחיל להילחם בחיים, להילחם במה שהרופאים אמרו - שלא אקום, שאהיה על כסא גלגלים. להילחם בכאבי טופט. להילחם במה שאומרים מסביב. להילחם במטרידים. ולהכיר אנשים מדהימים שקופצים לעזור ברגע שאת מצייצת. להכיר את הכוחות העזים והמדהים שה´ נתן לנו. כבר שבוע שהתמונות חוזרות לראש, התמונות של המצב בו הייתי. ואני בוכה וצוחקת. בוכה על המצב הזה שנקלענו אליו צוחקת וגאה במצב שאנחנו בו היום... סליחה על הבילבול... חזרתי מהאזכרה עכשיו ומשבת יחד עם המשפחה שלו

../images/Emo24.gifקבלי חיבוק אשה יקרה

ליגה כל כך איתך בתחושות .. מאחלת לך שתמשכי להתקדם לצמוח ולפרוח ...

ליגה76

New member
ועוד שיר

יוצא לאור ************ אהוד בנאי מילים: אהוד בנאי לחן: אהוד בנאי השביל הזה מתחיל כאן בין סניף בנק למעין לא סלול, לא תמיד מסומן השביל הזה מתחיל כאן חוצה את העיר עולה על ההר ממשיך על הים ממשיך גם מחר חותך באויר, בין הבתים יוצא אל האור, אל חיים חדשים לך עליו, עלה עליו עכשיו מלאכי ציפורים מעליך מלווים את צעדיך מרחוק נדלק אור אל תסטה כדי שתוכל לחזור השיר הזה מתחיל כאן כחול על הדף הלבן לא גמור, לא תמיד מכוון השיר הזה מתחיל כאן חוצה את העיר עולה על ההר ממשיך על הים ממשיך גם מחר חותך באויר, בין הבתים יוצא אל האור, אל חיים חדשים

ליגה../images/Emo24.gif הקטע הראשון של 5 שנים,

זה כאילו שאני כתבתי, בשושן פורים הקרוב 5 שנים למות בעלי האהוב,

emmy5

New member
ליגה76 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשלא תדעי יותר צער

למעלה