5 שנים מאז...

רז1949

New member
5 שנים מאז...../images/Emo16.gif

בפורים הייתה עדיין איתנו , למחרת , חנקתי בגרוני את זעקת השבר , מאז , לא זרחה השמש . לא שקעתי , לא ב-דיכי , עצוב ושרוי באבל כבד יען כי אבדה לי אהבת ואהובת חיי . אל מול האבן פרחים בשלל צבעים , סוגים מסוגים שונים , אלה שאהבה לגדל ולטפח בבית , עמדנו דומם , בוכיים ויגונים . הייתה שם... הבת בהריונה השני שלא זכתה להשתתף בנישואיה , היה שם... הנכד שלא יזכה להכיר את סבתו , היה שם... הבן וחברתו שעומדים להנשא החודש , היה שם...העצב . אין לי נחמה .

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif קשה לתפוס שהעולם כמנהגו נוהג

ושהם לא חלק ממנו, שהעולם שהכירו משתנה והם לא פה לראות את זה, לחוות את החויות שאנו נאלצים לחוות בלעדיהם. קשה ביום יום וקשה פי כמה בימים המיוחדים האלה שהפצע נפתח ומדמם מחדש.

liat1953

New member
הזמן מעצים את הכאב...../images/Emo16.gif

מגביר את הגעגוע הארועים שהחוסר כה מורגש בהם. כל מה שאומר לא יבטא די את התחושה שבך מזל טוב להתרחבות המשפחה

יקרי ../images/Emo24.gif

הכאב גדול וכל כך מוכר מחבקת אותך , ומאחלת לך שתמצא נחמה בחיים החדשים שנפרסים לפניך נכד חדש , נשואים של הבן , חיים מלאים שהאהובתך אומנם הפסידה , אבל צופה בכם וגאה על הצלחתך לשמור על המשפחה ..
טלי

רז1949

New member
דמעות -( - מלוחות גם בעצב גם בשמחה

חברות וחברים יקרים
לכואבים והדואבים המבטאים כאן את אובדנם , אין לי מילות נחמה
, ליבי איתכם . מי שהיה "שם" יודע... מודה לכולכם שנותנים לי במה לבטא תחושותי וכאבי , תוך שמביעים דברי תמיכה ושותפות גורל .

למעלה