5 שנים לאסון המסוקים

acky007

New member
5 שנים לאסון המסוקים

היום - לפי תאריך לועזי. לפי העברי, ביום א´ 10.2 - 5 שנים לאסון המסוקים. כתבה ב-Ynet בנושא זה, עוסקת בעיקר בתחום הכלכלי של המשפחות, כאילו שרק בזה חל השבר... ואני קורא תגובות של קוראים לכתבה ומתחלחל... כמה לכלוך נשפך על משפחה שאינה "מסתדרת" עם 5700 ש"ח, או 8700 ש"ח או השד יודע כמה מקבלים (אני לא מוגדר כמשפחה שכן אימו של לירון נפטרה זמן רב לפני מותו). מה שבעיקר מרגיז זה שאין כמעט התייחסות לכאבן של המשפחות - 73 משפחות - שחייהן כמעט ונעצרו ביום אחד... רק הנושא הכלכלי, הכסף, זה מה שמעניין היום... עולם כמנהגו נוהג... גועל נפש!!!! ביום שישי אני נוסע לאזכרה לאחד מחללי המסוקים שהיה חבר של לירון (שניהם גדלו בשריון). למעשה, אני מחליף את לירון שנהג להגיע לאזכרה מדי שנה. אני לא חושב שנדבר שם על כסף... ולגמרי במקרה, היום התקשרתי למשרד הבטחון, אגף השיקום ויש שם שביתה - האוצר מבקש להפחית במשכורתם של העובדים אז הם שובתים. הנצחה או לא הנצחה - משכורת צריך... שיהיה רק טוב. אברהם, אבא של לירון נ.ב. דודתו ו"אלמנתו" (החברה שמאד רוצה להיות אלמנה) של לירון הקימו אתר לזכרו. את האבא של לירון שכחו בחוץ ולא במקרה... האתר מאד מרשים ומציג את לירון בצורה יפה מאד, רק חבל ששכחו לשתף אותי בבניית האתר ובהצגת התכנים שכן יש לי בעיה עם תכנים מסויימים באתר. הכתובת מצורפת.

kevant

New member
תגובות

קראתי בשאת נפש חלק מהתגובות על המאמר שהופיע בYNET . הגבתי בעצמי על כמה מהן. אני מציע לכל אחד ואחד בפורום הזב להגיב ולו על תגובה נפשעת אחת מבין אלו שהופיעו שם. אל ידום קולנו. עלינו להרים קול זעקה כנגד אותם אשר מנסים ל"מסחר" את כאבנו.

BooBee

New member
קראתי והזדעזעתי

האטימות הזו, אני אפילו לא אנסה להבין מאיפה היא מגיעה. אברהם, נכנסתי לאתר ההנצחה של בנך והתרגשתי מאוד, ישבתי מרותקת מול המסך עם דמעות בעיניים וקראתי בשקיקה כל מילה שנכתבה עליו ואליו. ילד מקסים ויפה לירון שלך. רויטל.

אורי_ח

New member
אקי

ביקרתי באתר לזכר לירון בנך. האתר באמת מרשים. רואים שהוא בא מאהבה רבה לנער יפה התואר והנפש. צר לי כל כך על שאתה נשארת בחוץ, וכל רגשותיך, רגשות האהבה והכאב, לא באו באתר לידי ביטוי. תהיה הסיבה אשר תהיה - בטוח שהדבר אינו מוסיף לך בריאות ושמחה בעת שאתה מבכה את בנך. אורי

noor נור

New member
אקי- כל כך עצוב שאפילו ברגעי כאב,

אנשים לא יודעים לשים את העבר מאחוריהם ולהתחיל דרך חדשה, משותפת, יחד. צורם ממש חוסר נוכחותך באתר. מקווה שתמצא את הדרך והכוחות להמשיך לך את החיים עם הרבה אהבה, שלווה ונועם. באהבה רבה.

דמטרוס

New member
רק ביחס לשביתה במשהב"ט

מה לעשות, אבל צריך לקנות אוכל במכולת.. אינני חושב שהיה מקום להערה זו. אתך בכאבך הגדול.

acky007

New member
אני חושש שלא הבנת נכון...

או שאני לא הבנתי נכון... אין לא כל טענה כלפי העובדים של השיקום במשהב"ט, ההיפך הוא הנכון. קראתי ושמעתי הרבה טענות כלפיהם, אבל בי אישית הטיפול נעשה בצורה טובה. גם בעבר ציינתי זאת - גם כשעברתי ממחוז חיפה לטבריה, הטיפול ממשיך להיות מעולה. לכן, עליך להבין שההערה שלי לא היתה על מנת לפגוע, בטח שלא בעובדי השיקום, אלא על מנת לציין עובדה - כואבת ככל שתהיה זו אדיין עובדה וללא ספק אסור לפגוע במשכורות של עובדים. יום טוב אברהם

אקי היקר

קראתי את הודעתך ומיד נכנסתי לאתר ע"ש לירון. האתר מרגש מאוד. ישבתי מול המסך מצומררת כולי עם דמעות בעיניים ומחשבות על חיים שנגדעו בתחילתם. היה גאה בילד המיוחד שלך. בכשרונו, במעשיו וביופיו. קראתי את הכתבה ב - YNET ואני מאוד מזדהה עם ההורים. אני מאוד מבינה אותם ואת דרך פעולתם. "למזל" בשבוע לפני שאבא שלי אושפז פוטרתי מעבודתי. היה לי את כל הזמן שבעולם להיות איתו, לסעוד אותו ולאחר מכן להתאבל עליו. מבחירה קיבלתי דמי אבטלה - לראשונה בחיי - במשך ארבעה חודשים וטוב שהיתה לי הבחירה הזו. לא הייתי מסוגלת לישון בלילות, לא לעבוד, לא לחשוב. פשוט כל דבר לא הייתי מסוגלת אליו. איום ונורא התגובות של אלו שלמזלם הרב לא חוו את השכול ואינם יודעים טעמה של החוויה הנוראית הזו. אלה.

למעלה