5 שבועות

מאמנת3

New member
5 שבועות

5 שבועות מאז שבעלי אהובי נפטר קשה לי , כל יום מביא איתו אתגרים חדשים. בשבעה הרגשתי שאני בתוך חלום בלהות אחר כך חיכיתי שהוא יכנס ויצחק ויגיד לי נראה לך שככה זה יגמר? אך היום אני מבינה שהוא לא יכנס בדלת אך עדין לא יכולה להבין ולא רוצה להאמין שלא אראה אותו שוב. אני מתגעגעת כל כך רוצה להרגיש את החיבוק שלו רוצה לספר לו על החוויות שעוברים עליי מדיי יום כי רק הוא היה פה , 17 שנה אני איתך ואתה עכשיו עברת לעולם אחר אני רוצה אותך פה אני רוצה לצעוק "נועם תחזור אלי"י הכאב בפנים הוא חזק.... אהובי, קשה לי.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כן , הקושי אדיר , עולמך עבר תהפוכה ענקית ... ואין נחמה .. 3 שנים אחרי ועדיין מצפה שיפתח את הדלת ויכנס ... אבל עם הזמן לומדים לחיות בצל הכאב הגדול.. כרגע הכל טרי ולא נתפס ... תני לעצמך זמן לכאוב .. אבל אל תוותרי על חייך ...
טלי

מאמנת3

New member
תודה

לוותר על חיי אני יודעת שלא אוותר לעולם יש לי שני ילדים מקסימים והם הכח שלי ועל זה אני מודה יום יום שיש לי אותם תמיד כיף לקבל חיבוק אז גם לך חיבוק חם

יקרתי ..../images/Emo24.gif

דברי לא הבנו כהלכה .. במשפט "לוותר על חייך " התכוונתי שתמשכי בעשיה למען עצמך ... את הכי חשובה ,ומצבך ישפיע על הסובבים אותך .. עשי למען עצמך ,כי כמו שאדם שהולך להנשים קודם לוקח אויר ועצמו .. בכדי שתהיה לנו היכולת לתת חיבים למלא מצברים ..בפינוקים ..בלימודים ..במה שעושה לנו טוב .. טלי .

yamkachol

New member
כן, האובדן הינו כ"כ קשה, איום ונורא,

שלוקח זמן להפנים אותו. זה לא נתפס... כן, זה נורא כואב. משתתף בצערך. חגי

מאמנת3

New member
האובדן והקושי בהפנמתו

קשה לי להבין קשה לי לעכל הרגשתי שאף אחד לא יכול להבין אותי את הקושי שאני חווה אני בסך הכל עוד מעט בת 34 וכבר אלמנה המילה קשה המבטים של הסביבה קשים רק שהגעתי לפורום פתאום ראיתי אנשים במצבי, שחשים כמוני הרגשתי כי רק אתם יכולים להבין אותי כואב בפנים ההרגשה שלקחו לנו חלק פנימי שמרוסק שם ביפנים ורק אתם תבינו חיבוק חם לכולם ממני

למעלה