5 שאלות

vegeta2

New member
5 שאלות

1. סטאר וורז מבוסס על משהו, או שדברים התבססו עליו? (כי יש ספרים, סדרות מצויירות וחוברות קומיקס.). 2. קראתי בהרבה מקומות שיש דברים עוד לפני פרק 1 (אימת הפאנטום), גם הרבה דברים אחרי פרק 6 (שובו של הג'דיי) וגם כל מיני דברים באמצע כמו מסעות האן סולו ודברים כאלה, מה זה כל הדברים האלה? 3. מה כל כך מיוחד בצ'בקווה? מה הסיפור שלו? קראתי שהוא נולד ב-200 לפנה''ס. 4. במשחק נקמת הסית' לגיימבוי אני נגד הטנק בכוכב מוסטפר, הצלחתי לפוצץ לו קנה אחד, מה הלאה? ניסיתי לעשות אותו דבר כמו נגד הטנק בקורסקנט אבל לא הצלחתי (או שאני לא זוכר מה עושים). 5. במשחק של כל הטרילוגיה הישנה של סטאר וורז לגיימבוי אני בשלב השני (בעיר הזאת בטטואין) ואומרים לי שאני צריך כרטיס כדי לעבור בשער, איפה אני מוצא אותו? תודה רבה לעוזר!

tactical

New member
תשובות......

תראה.... הבסיס זה הסרטים שיצאו בשנים 77,80 ו-83 אח"כ יצאו הרבה דברים נוספים כמו ספרים קומיקסים משחקים שאותם מגדירים כ- Expanded Universe והם בעצם מספרים מה קורה לפני או אחרי או בין הסרטים... בנוגע לצ'ובקה אין בו שום דבר מיוחד הוא סתם עוד ווקי, (שטיח עם רגליים שמשמיע קולות של צופר של רכבת.... סתם סתם אני אוהב אותו) לגבי מתי הוא נולד אני לא בטוח... למה אתה מתכוון 200 לפנה"ס? - לפני הספירה של מה, אין נוצרים ביקום של SW ככה שהגדרת הזמן של לפני הספירה ואחרי הספירה לא קיימת פה. לרוב משתמשים בקרב על יבין כנקודת ציון לדוגמא: הקרב בג'אונוסיס התקיים 22 שנה לפני הקרב על יבין או בקיצור (BBY (BEFOR BATTLE OF YAVIN לגבי השאלות על הגיים בוי אין לי מושג ירוק כי אני לא שחקן גיים בוי... אני יותר בקטע של משחקי מחשב...

vegeta2

New member
טוב, תודה רבה בכל זאת...

אני מתכוון שזה שהשנים במקביל לזמן שלנו...

tactical

New member
אתה לא יכול להשוות לזמן שלנו....

כי אתה לא יודע באיזה שנה SW מתרחש.... הסרט נפתח ב- A LONG TIME AGO..... ככה שאנחנו יודעים שזה היה מזמן... לפי מה שאנחנו יכולים לדעת SW מתרחש בתקופה שבה היו דינוזאורים על כדור הארץ.... בקיצר צא מההשוואות לזמן שלנו זה סתם יעשה לך כאב ראש... תשכח שכדור הארץ קיים כדי להבין את הקו זמן של SW הכי קל להתייחס לאיזה אירוע מהסרטים בתור נ.צ. מקובל להתייחס לקרב על יבין בתור נ.צ

vegeta2

New member
אתה לא מבין

שכח מזה, לא אני אמרתי את כל הקטע של הטיים ליין, זה כתוב בהרבה מקומות.. אבל זה גם לא ממש אכפת לי, תודה בכל זאת. אגב, הזכרת לי.. ראית את ספייס בולז? הפארודיה על סטאר וורז? יש קטע שהדארת' ויידר הגמד הזה והעוזרים שלו נוחתים בכדור הארץ והאדם הקדמון אומר : ''הלך הכוכב''. אנחנו צאצאים של ויידר! פחח

tactical

New member
ברור שראיתי....

אחד הסרטים המצחיקים של מל ברוקס.... ולמען האמת הסצנה הספציפית הזאת היתה פרודיה על הסרט כוכב הקופים- עוד סרט ענק(הגרסה המקורית עם צ'רלטון הסטון ולא החדשה המעפנה עם ההוא המעצבן איך קוראים לו? וולברג? משהו בסגנון... לא משנה)

vegeta2

New member
כן אני יודע....

מכיר את כוכב הקופים המקורי... May the shwortz be with you... always רק שאת ספייס בולס אף פעם לא יצא לראות מההתחלה, עשו שם דמות לאובי-וואן? ומה הקטע עם החרק שיצא לאיש מהבטן בסוף? הוא הזכיר לי את המפלצת במערכת האשפה של כוכב המוות (מי יחזיק שם מפלצת כזו? האמת שהיא אוכלת את הזבל וככה לא מצטבר הזבל...).

tactical

New member
הקטע עם החייזר שיוצא מהבטן...

היתה פרודיה על סרטי הנוסע השמיני....

Rockamora

New member
זה ממש לא כדור הארץ../images/Emo70.gif

זה כוכב הקופים.. מל ברוקס והשטויות שלו

tactical

New member
אחי....

לסרט כוכב הקופים: כדור הארץ הוא כוכב הקופים זה אותו כוכב....

למעלה