5 שאלות..

amitasafzabida

New member
5 שאלות..

1. איך סאקו משנה את המטה למפתח? 2. בפרק קלף בחרב, לא הראו איך סאקו משנה את הקלף, למה? 3. בפרק עם הבריכת גלים, סאקורה הוציאה את הקלפים והמפתח, אבל מאיזה מקום היה לה להוציא אותם בדיוק? 4. באיזה מקום סאקו תמיד מחזיקה את הקלפים? 5. מיהם סופי ורובי מון ומה תפקידם? תודה מראש.

Leemon

New member
מנצל"שת כמה שאלות משלי (סליחה מראש)

- איך ספר קלפי הקלאו הגיע בהתחלה לבית של סאקורה? - בסוף לא הסבירו למה טויה עובד כל יום במקום אחר...
רק כדי לעקוב אחרי סאקורה?..

ממ..../images/Emo87.gif

אני לא בטוחה, אבל נדמה לי שהספר הגיע לשם בגלל קרו. הוא בחר את סאקורה בתור השליטה החדשה וגרם איכשהו לזה שהספר יהיה שם... אני חושבת..
וטויה שם כדי להשגיח על סאקורה.

amitasafzabida

New member
אין בעיות../images/Emo13.gif. ולשאלה מס' 1 התשובה

היא: הספר הגיע בעזרת אביה, הרי הוא אחד מגילגולי של מר קלואו (קלאו היה חזק מאוד וחילק את עצמו לשתיים, אחד מהם זה אביה ואחד אריאול). בגלל זה לטויה גם יש כוחות. אני מאמין גם שהוא כיוון שביתו של אחד מגילגוליו יהיה לו קשר משפחתי לשליטה החדשה (הוא ידע שזו תיהיה בת, לפי השרביט שהכין). 2. בשביל לשמור עליה.

Leemon

New member
אבל אם לפוג'יטאקה יש כוחות קסם,

איך זה שהוא לא יודע על הכוחות של סאקורה ושל טויה? o.o כלומר, טויה תמיד שם לב לכל מיני דברים שעוברים על סאקורה ולזה שהיא מחזיקה קלפי קלאו, אבל פוג'יטאקה אף-פעם לא בהה בקרו או הבחין בדברים שקורים לסאקורה... בקשר לזה שקרו בחר את השליטה, באמת בפרק עם קלאו ריד, קלאו אמר לקרו שהוא יבחר את השליט החדש. ^^

star_female

New member
דבר ראשון, זה היה רק במנגה

ודבר שני (כל שאר ההודעה מבוססת על הזיכרון ה..סנילי..שלי, אז אם משהו לא נכון אני מצטערת מראש), הוא לא ידע שיש לו כוחות. הוא יכל להשתמש בהם רק אחרי שהכל נגמר... והוא דיבר עם נדשיקו בעזרתם. ^^ (כמו שטויה יכל לראות את נדשיקו, פוג'יטאקה יכול לראות אותה עכשיו. או משהו כזה.)

OFIRB9

New member
שאלו כבר את כל זה לא?

אני רק יודעת שסופי ורובי מון הם השומרים של אריאול וגם נוצרו כדי לשמש היריבים של יואה וקרו

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifתשובות^^

1. איך סאקו משנה את המטה למפתח:
אמ... הוא משתנה חזרה מתי שהיא ~גומרת~ את המשימה שלה נדמה לי 2. בפרק קלף בחרב, לא הראו איך סאקו משנה את הקלף, למה:
לא זכור לי
3. בפרק עם הבריכת גלים, סאקורה הוציאה את הקלפים והמפתח, אבל מאיזה מקום היה לה להוציא אותם בדיוק:
אמ...היא תמיד נושאת אותם איתה. אולי יש לה כיסים מוחבאים בבגדים שלהXD 4. באיזה מקום סאקו תמיד מחזיקה את הקלפים:
עליה או בספר
5. מיהם סופי ורובי מון ומה תפקידם:
כמו קרברוס ויואה, גם הם שומרתי הקלפים.

Houndour

New member
אני בטוח שחשבו אבל ../images/Emo79.gif

בטח החליטו לא להתעקב על פרט כזה שולי

שאלמור

New member
לא יכול להיות שלסאקורה היו כיסים

מוחבאים כי היא לבשה בגד ים...נראה לי שהיו רואים את זה..

למעלה