5 שאלות

shitpisscock

New member
5 שאלות

1. מישהו יודע מתי אמור לצאת האלבום החדש של בלינק בארץ? או יכול לצפות מתי בערך הוא יגיע? 2. איך יקראו לאלבום? חלק אמרו שהוא סלף טייטלד וחלק אומרים שלא אז מה נסגר? 3.יש למישהו לינק שהוא יכול לתת לעמוד שיש בו פירושי שירים של בלינק כלומר על מה כל שיר נכתב ולמה הם התכוונו כשה כתבו אותו? 4. השיר ריבוק קומרשיאל (reebok commecial) זה לא באמת פרסומת לריבוק ? ואם לא אז למה קוראים לזה ככה? 5. איזה חברות נמצאות בבעלות של חברי בלינק? אני יודע שפיימוס או משהו כזה זה של טראוויס...יש עוד?

ALMIGHTY

New member
קקקקקקקק

1. לא. אבל בגלל שבלינק היא להקה גדולה יחסית בארץ, זה יגיע בשבוע של התאריך יציאה בח"ול (18.11). 2."Blink 182". 3.פה מותק 4. זו לא באמת פרסומת לריבוק. אם לא שמת לב, לחברי בלינק 182 יש הומור. 5. יש Atticus. חנות מוצרי ביגוד בהנהלת טום ומארק.

המשוגע2

New member
תשובות נכונות

הדיסק של בלינק יוצא באותו יום שבו הוא יוצא בארה"ב לדיסק לא יהיה שם

ALMIGHTY

New member
די לזבל את השכל...

אין דבר כזה דיסק ללא שם. אם אתה מתכוון לסלף טייטלד, אתה טועה. לדיסק קוראים "Blink 182". הם לא סתם קראו לו ככה....לא בגלל שהם לא הרגישו יצירתיים בנוגע לבחירת שם האלבום. הם בחרו בו מכיוון שהם מרגישים שהתקופה הזו והאלבום הזה היא מין "לידה מחדש" (רנסאנס?!) בשבילם.

המשוגע2

New member
אם הייתם דוברי אנגלית

אני דובר אנגלית ותאמינו לי אני לא סתם דובר אנגלית אני דובר אנגלית שותפת עכשיו אני יגיע לנקודה אני הצטפרתי לסלדינג טרי האוס כל מי שנרשם לשמה מקבל אי מיילים מכריס ג'ורג'יין ואנשים שואלים אותו שאלות והוא שולח את התושבות לכולם כן... ומישהו שאל אותו מה השם של הדיסק לדסיק אין שם לא קוראים לו blink182 ולא feeling this ולא use your erection one and two אין לו שם!!! הוא untitled מצטער לעכזב את כולם

shiepki

New member
כן אבל זה לא נחשב...

זה לא חברה. זה אתר שמוכר כל מיני דברים של חברות אחרות

למעלה