5 ק"מ עם המרוץ למיליון

5 ק"מ עם המרוץ למיליון

אם מישהו מהפורום היה הוא לא ניגש לומר שלום!!!!!
לא שיכלתם כל כך... אם בשנה שעברה היינו בתוך "כלוב" אבל יכלתם להגיע עד לגדר ולדבר איתנו, השנה הכלוב היה בתוך "אוהל VIP" כך שרק מיוחסים יכלו לגשת. התבאסתי.
בכל מקרה לריצה עצמה כולם (כמעט) התייצבו אבל חתכו אחרי חמישים מטר הצידה (דומה לאצלינו, רק שאצלינו עם הילדים 800 ממש רצנו).
חוץ מיפה ובועז שנתנו עבודה ורצו את כל המסלול (יותר מהר ממני, כן, כן, גם יפה).
הזוג שלי לריצה היה רן שביב שהיה בעונה הראשונה (רן ומיכל), שהציע לי לרוץ לפני שלושה שבועות ("מה אתה דואג, אני אהיה אחרי ה 10 קילומטר לא תרגיש שאתה מעכב אותי"). מן הסתם הפעם האחרונה שרצתי הייתה בגמר ולכן קצת חששתי, אבל על נתתי עבודה שלושה שבועות (רצתי כל יום) והצלחתי לסיים ב 29:40 (יפה סיימה קצת לפני ובועז הרבה - לא ראיתי זכר לבעיות נשימה אצלו).
אל תוך מתחם ה VIP הצלחתי להתגנב (החליפו הפקה, והן לא ממש זכרו אותי) ויפה הכניסה אותי למתחם המירוץ. מסתבר שפגשתי את גל וליאל מחוץ למשרדי "קשת" אחרי האודישן השני שלהם. היו לחוצים רצח אז וחשבו שאני שתול של ההפקה שבא לבדוק שהם עומדים בסודיות. נזפתי בהם שלא באו לפני המירוץ לשבת על שיטות עבודה וטיפים.
אני רוצה לציין לטובה את יעל דואני שהייתה כל הזמן בחוץ (יחסי, כן? בחוץ של מתחם ה VIP) והצטלמה בסבלנות עם כל מי שרצה (כולל איתי). גם בה נזפתי שלא באה לבקש טיפים קודם.

סגרנו עם יפה ובועז ששנה הבאה נרוץ שוב וננסה להפוך את זה למסורת, אבל רן סקפטי (כמו תמיד, למי שראה את העונה הראשונה...). טליה הבטיחה שהיא תבוא גם פעם הבאה.

ניפגש אז?

קצת תמונות

JAMES DEAN

New member
תבואו לי-ם גם שם יהיה בקרוב מרתון

הבנתי שיש כאן בפורום הרבה מי-ם. אם תרצו אח"כ נישב לכוס קפה.
חוץ מזה אחלה תמונות.

ny22

New member
מנהל
זה יהיה מעולה אם אתם ועוד זוגות יגיעו לירושלים

מבטיחה לך

שאם יום אחד אתקבל למירוץ (או כמו שפולנים אוהבים להגיד: "כשאתקבל"....), אני ישר ארוץ אליכם לקבל טיפים

SivanCA

New member
אין לך קשר עם אף אחד מהעונה שלכם?

מוזר שלא הזכרת אף צוות מהעונה שלכם.....בכל זאת חודש לחוץ יחד....חוויות....זוגות פופולריים כמו האחיות....הסגולות...הדוכסים...
חבל לקחת קשה שלא באים אליך...לשמוע טיפים. כנראה שמעו שיצאת למירוץ רק במקרה בדקה ה- 90, בגלל שהפקה ניתקלו במקרה..... ויחד עם חתונה על הראש....ובלי להתכונן כי לא היה לכם זמן.... חוץ מזה אנשים אוהבים לעשות דברים בדרך שלהם....
אתה צודק שיעל דואני מלכה
חבל שאחותה קילקלה לה...

SivanCA

New member
אנשים מבולבלים....לא יודעים אם להאמין למצגת או למה שאמרתם...

בראיונות...שהגעתם רק במקרה...עם חתונה... ממש לפני שהמירוץ התחיל
ברצינות....כמו שרשמתי קודם... אנשים אוהבים לעשות דברים בדרך שלהם....למשל לא כולם רוצים "מבצע צבאי"....אני בטוח שיש כאלה שמחפשים פאן ולשבור שיגרה....תראה איך אנשים אוהבים את טום ואוריאל או הסגולות במירוץ שלכם שלוקחים את המירוץ בסבבה ופאן....ולא כמו מבצע צבאי ויעדים שצריך לכבוש...כמו נגיד רן שלא זכור לטובה... אצל רוב הצופים.... עם האלימות שלו לאישתו....היחס שלו למירוץ ולזוגות אחרים...בשביל הצופים.... ולדעתי גם בשביל חלק מהשיקולים של המתמודדים......המירוץ זה בידור... לא מלחמה ולא מבצע צבאי.....
דרך אגב......פאן....ראיתי שענית לשאלה שלי על חברים מהמירוץ שלכם ובכלל למעלה.... זה גם מה שאני ניחשתי
אני חושב שיכול להיות שאנשים מעדיפים חברים וחברות על אוהדים וכוכבים....מרגישים יותר נוח לקבל טיפים מחברים ולא מכוכבים ששופטים איך מתייחסים אליהם לפי אוהדים ומעריצים....ולא לפי חברות

אני חושבת שהדעה של שניכם על יעל מסבירה יפה את מה שכתבת

בטרמפ על המילים של רון שחר למודחים, יעל דואני לא יצאה עם המיליון. אבל היא בהחלט לא יצאה בידיים ריקות. עובדה ששניכם, ולא רק אתם, מסכימים שהיא אהודה. אם היא תרצה אני מאמינה, שבזכות המירוץ לא יהיה לה קשה לשדרג את הקריירה התקשורתית שלה.
יש קשר לכך שחוץ ממשימות וחוץ מתחרות היא גם ידעה להיות חברה ואחות? יש קשר לזה שבאופי שלה היא יוצאת לקהל ונותנת יחס וחתימה לכל מי שמבקש כמו שקובי תיאר?
לדעתי התשובה לשתי השאלות היא כן.
הצופים אהבו אותה כי היא נתנה להם תחושה נוחה ונעימה. חוץ מהמשימות, שאנחנו הצופים לא יכולים לקחת חלק בהן, היא גרמה לנו להזדהות ולהתרגש. נראה לי שהיכולת ליצור הזדהות היא הדבר החשוב במירוץ הזה מבחינת הצופים. אני מצטרפת לדעתך ומאמינה שגם לזוגות נוח יותר להתחבר עם מי שלא באו למירוץ כדי לנצח במבצעים בלי לראות ממטר שום דבר אחר. למי שמסתכל מבחוץ קל להזדהות יותר עם מי שבאו בשביל הפאן ובשביל החוויות, ובדרך להרוויח את הצופים ואולי גם להרוויח סיכוי לקמפיין או שניים בזכות זה שהם אהודים.

אני למשל די משוכנעת שגם אם שני ושי יצאו בלי המיליון ההתעכבות האנושית נטו של שני עם העיוור בבוליביה בטוח לא קידמה אותם במירוץ אבל עזרה להם "להתנחל" בלבבות של הצופים ושהמעשה האנושי הזה רק יעזור לשני אם היא תרצה לקבל קמפיין, תוכנית או כל דבר אחר שתלוי באהדה של הציבור כלפיה ואת האופי שלה.

ny22

New member
מנהל
כל הכבוד לך קובי
אתה כזה

באמת מרשים

כיף לך שהיית עם כל הזוגות שם

coral chan

New member
זה כל כך חמוד שאתם עדיין בפורום

אני ממש נהנית לקרוא את ההודעות שלכם

למעלה