5 נצחונות, 52 הפסדים

סלים וארזה

New member
מנהל
5 נצחונות, 52 הפסדים זה המאזן של ניו ג'רזי נטס. ג'ארויס הייז פצוע, CDR לא מתפקד, קורטני לי לא יציב וכרגע נראה שהם בדרך לשבור את השיא השלילי של פילי שעומד על 9 נצחונות בעונה. המשחק הבא הוא מול בוסטון בחוץ, כך שמשם לא תגיע הישועה. מה הנטס יכולים לעשות כדי לא להיכנס להסטוריה כקבוצה הגרועה ביותר אי פעם ב-NBA?

Puskas

New member
פשוט מאוד 15המשחקים האחרונים של העונה,גארבג' טיים לכמה קבוצות ועוד בשביל כמה קבוצות שרוצות מיקום טוב בלוטרי ובדראפט,זו הזדמנות לספסל כמיטב המסורת את הכוכבים ולשחק עם עגלות..במטרה להפסיד.. אז הנטס פשוט צריכים בשלב הזה להמשיך לשחק עם הסגל הכי טוב שיש להם והם כבר יקחו ב-15 משחקים איזה 5-6 נצחונות..

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא דיברנו על זה אבל עכשיו זה זמן טוב לא יודע כמה מכם שמו לב אבל בשבוע שלפני האולסטאר הנטס שברו שיא שלילי עלוב במיוחד כשלאחד ממשחקי הבית שלהם הגיעו משהו כמו 1300 צופים. הקהל איבד אמון בקבוצה והמעבר הצפוי לברוקלין בטח לא משמח אותם יותר מידי. לא מספיק שהם מפסידים בלי סוף, גם הקהל מצביע ברגליים נגד הקבוצה. מנטלים זה בטוח מרסק אותם לגמרי.

הגיעו 1300 צופים בגלל שהאייזוד סנטר נמצא באמצע שומקום, והייתה סופת שלגים מטורפת. כאילו, ברור שיש להם חרא נוכחות וכמעט לא באים למשחקים שלהם, אבל ה1300 היה חד פעמי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הייתי שם בשיא השלג באיזה מינוס 4 מעלות וזה באמת חור אבל עדיין האולם היה מפוצץ. אבל אז היה שם איזה ג'ייסון קיד אחד.

asafsuf2

New member
מינוס 4 מעלות זה אביב בצפון ארה"ב מינוס 4 מעלות זה כלום. אני במישיגן ופסקתי ללבוש את המעיל הגדול שלי כשזה עלה מעל מינוס 10. מינוס 4 זה בטח לא משהו שימנע ממישהו ללכת לאנשהו. סופת שלגים, לעומת זאת, זה משהו שמאד לא נעים לנהוג בו, ובהחלט אנשים ימנעו מלסוע למשחק שמתקיים באמצע שום מקום כשיש סופה רצינית. בגלל זה לא הלכתי למשחק של סקרמנטו וכספי בדטרויט לפני כמה שבועות. בניתי על המשחק הזה כמה חודשים אבל היתה סופה באותו יום ולא רציתי להיתקע עם העגלה שלי בשלג.

זה קצת הגזמה לא? בכל זאת, ניו ג'רזי היא יותר דרומית יחסית למישיגן. הייתי בסתיו בבוסטון וניו יורק והיו ימים יפים, בכללי היה איזה 7 מעלות ממוצע נראלי... אבל השנה באמת היה משוה מיוחד והמון סופות שלגים נוראיות. בוושינגטון אפילו ביטלו משחק.

asafsuf2

New member
פברואר זה לא סתיו בדרך כלל, למעט כמה ימים פה ושם, הטמפרטורות מעל האפס עד דצמבר, ואז יורדות מתחת (הרבה מתחת) לאפס בדצמבר עד שמתחיל להתחמם מחדש בערך בתחילת מרץ. החיים לא נעצרים כאן בחורף ובטח שמינוס 4 לא מזיז לאף אחד. הלוואי עלי מינוס 4 כל החורף. זה גם לא כ"כ הטמפרטורות כמו שזה הרוח והשלג שמשפיעים על ההרגשה. מישיגן לא הרבה יותר צפונית מניו ג'רזי, והמזג אויר די דומה. דווקא הקור הכי גרוע שחוויתי היה לפני שלוש שנים בניו יורק באמצע מרץ. מצד שני לא הייתה לי שם מכונית וגם לא מעיל ראוי כמו שיש לי עכשיו אז קשה להשוות.

למעלה