5 מי יודע?

strahd

New member
5 מי יודע?

הגענו אל חמשת הגדולים ,או העלובים במקרה שלפנינו. אנחנו מתחילים בצעדה הגדולה אל הספר הגרוע ביותר של כל הזמנים. אך נהה לפנינו מקרה לא כל כך פשוט ואף מזעזע. הזעזוע הגדול הוא שאתם יכולים להשיג את הספר בעצמכם ולקרוא אותו בעברית והוא: "השבועה והמידה" - שישיית המפגשים ספר 4 - מאת מייקל ויליאמס (The oath and the Measure) אנחנו מתוועדים לסהר בהיר-להב בתחילת דרכו. סער מגיע אל סעודה גדולה של האבירות ואדם מיסתורי קורא עליו תיגר. סער יוצא לקבל על עצמו תיגר זה ולומד בדרך הקשה מהם משמעותן של השבועה והמידה. הטוב: מי שרוצה לדעת עוד על סער, יש כאן המון. אני חייב להודות שסער היא אחת הדמויות האהובות עלי ושנאתי שהרגו אותו כל כך מוקדם. תמיד רציתי לדעת עוד עליו ושמחתי כשספר כלשהו כתב, יש "סער" בפנים. יש כאן המון חומר על אבירות סולאמניה ועל האבירים לפני מלחמת הרומח ויודעים קצת יותר מה קורה עם האבא של סער. הרע: עלילה לדוגמה, היה מסוגל להיות נחמד... מה קורה פה? מה מתרחש בכלל בספר הזה? מי זה האדם הירוק הזה? מתי מתרחש הסיפור? אין לו שום ביסוס בהיסטוריה של רומח הדרקון. מתי כל זה קרה? ולמה שום דבר לא מתרחש בספר הזה? שאלות אלו ואחרות יכולות לצוץ אצלכם, מכיוון שהם קפצו אצלי כל הזמן. מייקל ויליאמס בהתגלמות הרוע בעצמו. כיצד הם נותנים לו לכתוב. מאוד אהבתי את התמונה של הכריכה והכנתי את עצמי לספר טוב, אבל הייתי צריך להביט על המטומטם על הרגל האחת עם החליל. המכוער: ירוק זה ירוק זה ירוק זה ירוק. על כמה ירוק אדם מסוגל לכתוב? אני כבר לא יכול לראות את הצבע הזה! ומחר, כרגיל, הספר הרביעי ובקרוב, חידון נוסף, והפעם על מעשיות רומח הדרקון (Tales). לקרוא שוב את שלושת הספרים - כמובן שאני לא מכיל את הסיפורים של וייס והיקמן, הם יהיהו בחידון על הדור הבא...

python 4

New member
מה דעתך לעשות מצעד

עשרת הספרים הטובים ביותר (לא של וייס והיקמן)? ככה אני יוכל לענות ב- "יש! יש לי את זה!" במקום ב- "אוף! יש לי את זה!"
ואני מוכן לחידון tales! סיימתי אותם לא מזמן! hit me! (סוף סוף אני אדע משהו...)

סרינה99

New member
אני מסכימה עם כל מילה

למרות שהחזקתי רק 5 עמודים איך הצלחת לקרא את כולו?

strahd

New member
האמיני לי שזה היה קשה

אבל אלו הדברים שחובב רומח הדרקון צריך לעשות לקרוא הכול ולמצוא את הפנינים מתוך הבררה. והרשימה הבאה תהיה חמשת הספרים הגדולים ביותר שלא נכתבו ע"י וייס והיקמן.

Uzumaki Naruto

New member
../images/Emo45.gif

אוי! איך סבלתי שקראתי אותו... מאיפה לעזאזל הוא הביא את העלילה המטומטמת הזו?? לקח לי איזה חודש לקרוא את כל הספר המסכן הזה... כה ספר מגעיל- ועוד אני נורא אהבתי את סער...

python 4

New member
רק חמישה???

מעניין שמצאת עשרה ספרים גרועים ורק חמישה ספרים טובים שהם לא של וייס והיקמן...
עד כדי כך הסופרים בסדרה הזו גרועים?

strahd

New member
בכיף אני אעשה רשימה של 10

והיא תתחיל לאחר שאסיים את הרשימה הנוכחית

python 4

New member
יופי! אני יוכל להתחיל להיות

מרוצה מזה שיש לי את הספרים שאתה מדבר עליהם...
מצפה להופעתה בקרוב של ג'יין רייב...

מסכימה עם כל מילה!../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

הפעם קראתי את הספר, ואני יכולה להעיד שלא הבנתי שמץ ממנו. מייקל וויליאמס הוא השעמום בהתגלמותו. ובא לי לרצוח את האיש הירוק הזה! גם האופן שהספר בנוי בו דפוק. מבחינה הגיונית, אמורים לקחת איזה משפט או שניים שסער הזכיר ולפתח אותם לסיפור. זאת אומרת שהסיפור הזה יהיה מוזכר בדרך כלשהי ברשומות. במקום זה, המציאו סיפור מופרך ותלוש, וזרקו לתוכו את סער גיבורינו העגמומי. ממש לא מומלץ, ונא לא לנסות בבית.

nikita j y

New member
../images/Emo4.gif

סער היה נחמד, די אהבתי אותו אבל עדיין, לא הייתי חושבת אפילו על לקרוא עליו ספר... ומה הקטע עם הירוק?!

MadSheep16

New member
מסכימה עם כל מילה!!!!!

ובכלל... אי אפשר להבין כלום משישיית המפגשים... זו סדרה מלאת סתירות...

למעלה