5 לילות בפוקט/קופיפי

Orh1989a

New member
5 לילות בפוקט/קופיפי

היי
בדצמבר אני טס לתאילנד ויוצא לי להיות רק 5 לילות בפוקט וקופיפי יחדיו.
אנחנו 2 חבר'ה ומתלבטים אם לוותר על אי אחד - חלק המליצו לעשות כך. כיוון שעד שנתרגל לאווירה של האי נצטרך לעזוב לשני.. ויש בזה משהו.
חלק המליצו לחלק את ה5 לילות האלו בין שני האיים ואנחנו לא סגורים איך לעשות את החלוקה הזאת.
חשוב לנו לעשות את החלוקה הזאת מראש כיון שאנחנו רוצים לסגור מקומות לינה מראש (נהיה שם בתאריכים 21-26 לא כולל ליל ה26 ,וזו תקופה עמוסה בכל העולם חח) .

השאלה איך לחלק את הלילות בין האיים?
אני נוחת בפוקט ב21 וממריא מפוקט ב26.

אילו אטרקציות מומלצות בכל אי? שני חבר'ה צעירים בני 22-23
ואילו מלונות מומלצים בכל אי?

אגב, שאלה שלא קשורה לנושא:
יש לחבר'ה בגיל שלנו מה לעשות בקו צ'אנג?

תודה!

לדעתי ותרו על פוקט

הייתי שם מספר פעמים וכל פעם זה היה על מנת להגיע ליעד אחר.
לדעתי פוקט הוא אי גדול מאוד,רועש ויקר וחבל לבזבז עליו זמן.
קופיפי הוא אי מדהים וקטן ובפעם הראשונה שהייתי בתאילנד שהיתי בו מעל שבועיים ועדיין זה לא הספיק לי.
זוהי דעתי בכל אופן אני מניח שיש כאלו שיחלקו עלי.

בהצלחה

prizman

New member
לכבוד הוא לי להיות הראשון שחולק עליך

למעשה על הדבר הבסיסי שנינו מסכימים, כל אחד והעדפותיו הוא והכל לגיטימי.
אני גם מסכים שחוף פאטונג שבו כנראה היית הוא המוני, ממוסחר עד כדי גועל וחסר ייחוד.
אבל צריך לזכור שבפוקט יש עןד הרבה חופים שהם שקטים ויפים בהרבה שאותם הרבה פחות
מכירים.
יש גם את פוקט העיר עצמה שהיא מאד מעניינת ואליה אף ישראלי כמעט לא מגיע ומצידי שימשיך
כך.

קופיפי, חברתי ואני הגענו לשם בוקר אחד, לקח לנו כמה שעות להבין שנשתעמם שם עד מוות ועפנו
משם בערב. כנראה אנחנו לא רומנטייים מספיק

לא נראה לי שלפרופיל של מי ששאל קופיפי תתאים גם אבל מי אני שאקבע.

Orh1989a

New member
הייתי רוצה פשוט לזרום..

ואם אני רואה שאחרי יום יומיים מיציתי - לעבור.
אבל אני טס בתקופה יחסית עמוסה, ואחד הלילות הוא גם הכריסמס.. ואני מניח שיהיה קשה למצוא מקומות לינה אם אגיע לשם על עיוור.

מה עושים? חח
כל אחד נותן לי את הדיעה שלו והיא בדיוק הפוכה מהדיעה הקודמת ששמעתי.. וזה רק מבלבל עוד.. חח
חלק אומרים לי פוקט משעממת, חלק אומרים אותו דבר על קופיפי,
וחלק אומרים לחלק את הלילות..

1000 אנשים 1000 דיעות

קח החלטה ולך עליה, מקסימום ביקור הבא תלך לאי אחר.
אם תרצה אתה תמצא מה לעשות ואני בטוח שתהנה בכל אחד מהמקומות

קרלטון

New member
והנה דיעה שלישית

לדעתי, לא רק שאפשר להנות בפוקט, אפשר גם להנות בחוף פאטונג

נכון, שמדובר בחוף גדול, עמוס, ממוסחר, סופר-מתויר ומאוכלס בהרבה תאילנדים ש"השתפשפו" על התיירים מגיל צעיר וכבר קשה "לעבור" שם בתור בנאדם. מעולם לא התקשיתי לקבל מחיר סביר למונית, כמו בחוף פאטונג בפוקט. וזה כמעט לא משנה שאני מדבר תאית שוטף, מה שכן עוזר מאוד בכל מקום אחר.. בחוף פאטונג בפוקט - פאראנג זה פאראנג זה פאראנג.
אבל, גם שם אפשר למצוא ריזורטים שלווים מצד אחד או עניין מצד שני. לא יודע באיזה חוף אחר באיזור אפשר למצוא גם מסעדה מקסיקנית מעולה, גם מסעדות הודיות, למי שרוצה קניות אז כמובן שאין מחסור, ובמקביל פשוט להתפנן בבריכה של הריזורט בכיף (חשוב לבחור מקום טוב ולא ז'בלה) עם ספר או משהו, לפעמים לא צריך יותר מזה. אבל יתכן שיותר מתאים לזוגות מאשר בשבילכם.

בכל מקרה, לחבר'ה צעירים, ללכת רק על פוקט ולא להגיע לאחד האיים / חופים הקטנים יותר - זה נראה לי פשוט חבל. קו-פיפי הוא מיוחד ומלא נופים יפהפיים, למרות שאישית, באיזור אני כבר מעדיף את קראבי.

אה כן, ואם כבר שאלתם, אז כן, גם בקו-צ'אנג אפשר להנות

עוד דעה

אני חושב שעל מנת להנות ממקום מסוים,בפרט אם זה חופשה במקום כמו תאילנד שאז האוירה הכללית היא חלק חשוב ובלתי נפרד,יש לשהות במקום
ולא רק לעבור ולסמן וי. חמישה ימים לחלק בין 2 איים? זה לא בשר לא חלב :)

מה שיש בקופיפי יש גם בפוקט. אבל מה שיש בפוקט לא בטוח שתמצא בפוקט. מעבר לזה,זה נורא סוביקטיבי,
האחד יהנה בפוקט והשני בקופיפי,מה שבטוח לא תסבול באף אחד מהמקומות :)

בחודש דצמבר להגיע לפוקט ללא מקום לינה מוזמן מראש? הימור די גדול,הכל עמוס,הכל צפוף,הכל יקר יחסית לשאר השנה,
וזה לא ממש משנה באיזה חוף תבחרו בפוקט,קאטה קארון או פאטונג,הכל יהיה מלא. אני אישית לא סובל את חוף פאטונג,הוא צפוף כל השנה,החוף ים עצמו די דוחה,
האוכלסיה שמסתובבת לא משהו,הרבה זנות,אבל..........
2 חבר'ה צעירים שמגיעים לראשונה לתאילנד? פאטונג זה המקום.

דעה נוספת

היי

חמישה לילות לפוקט וקופיפי ביחד זה בהחלט מעט זמן. פוקט זה אי ענק ויש בו הכל: חיי לילה סוערים ומועדונים עד השעות הקטנות של הלילה,טיולי יום: טיול 4 האיים(איי ג'ימס בונד),טיול 7 האיים(קופיפי) שככה להתרשם מהאזור עוצר נשימה שמקיף את קופיפי.
ועוד מגוון של אטרקציות: מופע ליידי בוי,מופע פנטזי, טיול יום לקאו סוק ועוד.. למקרה שתרצו להתרחק קצת מכל הבלגן ניתן לנסוע לחוף הקארון במרחק של 15-20 דק תמצאו חוף עם שקט ושלווה,בטן גב,שייקים ומסאזי'ם מה צריך יותר מי זה (-:

לגבי קופיפי- זה אי קטן שניתן ללכת את כולו בהליכה מהירה בחצי שעה! הכלי רכב היחידי שמותר על החוף הוא אופניים! מקומות הבילוי על האי מועטים ולפי מיטב זכרוני נסגרים יחסית מוקדם. האטרקציות על האי הם בעיקר: בטן גב,אפשרות לקורס צלילה על האי,למי שיש רישיון ניתן לצלול עם מדריך. יש אופציה לעשות את טיול שבעת האיים דרך קופיפי.

מלונות מומלצים בפוקט-
מלון סי סאן סנד-מלון חדש בדרגת 4.5 כוכבים אשר נפתח במרץ 2012. המלון ממוקם במרחק הליכה של 3 דקות לים,ובמרחק הליכה של 10 דקות לבית חב"ד.

מלון דה לנטרן-במרחק הליכה של 7 עד 10 דקות לים.
המלון מומלץ לכל מי שמחפש מלון טוב ולא יקר,ברמה של 3.5 כוכבים,
שקט ונעים, למרות הקרבה למרכז חיי הלילה של חוף פטונג.

מלונות בקופיפי-
הקדמה קטנה לגבי המלונות בקופיפי: קופיפי זה אי קטן ככה שמס' המלונות עליו מצומצם, ומשום שהמבחר מצומצם גם המחיר בהתאם.כמובן שיש על האי גם אפשרויות יותר זולות של גאס האוסים/בונגלו.

מלון פיפי קבאנה-המלון ממוקם בדיוק בין שני החופי רחצה של קופיפי. על החוף עצמו ! מלון בדרגת 4 כוכבים למתפנקים.

קו צ'אנג- זה אי מדהים לא קשור בכלל לגיל. קשור למה שאתם מחפשים. אם אתם מחפשים שקט ושלווה,מנוחה אמיתית,זה שם. יש אפשרות להשכיר באי קטנועים ולטייל באי.

מקווה שעזרתי לכם!!
תהנו
ליאת

Orh1989a

New member
לסגור מראש?

שמעתי עד כה כבר מיליון דעות לכאן ולכאן ואני ממש מבולבל.
ממליצים לסגור מקומות לינה גם לאיים האחרים פרט לקופנגן?
באיים אני נמצא מה21 לדצמבר עד ה6 לינואר (פוקט,פנגן,פיפי וסמוי).

חלק אומרים לי לסגור בהכל, חלק אומרים לי רק בקופנגן.

למעלה