../images/Emo109.gifנבחרי השנה של ראשש 1../images/Emo41.gif
פדיחת השנה: 1. אביב גפן ונרות בדמות עצמו של "ללין" 2. ליאל דניר וראיון הזוגיות (שהוביל לפרידה מרן דנקר) ב"לאשה" 3. איך המשכנו ללכת עם קרוקס למרותל הכל 4. הביקור של ליאו בארץ (העיתונאים על הטיסה והפפרצי) 5. טיפקס באירוויזיון
זמר השנה: 1. הראל מויאל 2. עידן יניב 3. יהודה סעדו 4. יוני בלוך
5. אריק ברמן
הרכב השנה: 1. סינרגיה 2. ביט69 3. שייגעצ 4. היהודים 5. בלאקפילד
כוכבת: 1. אניה בוקשטיין 2. מיכל גבריאלוב 3. עדי הימלבלוי 4. דנה פרידר 5. ורד פלדמן
זמרת השנה: 1. נינט טייב 2. דין דין אביב 3. שירה גבריאלוב 4. אפרת גוש 5. דנה אינטרנשיונל
כוכב: 1. ג'ייסון דנינו הולט 2. רן דנקר 3. מייקל לואיס 4. איתי תורג'מן 5. יהודה לוי
טרנד: 1. טוניקות וטייץ 2. צבעים זוהרים 3. תיקים גדולים 4. כוכבים 5. וינטג'
די נמאס: 1. קרוקס ופיתוחיו 2. סקיני 3. נעלי בובה+טייץ+טוניקה 4. קאברים ב-FLIX ל"רוצה בנות" 5. בלוגים
חש השנה: 1. נינט 2. ליאור שליין 3. מיה דגן 4. מרגול 5. בר רפאלי
ביטוי: 1. "פתאט" 2. "מושי מושי" 3. "מצ'עמם" 4. "יאללה, פנק אותה" 5. "עיוני"
פריצה: 1. גילת הלל 2. יפתי 3. אלון לוי 4. חובבי ציון 5. ג'וליה לוי-בוקו
בכל מקום, בכל מצב: 1. איתי תורג'מן 2. אניה בוקשטיין 3. דנה עדיני 4. אורי גוטליב 5. יובל סמו
פרידת השנה: 1. מרטין אומנסקי ומיכל גבריאלוב 2. עדי הימלבלוי ורודריגו גונזלס 3. עדי הימלבלוי וזוהר ליבה 4. רן דנקר וליאל דניר 5. דץ ודצה
היו פה לרגע: 1. אורן פדלון (ההוא מהפרסומת לסלקום, זוכרים?) 2. דניאל זילברשטיין 3. דניאל בלייברג 4. פופ אפ 5. ליאונרדו דיקפריו (היה פה וטס הביתה)
תכנית: 1. "ארץ נהדרת" 2. "הישראלים" 3. "פפרצי" 4. "כוכב נולד 5" 5. "נולד לרקוד"
סדרות: 1. "האלופה" 2. "השיר שלנו" 3. "מסודרים" 4. "ראש גדול" 5. "הנפילים" 6. "מרחק נגיעה"
זוג השנה: 1. נינט ויהודה 2. הנרי וגאיה 3. בר וליאו 4. עודד ועדן 5. יב"ז וגי"ז
דמויות בטלוויזיה: 1. הבנים והבנות מהבלוג - מאי, עדי ושיפ, ררררועי ותמיר ("ארץ נהדרת") 2. שלום וריבי ("הישראלים") 3. הפילוסים ("ארץ נהדרת") 4. טובה גמזו ("האלופה") 5. ציקי לאבין ("מלכוד 24")
שחקן: 1. יובל סמו 2. עפר שכטר 3. זוהר ליבה 4. הנרי דוד 5. אסי כהן
שחקנית: 1. גאיה טראוב 2. ליטל רוזנצוויג 3. ספיר דרמון 4. הילה ערן 5. אלמה בן זאב
שיר השנה: 1. ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן - "קשה לי לא להתרגש" 2. חובבי ציון - "רוצה בנות" 3. סינרגיה - "אשם" 4. שרית חדד - "עלייך ועליי" 5. רן דנקר ועילי בוטנר - "שווים" 6. יוני בלוך - "נוף אחר" 7. התקווה 6 - "אם אפגוש את אלוהים" 8. עידן יניב - "את יפה" 9. שירה גבריאלוב - "הבוקר יאיר"
10. אריק ברמן - "המתוקות האחרונות" 11. הראל מויאל - "לא מכירים אותך" 12. דין דין אביב - "מוכרת לי מפעם" 13. יפתי - "הלילה יעבור" 14. עידן יניב וליאור טדאוקר - "חושב עליה" 15. נינט טייב - "היא יודעת" 16. סינגרגיה - "תראי זה אני" 17. ביט69 - "כמו שלך" 18. מומי לוי - "להעיר ת'עיר" 19. דנר אינטרנשיונל - "לאב בוי" 20. יהודה סעדו - "מצחיק מידי"
איך מצביעים? שולחים מייל לכתובת
[email protected] עם הכותרת "נבחרי השנה" ומציינים את המועמד לפי קטגוריה (מיילים שלא יציינו את כל הקטגוריות לא ייספרו). לדוגמא, אם אתם חושבים שאריק ברמן הוא זמר השנה, כתבו: זמר השנה- אריק ברמן. פשוט לא? ואייי
כמה זמן לקח לי לכתוב את זה!!! כואבת לי הידדדד. מגיע לי ח"ח