5 יחידות היסטוריה

SAPGL

New member
5 יחידות היסטוריה

היי,

רציתי לדעת מאיפה אני יכולה להשיג חומר להשלמה של 5 יחידות היסטוריה?

ridnik

New member
יש ספרים שאת יכולה לקנות בחנויות הספרים

(יש הרבה נושאים, עליך לבחור 2) ויש מיקודיות...למה את מכוונת?

Edge of Thorns

New member
טוב אמנם המיקודית הזו מעודכנת למועד הקודם

אבל היא גם בוחרת לי שלושה נושאים מסויימים מתוך השמונה... אני יותר בקטע של גטו קראקוב ויפן המודרנית למען האמת. גטו קראקוב זה יחסית קל, אבל בנוגע ליפן המודרנית - יש רשימה של הרבה ספרי לימוד במיקוד הקודם - יש ספר אחד שמסכם את כל מה שנדרש לענות עליו?

בעצם זה נראה לי קצת מוקדם מידיי לשאול כשהמיקוד עוד לא התפרסם...

AnnaRozen

New member
את לא אמורה ללמוד את כל השמונה נושאים,

את אמורה לבחור עצמאית שני נושאים בלבד, נושא שלישי זה רק ליתר ביטחון אבל ממש לא מחייב.
המיקודית של אתי רפאלי ממש יקר (150 שקל) והיא נורא דקה, היא דלה בפרטים ולא מספיקה לבגרות... אולי רק כחזרה..
אני קניתי בחנות ספרים שני ספרים על תולדות ארהב ויהודי קרקוב, הם כתובים בצורה נוחה והם לא עבים בצורה לא הגיונית :)

וד"א, המיקוד התפרסם בתחילת השנה.. רק שהחל מהשנה הם קוראים לזה תוכנית ההלימה..

ברק צלק

New member
הבעיה היא החומר החדש שנוסף שצריך

אין כיום ספר מיקודית מעודכן עם החומר החדש על נושא החובה- מלחמת יום הכיפורים.

RBD1

New member
אני הולך להגיד משהו שפעם לא הייתי חושב להגיד

אולי זה מנקודת מבט של סטודנט, אבל לא הייתי פוסל פשוט ללמוד מהספר ולהכין תשובות לעצמך בנושאי הבחירה שאתה רוצה ללמוד.

ברק צלק

New member
מסכים לגמרי

הקטע היחידי במיקודית שהיא מוציאה מהמשימות את החיפוש אחר כלל הספרים וסיכומם(ממקדת) שזה אפשרי בכל ספריה ציבורית, אבל גם בנושא מלחמת יום הכיפורים קשה להצביע על מה בדיוק ירצו לשאול בבגרות משום שהוא חדש.

Edge of Thorns

New member
אתה מתכוון לספר המיקודית?

כי לא משנה כמה אני מחפשת ספר כזה, אני מוצאת רק את אלה שבוחרים לי את נושאי הלמידה.

אגב, ארבידי אחד - תוכל לשתף איתי את הציונים עימם התקבלת לבן גוריון? :( ובן כמה היית בערך בקבלה...
אני רק בת 21 וכבר מתחילה לפחד שגורלי נחרץ.

RBD1

New member
התכוונתי לספר שרשום בחוזר מפמר בהיסטוריה

עם הפרקים הרלוונטים.

בבן גוריון הסכם שלי היה 769 והתקבלתי בגיל 23.5 ככה

למעלה