5 הגדולים

ערן1987

New member
חחחח,זה דווקא אחלה!!

לדעתי זה ממש יפה.. וזה לא כזה קריטי כמו שאת עושה ממנו
את יודעת שהשיר נכתב על אחות של מוטיה?

inbal287

New member
../images/Emo54.gifנאמ...

זה פשוט עושה לי כאב ראש. אולי אני באמת מגזימה <חכה אני שמה את הדיסק כדי לשמוע>. ולדעתי זה גם לא מתאים לשיר
סבבה שאתה אוהב אותו כי ת'כלס זה באמת שיר יפה. וכן, אני יודעת שזה על אחותה... עצוב

ערן1987

New member
כן,מסכנה.. היא מתה מסרטן

אבל היא כתבה עליה שיר ממש מרגש ומצוין אגב,תראי ביקורת שלי עליו כאן

inbal287

New member
../images/Emo54.gif

אוקיי, עכשיו אני שומעת את השיר,ואתה צודק! אני לא מבינה למה זה כ"כ הפריע לי בהתחלה, זה באמת לא כזה מזיק. הביקורת שלך ממש טובה
, מסכימה עם כל מילה

ערן1987

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני ממש אוהב את הדיסק הזה שלהן,הוא מעולה!! ממה שהבנתי,השניים הקודמים שלהן טובים מאוד גם הם

inbal287

New member
../images/Emo54.gif

כן גם השניים הקודמים גם ממש טובים. היה לי את הדיסק השני שלהן <*געגועים* כמה דיסקים מתו לי כשעזבתי את הבית
. יש אנשים רעים בעולם!>. הן פשוט להקה טובה! אני אישית מעדיפה את ההרכב הנוכחי מאשר ההרכב הראשוני, לא אהבתי את... אממ... הקודמת <לא זוכרת את השם>, לדעתי היא לא הוסיפה משהו ללהקה והיידי יותר מתאימה. אמממ, מה קורה עם דיסק חדש שלהן, אמור לצאת אחד כזה בזמן הקרוב?

DAN1EL

New member
האמת שכן ../images/Emo13.gif

הרגע שמעתי את השיר החדש שלהן בגלגל"צ. קשה לשפוט על פי שמיעה ראשונה.... את השם של השיר שכחתי, אבל השם של הדיסק קל לזכור: 3

ערן1987

New member
ממה שאני יודע הוא אמור לצאת

כנראה באמצע שנה הבאה.. והן הוציאו כסינגל את Caught In A Moment הנחמד

DAN1EL

New member
שלי: ../images/Emo13.gif

1. In The Middle 2. Overload 3. Hole In The Head 4. Freak Like Me 5. Stronger

CiNdErElLa3887

New member
אניייי../images/Emo9.gif

1.Overload
2.Freak (נמממ לא חושבת שקוראים לשיר ככה..אבל נו השיר הזה הראשון שהם הוציאו עם היידי
) 3.Hole In The Head 4.Stronger 5.Shape Of My Heart

dor307

New member
שלי

5-shape or my herat הסימפול לשיר של סטינג פשוט יפה! כל מילה מיותרת. 4-round round השיר שקבע את הסטייל ה"שגואביבסי",שיר קיצבי קיטשי במקצת פנמסטי ובעקר להיט ענק. 3-buster השיר היחידי ברשמיה שלי שלא יצא כסינגל,ואולי בגלל זה הוא לא נמאס עלי. 2-holein my haed ובמקום הראשון....... 1-FRAKE LIKE ME השיר שלהן!

inbal287

New member
../images/Emo54.gifשלי

1.Caught In A Moment 2.Conversation's Over 3.Run For Cover 4.Whatever Makes You Happy 5.New Year ויש עוד מלא כמו:Overload,Stronger,Shape... הן פשוט להקה טובה. הדיסק האחרון שלהן ממש טוב, אני שומעת אותו מלא!

CiNdErElLa3887

New member
יוווו איך שכחתי את New Year....

הייתי מכורה אליו
ד"א..מה קורה עם זאתי שהייתה איתן בהתחלה ..סיבון משהו..החברת תקליטים זרקו אותה?

dor307

New member
היא עזבה אותן באמצע ראיון

ויצא לה דיסק,דווקא חמוד שדי הצליח. ואז הידי באה(היא היתה באטומין קיטן במקוריות) וישבה במסגרת ה"לבנה"(נכון שזה טריק טוב,כושית סינית ולבנה).

ערן1987

New member
אבל היא עושה עבודה ממש טובה

והיא לא כמו מישל ב-DC שבקושי עושה משהו.. אני אישית אוהב יותר את התקופה של היידי מאשר את זו של סיבון,אבל לא יצא לי להכיר יותר מדי את ה"תקופה" הזאת איתה

backstreet girl

New member
למה מישל בקושי עושה משהו?

היא הוציאה2 אלבומים והם די הצליחו בארה"ב לפי מה ששמעתי.

למעלה