טוב. לא יודעת עד כמה זה יעניין, אבל
1. אני עצלנית ברמות שלא יאומנו. שלושה חודשים עברו מאז שנגמר הסמסטר, ובקושי התקדמתי עם העבודות שלי. להזכירכם יש לי 3 עבודות סמינריוניות לכתוב עד ל-14/10/04 (יום אחד מאוחר יותר אני אצטרך לשלם קנס על 'גרירת תואר' שזה משהו כמו 450 ש"ח - סכום שאני לחלוטין שוקלת לשלם). דוגמא נוספת היא שעוד לא סידרתי את הדברים של הלימודים מסמסטר א' של שנה ב' (שוב, כבר סיימתי 3 שנים). הכל עדיין על, מה שאמור להיות, שולחן הכתיבה שלי. 2. זה נראה לי כבר כולם יודעים - אי"ה בנובמבר אני טסה לדרום-אמריקה. תאריך החזרה תלוי בכמה גורמים - כסף, איך אני אסתדר שם (חברים שלי טוענים שאני אחזור תוך חודש
) ובתאריך של הטקס חלוקת תארים. אני לא מתכננת לפספס את זה. המסלול כרגע מורכב בעיקר ארגנטינה וצ'ילה, עם גיחות לאורוגוואי, ברזיל ופרו. 3. אני לא זוכרת כמעט כלום מהילדות שלי. 4. יש לי אחות אחת וחתולה
. סתם. אבל יש לי אחיין תינוק, ושתי אחייניות בנות 3 ו-6 וחצי - ואני דודה גרועה. לא מתחברת לילדים. אחרי 5 דקות איתם בא לי כבר לזרוק אותם מהבית. 5. שנה שעברה זכיתי ב-102FM בנופש בתורכיה. כתבת החוץ (לא זוכרת איך קוראים לה) של טל ברמן ואביעד קיסוס באה להוציא אותי ממבחן בספרדית, שהיה ביום הסטודנט (ביום הסטודנט לומדים עד 1200, והיה לי מבחן ב-8). היה דווקא נחמד. אפילו דיברתי איתם בתוכנית, ואביעד שאל אם יש לי חבר לנסוע איתו (ולא, לא היה לי, לא שעכשיו יש לי). בסופו של דבר בכלל לא טסתי לנופש - כי זה היה רק אמצע שבוע (ואני סטודנטית), לניצול עד סוף החודש, והיה צריך להוסיף עוד 100 דולר מיסי לא יודעת מה. טוב, יצא קצת מגילה. ניסיתי להזכר בדברים פרובוקטיביים יותר. אבל חוץ מזה שגנבתי פעם מסטיק מהמכולת - לא הצלחתי להזכר בכלום. וירון, נראה לי שגם אתה צריך להגיד משהו על עצמך.