5 דברים שלא ידעתם על...

Boran

New member
5 דברים שלא ידעתם על...

עליכם! בגניבה בוטה מפורום 24, כדי שנכיר יותר אחד את השני, שכל אחד ישרשר לכאן 5 פרטים שאף אחד בפורום (או לפחות כמעט אף אחד בפורום) לא יודע עליו. (ואני מתכוון דברים מעניינים עליו, לא סטייל "יש לי אחות אחת, יש לי חתולה")

בוביץ

New member
ואקע ומה קורה עם הראיון האישי?

זה לא נמשך? היה איהז פינה שכולם שואלים מישהו שאלות והוא חייב לענות טוב חמישה דברים שלא ידעתם עלי: *אני מניח שלא ממש מכירים אותי פה אזי אני סטודנט ללוגיסטיקה תואר ראשון בבר אילן השנה אהיה בשנה השניה בתואר. *למדתי בישיבה תיכנוית והייתי דתי עד אמצע שנת יב *נולדתי בשוויץ ועליתי לארץ בגיל 10 *החלום שלי הוא לגור באמריקה ובעיקר לבוס אנגלס וגם להיות ולעבוד בטלוויזיה האמריקאית. *אני רוצה טיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוביץ

New member
לא שוחררתי מסיבות רפואיות

שוחררתי מהצבא בגלל סיבות רפואיות(ובכלל אל תזכירו לי צבא שילכו להXXXX) נולדתי בושויץ והאמת כזה BORING שם שאני מת משיעמום שם בורינג כזה היה סיוט הטלוויזיה היתה מדובבת כלסדרה היתה מדובבת לגרמנית אסון.... תחשבו לראות את הישרדותץ מדובב וכל הסדרות מתורגמים עם אותם מתרגמים.תמשעו את הקול של רופרט וגם הקול של גואי היהי אותו דבר. איך נהפכתי לחילוני? זה היה תהליך שלקח שנה. בהתחלה זה התחיל בקטן רק בישראל עברה ליום שישי. והייתי חייב לראות כי מתתי על התוכנית(ועוד הישיבה זה היה פנימייה) אז ראיתי טלוויזיה ראיתי ואז תהחלתי לראות יותר ומקטן נהפך לגדול והנבנתי שאם אתה דתי אתה צריך לנסות להיות דתי ו8לא להיות חפיפניק. אז החלטתי שאני חילוני

maya567

New member
טוב. לא יודעת עד כמה זה יעניין, אבל

1. אני עצלנית ברמות שלא יאומנו. שלושה חודשים עברו מאז שנגמר הסמסטר, ובקושי התקדמתי עם העבודות שלי. להזכירכם יש לי 3 עבודות סמינריוניות לכתוב עד ל-14/10/04 (יום אחד מאוחר יותר אני אצטרך לשלם קנס על 'גרירת תואר' שזה משהו כמו 450 ש"ח - סכום שאני לחלוטין שוקלת לשלם). דוגמא נוספת היא שעוד לא סידרתי את הדברים של הלימודים מסמסטר א' של שנה ב' (שוב, כבר סיימתי 3 שנים). הכל עדיין על, מה שאמור להיות, שולחן הכתיבה שלי. 2. זה נראה לי כבר כולם יודעים - אי"ה בנובמבר אני טסה לדרום-אמריקה. תאריך החזרה תלוי בכמה גורמים - כסף, איך אני אסתדר שם (חברים שלי טוענים שאני אחזור תוך חודש
) ובתאריך של הטקס חלוקת תארים. אני לא מתכננת לפספס את זה. המסלול כרגע מורכב בעיקר ארגנטינה וצ'ילה, עם גיחות לאורוגוואי, ברזיל ופרו. 3. אני לא זוכרת כמעט כלום מהילדות שלי. 4. יש לי אחות אחת וחתולה
. סתם. אבל יש לי אחיין תינוק, ושתי אחייניות בנות 3 ו-6 וחצי - ואני דודה גרועה. לא מתחברת לילדים. אחרי 5 דקות איתם בא לי כבר לזרוק אותם מהבית. 5. שנה שעברה זכיתי ב-102FM בנופש בתורכיה. כתבת החוץ (לא זוכרת איך קוראים לה) של טל ברמן ואביעד קיסוס באה להוציא אותי ממבחן בספרדית, שהיה ביום הסטודנט (ביום הסטודנט לומדים עד 1200, והיה לי מבחן ב-8). היה דווקא נחמד. אפילו דיברתי איתם בתוכנית, ואביעד שאל אם יש לי חבר לנסוע איתו (ולא, לא היה לי, לא שעכשיו יש לי). בסופו של דבר בכלל לא טסתי לנופש - כי זה היה רק אמצע שבוע (ואני סטודנטית), לניצול עד סוף החודש, והיה צריך להוסיף עוד 100 דולר מיסי לא יודעת מה. טוב, יצא קצת מגילה. ניסיתי להזכר בדברים פרובוקטיביים יותר. אבל חוץ מזה שגנבתי פעם מסטיק מהמכולת - לא הצלחתי להזכר בכלום. וירון, נראה לי שגם אתה צריך להגיד משהו על עצמך.

De fire

New member
תוכנית הבוקר? אוי אז את סלב!

אני חולה על התוכנית הזאת. תשמעי, את ממש שולטת.. רק חבל שהם קצת "קימבנו" אותך עם עלק-פרס שלהם הדבורה מאיה אפר לרגלייך!

maya567

New member
זה עניין בהחלט לא מובן.

אני לא זוכרת המון דברים. רק אם יש תמונות, וגם אז בקושי. הזיכרון הראשון שלי הוא טראומה מהגן (נפלתי מכיסא ופתחתי את הסנטר), ורוב הזכרונות שלי מהתקופה הזו הם כאלה, של נפילות (לדוג' בכיתה א' ובכיתה ב') - חוץ מזה, אני לא זוכרת כמעט כלום עד בערך כיתה ה'.

5 דברים לא ידעתם עליי.

1. קודם כל קוראים לי תומר ואני בן 16 וחצי . למי שלא ידע יש לי קעקוע חדשי( ביומלדת שלי עשיתי אותו ואפילו אמא שלי עזרה לי לבחור ) יש לי גם פירסינג בשפה עד לפני חודשיים היה גם בלשון הורדתי ( לא יודע למה) יש לי שני עגילים באוזן אני מטר 70 לא פריק ( כאילו לא שם שחור בעינים או כמו מרלין מנסון או משהו כזה) אני רגיש חמוד ומכור לחברים 2. יש לי הורים דתיים חרדים אפשר לומר. בטח השאלה איך אבא שלך הסכים לעשות קעקוע שזה איסור מין התורה ? נולדתי שולט תמיד זה היה ככה חח.. אבא שלי ניסה לשכנע אותי בבכי (כן כן הוא בכה) שאני לא אעשה קעקוע אבל עשיתי ואחרי ההלם שלו (הוא לקח ריגעון של הדס נשבע לכם!) הוא חושב זשזה יפה .! אחי עד לפני 4 חודשים היה קורע את העיר הוא היה החילוני הכי חילוני שאני מכיר ! עכשיו הוא בישיבה בירושלים . יש לי עוד אחות קטנה בת 7 דתייה( לא מרצונה כנראה כי שהיא אצל חברה שלי ביום שבת היא חורשת על המחשב) וזהו 3 ילדים שני הורים משוגעים ואני הכבשה השחורה בבית! 3. מה עוד לא ידעתם עליי אמממ אני מכור בטירוף לתוכניות ריאלטי ולתוכנית האגדית חברים שעד לפני חודשיים לא יכלתי לישון בלי לראות לפחות שני פרקים ביום .נגמלתי . דבר אחד שמרגיז אותי באנשים זאת צביעות ! ושמשקרים יל על זה עד לפני 3 חודשים היה לי את הידידה ואת החבר הכי טובים כמו אחים 24 שעות ביממה אבל כנראה שהם קינאו בי ובחברה שלי והפרידו ביננו ומאז הם מתים בעיני ועד היום מנסים להשלים ואני כמובן לא סולח . (אני מריגש שאני משעמם !9 4.אני ילד שאוהב יותר תבית אוהב לשבת בחורף להתכסות בפוך לשתות נס קפה ( אגב אני מכור לנס קפה לפחות 6 פעמים ביום !) ולראות TV יש לי מלא חברים וחברות. אמממ אני לא שולל דו מיניות לעתיד ( אני טוען שעד לא ניסיתי לא אדע !) 4. אני מחפש נואשות עבודה אני רוצה לקנות את כל הג'ינסים מקרוקר ומכן וולא בכסף שלי (אגב אני מפרסם סמוי !) אני לומד ביולוגיה סוציולוגיה וקרימנולוגיה וואני בקורס מיוחד ששמו עתידים ( מיעד אותנו להיות עתודעים !) אני אוהב תטבע בעיני תזרקו אותי בג'ונגל עם ירוק עיצים נחל יפה ליד ואני מסודר לכל החייים . זהו מקווה שלא שיעממתי אתכם יום נעים אנשים .. ואם שאלתם את עצמכם למה לא שומעים ממני ביום שבת אז התשובה ברורה ההורים חרדים ואני אצל חבריםכל השישי שבת או אצל הסבתא השולטת שלי ועשכיו אני בבית כי אבא שלי נסע לרוסיה ( אמרתי לכם שהוא פאנט שונא כאלה !) לנחמן מאומן או שאיך שלא יקראו לו . !

למעלה