5 דברים טובים

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
5 דברים טובים

לא יודעת איזה יום היום
איבדתי את הספירה

אז הדברים הטובים:
1. לפני הכל, הזוגה המופלאה שלי! שמתמודדת לבד עם דברים שצריך לסגור בישראל ועושה בשבילי את הבירוקרטיה שלי, אין עליה, והכל עם חיוך ורצון טוב, אין, מרגשת אותי כל פעם מחדש.
2. כל כך יפה פה, עשו לי פה סיור עומק, דיברנו על מחירי דיור ומחייה, בית פרטי פה עולה כמו דירה בפתח תקווה.. מצד שני.. הארנונה פה מפחידה.. 1000$ לחודש זה עלות התחלתית לשכונה הזו, וזה עוד הצד הזול של הכביש.. (מצד שלישי, התמורה שמקבלים פה היא מדהימה, איזה מרגש זה לחיות ביער עם בריכה פרטית מחד, ודקה מהכביש הראשי מצד שני). אפילו ניסיתי לברר לך פרפרי כמה יעלה לשכור פה, האמת היא שבתקציב שאמרת לי אפשר לקבל פה בית פרטי מהמם, אבל זה יקח לפחות שעה נסיעה לעבודה של י' לכל כיוון.. לא בטוחה שזה משתלם.
3. הולכים לאכול סיני

4. אתמול בערב עשינו מאו, אני מתה על מאו :)))
5. קיבלתימחמאה נוגעת ללב :)

החמישייה של אתמול

1. גנבתי לצה"ל שעתיים עם קסם
וזכיתי לראות אותו באמצע השבוע (האמת היא שבסופו של דבר הועלתי לצבא... מה שקרה זה שהיו לקסם כל מיני סידורים שדרשו טרטורים בין כמה בסיסים, ואני הייתי מאד זקוקה לחיבוק, אז הצעתי את עצמי כנהגת. גם הרווחתי זמן איתו וגם חסכתי לו זמן אוטובוסים.)
2. חברה טובה סוף סוף באה לראות את הדירה החדשה שלנו ויצאתי איתה לארוחת בוקר והיה כיף.
3. סוף סוף הלכתי לסופר וזכרתי לקנות מיץ! כבר 3 פעמים הלכתי כדי לקנות מיץ וקניתי מלא דברים אחרים חוץ ממנו...
4. הייתה לי שיחה טובה עם "גיסתי"
5. אבא הציע לי הצעה ממש נדיבה ומרגשת (משהו שאני רוצה מאז שאני ילדה קטנה). נאלצתי לסרב אבל אולי בשנה הבאה זה יהיה רלוונטי.

החמישייה שלי

ארוחה ממש טעימה ב-BBB (גיליתי אותם רגע לפני הנסיעה
).
&nbsp
עוד יומיים
.
&nbsp
מפגש ממש נחמד עם הצוות שלי מהגן ואחד הילדים עם אמא שלו-ממש נהניתי

&nbsp
מרגישה יותר ויותר מוכנה רגשית למסע שעומד בפנינו

&nbsp
הייתי באירוע של תפוז ולא הפסקתי לקבל מחמאות מכל כיוון אפשרי
, כולל מהצלם שלא הפסיק לצלם אותי

sweetdreams

New member
אחרי הפסקה ארוכה...

חזרנו משבועיים באנגליה אתמול. זה לא ממש מאורע משמח, לסיים חופשה.
אבל החופשה עצמה היתה מצויינת.

נחתנו בלונדון ולאחר יום בה שכרנו רכב ונסענו צפונה. היינו ביורק, בחומה ההאדריאנית, באיזור האגמים, בצ׳סטר (המקסימה והמומלצת מכל!) ממנה יצאנו גם לסיור בצפון וויילס, בסרטפורט-אפון-אבון, ובאוקספורד (שדי איכזבה
).
תחנה נוספת ומוצלחת במיוחד שעצרנו בה - פארק השעשועים Alton Towers. זה היה יום מעולה, ונהנינו בו מכל רגע, הגם שסיימנו אותו עם לא מעט סימנים כחולים - רכבות ההרים האלה לא ריחמו עלינו..

כמובן שנכנסו ללונדון כמה ימים לפני הטיסה, בשביל להנות בסיום החופשה מהאווירה האורבנית, לאכול במסעדות טובות (Zeret Kitchen האתיופית ו- Yoshino היפנית מומלצות מאוד), ולסיים בהצגה מוצלחת (Book of Mormons
).
חזרנו לארץ עם קולקציה חדשה של שני בקבוקי וויסקי סינגל מאלט חדשים שהצטרפו למשפחה
, וחידשנו גם את מלאי הסקיטלס.

פרקנו כבר את המזוודות, והיום אנחנו חוזרים לשגרה - הוא הלך לעבודה בבוקר, ואני בבית עובדת על הצעת המחקר שלי במרץ. הדבר היחיד שעוד נותר הוא להפעיל את הכביסות שלא רצינו להפעיל אתמול בערב, וגם מתישהו ללכת לקניות - אין לנו בכלל אוכל בבית!!

חמישייה לרביעי

* העיקור של החתולה הקטנה שלנו עבר בשלום. למרות שזה לא הפעם הראשונה שאני מעקרת/מסרסת חתולים ממש חששתי מזה הפעם, כנראה בגלל שהיא ממש קטנה...
&nbsp
* זכינו בכרטיסים לסרט, הולכים היום

&nbsp
* מצאתי כרטיסים להצגה שבן זוגי רוצה לראות במחיר ממש סבבה. זו הצגה חדשה אז חשבתי שייקח זמן עד שהמחירים ירדו וכיף שלא נצטרך לחכות.
&nbsp
* הגעתי למצב בעבודה שכבר המוווון זמן לא קרה - כל המשימות היומיומיות נגמרו ונשאר לי זמן להתחיל לעבוד על דברים מיוחדים.
&nbsp
* ליאו הכין לי אתמול סלט טעים ברמות קשות - עם מנגו, אבוקדו, עגבניות, תפוח, רוטב יוגורט ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת. זה מתקתק עם נגיעות של חריף וחמוץ וזה פשוט מעולה.

elena20

New member
דברים טובים של כמה ימים אחרונים

*עבר לי השוק הראשוני מזה שההורים שלי מתגרשים, הייתי ממש מותשת מזה נפשית בחודש האחרון
אבל איכשהו מרגיש לי שהכול יהיה בסדר אם כי כל הקשיים לפניהם (הפרידה עצמה לא קשה לי, אלא העובדה שמדובר בסיפור
מסובך יותר מהרגיל וזה לא הדדי מבחינת שני ההורים).
*יש לנו מכונת קפה בבית, בעלי קיבל אותה ליום הולדתו.
*התחלתי לארוז לקראת החופשה שלנו בשבוע הבא, כבר הכנתי רשימה+הוצאתי את המזוודות.
*אכלתי היום צהריים בבית קפה עם חברות היום, באמצע יום עבודה והיה ממש כייף וטעים!
&nbsp
&nbsp

אוי, צר לי לקרוא

זה היה פתאומי או שזה היה נראה בדרך לכך?
זה לא קל גם בגיל מבוגר לראות את ההורים שלך נפרדים.

elena20

New member
היחסים אף פעם לא היו דבש, אבל עדיין פתאומי לגמרי

אני שמחה שזה קרה כי באמת שעדיף להם (בעיקר לאימי) לא להיות ביחד,
אבל כל ההתעסקות מסביב זה אני ואחותי שצריכים פתאום לדאוג להם להכול
להכיל את כל הכעס/עצב שלהם, אנחנו על תקן הפסיכולוגיות שלהן
בתור הילדים זה נורא, נורא קשה נפשית.

nate2000

New member
הטובים שלי לשבוע

1. בעלי חזר היום מלונדון אחרי שהייה של כמעט שבוע במסגרת עבודה וביקור אצל חבר.
&nbsp
2. יום רגוע בעבודה. האמת כל השבוע הזה מאוד רגוע בעבודה ובלי לחץ.
&nbsp
3. אימון לא רע בכלל אתמול בחדר כושר
&nbsp
4. כבר תקופה ארוכה לא היה לי התקף מיגרנה. מרגיש נהדר!!!
&nbsp
5. הפורום שפורח. משהו מאוד נדיר היום בתפוז.

דנה אז

New member
החמישיה של הימים האחרונים

קניתי נעליים חדשות בטבע נאות
וילונות חדשים לחדר שינה
אתמול הבת ואני ישבנו לאכול ארוחת צהריים בכיף ושילבנו היא מקדונלד ואני יוגורט גלידה. אז נהננו מהחברה ומכך שיכולנו לאכול מה שרצינו.
נכנס לעבוד איתי בחור שעבדתי איתו לפני שנים, וכיף לי שהוא מצטרף, כי אני סומכת עליו ומעריכה אותו, וכי העומס בעבודה ירד.
העבודה עם אותו בחור מאפשרת לי לראות את השינוי שחל בי בהתנהלות, בחשיבה, באסרטיביות, בבטחון העצמי וטוב לי עם זה.

sweetdreams

New member
עשית לי חשק להמבורגר

הבחור צריך לחזור הביתה ממש עוד מעט, ואז אולי נזמין.

dify

New member
חמישית היום

הראשון שהוא שבת מבלבל אותי

&nbsp
אז הטובים של היום:
&nbsp
1. חנות קטנה ומטריפה, אבא שלי ואני חגגנו שם בטירוף
מתאפקת לא לשלוח לזוגתי תמונות של כל הדברים המגניבים שמצאתי :) שומרת את זה כהפתעות :))
2. הצלחנו לחזור לניו יורק, אתמול בלילה יצאנו והתברר שמשהו באיזון מחדש של הרכב לא היה טוב, זה היה מפחיד! ממש מפחיד! אז נשארנו עוד לילה והבוקר חזרנו והיה נסיעה כייפית חזרה :) אבא שלי מתכנן מחר בבוקר לצאת לעוד טיול שכזה
אני הגעתי למסקנה שעם כל זה שמהמם פה, ובאמת שהנופים משגעים, אני רוצה כמה ימים להישאר בבית
זה כנראה לא יקרה
אז אני צפויה לסבול עוד כמה ימים של נוף מהמם, הלוואי שכל החיים אלו יהיו הצרות שלי

3. הצלחתי לחבר את אבא שלי לקבוצה המשפחתית שלנו בישראל. זה לא היה פשוט בכלל, לא ברור לי למה זה משנה, אבל משום מה זה שינה, בסוף הצלחתי לעקוף וליצור חיבור, עשיתי כבר שיחת ועידה המונית והכל עובד :) יי! :)
4. קריר לי ונעים לי :) מזג האוויר סוף סוף חזר לשפיות :) גם בחוץ.
5. דברים קורים כרגע בבית שלי, אני מקווה לקבל חדשות טובות עוד חצי שעה
(מחזיקה אצבעות למי ואיפה שצריך
)

5 של יהיום ואתמול

מופע של ריטה.. חינם אתמול אורח הכבוד הנשאי לשעבר פרס.. למרות שאני לא ממ לא הפסיק ש מאוהדי ריטה היה ממש כייף.. ה
לא הפסיק להצחיק אותי
פגישת עבודה אתמול מקווה שהול בסדר והתוצאות יהיו חיוביות ..
הייתי בברכה היום .. חצי שעה .. ממש כייף
היגיע סוף שבוע.. זה תמיד כייף

למעלה